Şimdi Ara

l2 eutophia MÜKEMMEL ÖTESİ YÜKSEK RATE SERVER ARAYANLARA DUYURULUR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gene girmyordu cozunurulugu 800 600 yaptim girdi lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: redcloudas

eray gns. kardesim dusk icin ite hardings acadeydeki moblardan düsüya fakat dikkat edin ora full pvpmekanı ....buarada dusk shield haric diğerleri pek bir işe yaramıyo...buarada msn yi acarsan chant buferin id ve pasini verebilirm cok absurd seviyede degerleri arttırıyo......

Benim shield i başkasına verdim ve hardin academi nin içinde moblar var onlardan yeterince düşüyo ben şuan kendime bir tane yaptım bir bishop ve necro (archor 10 san.felan ama yetiyo yinede )2-3 dagger la çok rahat yarım saat full kesince 6-7 kişiye belkide daha fazla duskshield yapılabilir .

Eray şu clan ı kuralım girdim bi clan a adam göya beni kescek indirip duruyorum adam bilmiyo heralde cp dolduruyo paso :// işin ilginç yanı aynı clandayız

Neyse gelinde su nobles i yapalım

unutmadan Bluff erica daki gibi silence atıyo test ettiler anında yedim silence yi ,duyurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataytr -- 20 Temmuz 2007; 0:05:24 >

• Geldim
  • Dün gece sub yapıp nobles boslarını (9 tane Hero olmak için olympiat yok itemleri toplayan herkes Hero olabiliyor)1 tanesini test etmek için kestik 4 kişi (Eray,ben,selune,Draw)kestik yaklaşık 30-45 dakka sürdü ve 10 kere felan öldüm item tek kişiye gidiyor malesef (Selune ye gitti )full party fighter+full item gidildiğinde tahminimce 10-15 dakkada kesilir ve tek kişiye item gittiğinden 8 kişi için yaklaşık 72 kere kesmek gerekiyor
    bornavilivarol :Draw senmiydin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataytr -- 20 Temmuz 2007; 10:58:31 >
  • eet benim :D
  • bosslarin spawn suresi nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fade

bosslarin spawn suresi nedir ?

walla daha 2.girişimdi dün artık sorarım GM ler online herzaman

Bu arada bu gece bir hero yaparız gibime geliyor???(item fazlalığı kimde olursa 'Selune de 1 item var ' boss oleceği zaman teleport oluruz )
  • http://rapidshare.com/files/43784456/systexture.rar.html dan systexture klasoru indirilmio arsiiv hatali dio daha dogrusu indirince
  • server kapalı :D
  • neyse yaa indi :P
  • geliyom az kaldı.... divinty ve titanium görevlerinide yaparız onlar zatne adamı doğal herya çeviriyo:)
  • Ya sorun Var Dath of blodd yerinde kaliyor brian arkadasimdada ole format attim yeniden kurdum gene ayni
  • VALLA Ben sildim girmiyor
  • ben giriyom sorun sizlerde beyler :D
  • Olaya Bakya Yaşakai Neler Göresin O acc ile girmiyor karakteri seciyorum start diyoru mdath of blood
    Ekraninda kaliyor Zuahha Daha Neler Ogrenecegiz Baska acc ile rasgele denedim giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 20 Temmuz 2007; 21:11:04 >
  • bende girdim oyundayim sario gibi :)
  • ya 2 . classi secmek icin illa gorevi yapmamizmi gerekio ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: staffofevil

ya 2 . classi secmek icin illa gorevi yapmamizmi gerekio ?

gorev felan yapman gerekmiyo direkt event managerların birisinden cllasını değiştirebilirsin giranda lux gk yanındakinden mesela
  • oke saol oldu yalniz bise diecem yokmu bi clan ya girip turkler olarak kasabilcegimiz ?
  • zannedersem eray ile cagatay bir clan kurucaklardı ama eger kurmadıylarsa kurarız bir tane gerci ben tam olarak serveri tam cozmuş deilim su aralar işlerim yogun biraz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.