Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L2khadia çok yakında tekrardan online olacaktır :) nasıl olmasını istediğinizi yada neler olsun olmasın söylerseniz paylaşırsanız forum kuralları dahilinde ve güzelce tartışırsak çok daha güzel işler başarabiliriz... :)

site onlinedır :www.l2-khadia.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 5 Şubat 2010; 23:57:08 >

• öncelikle c4 ve interlude gercekten ikiside harika fakat su anda interlude biraz daha cok tercih ediliyor hem türkler hem yabancılar olarak ben interlude diyorum neden dersen alışkanlık oldu artık interlude oynamaktan istedigim servera gelince;

figterlarla degilde aynı zamanda magelerinde epic set vb item kasabildigi
    X75 veya X100 pvp olmayan
    boss zonesi olan (her bostan 2 ser tane)
    insanları fazla zorlamayacak ama basitte olmayacak orta halli bir server tercihimdir ki server acmayı su anda düşünüyorum olursa martta böyle bir server acabilirim..

Saygılarımla...
  • bnce bu topic yeni bir sait/semih serverinin ilk adımlari gibi ama kesinlikle c4 diorum neden dersen c4 ün tadı hiç bi clientte yok interluded guzel ama şu anki serverların %50 si zaten interlude. massive de loyal ve khadia kadar tutmadı. bnce kesinlikle c4 olsun :D
  • arkadasın dedigide olabilir ki c4 de türkiyede cok fazla kullaniciya sahip bir sürüm ayrıca serverda adenayi öyyle bir ayarlamalısın ki adam gidip 40 lwl olup geldiginde C gradeleri alabilsin ;)
  • zaten loyal, massive veya khadia oynadiysan adena ve exp i o kadar iyi ayarlanmiski hiç sıkılmadan 80 olup rahat bi şekilde item alıp zevkli bir biçimde pvp yapabiliryorsun :D
  • LoL Sen Hiç Massive Oynadığına Eminmisin ? Rahat item Çekiliyorda Ha!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorThRebeL -- 25 Ocak 2010; 18:41:21 >
  • evet birkaç şey var sadece kararsız kaldım c4mü interludemi diye :) bakalım hayırlısı
  • benim fikrim interlude
  • İnterlude pahalıya patlar kanka c4 en azından rahat ya sorun yok ve interludeye harcıyacağın parayı c4 e harca on numara server çıkar ortaya.
  • İlk olarak başinda semih abi oslun. farm arenası elven fortess olsun içinde priate zombiler olsun. silahlar mavi olsun +16 da kirmizi 18 de beyaz olsun . Max 20 olsun enchant rate 60 olsun.Classlar, Dmgler ve hpler dengeli olsun , main townu giran olsun.bosslar yerli yerinde olsun. kardeşlik olsun ,dostluk olsun c4 olsun millet pwpye doysun Semih Abi
  • C3 olsun s grade olmasin epic falan filan olmasin ah vakriee ahhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben X

C3 olsun s grade olmasin epic falan filan olmasin ah vakriee ahhhhh

seçeneklerde c3 yokkii lol istersen hiç kıyafet olmasın (?)
  • C6 derim.. Mid rate 60x Exp 200x Adena derim.. Hem C6 da fazla player olur ayrica c6 da fazla server kalmadi bir tane güzel c6 serveri bulsalar izdiham yaşancak..

itemler Goldbar ile alinmasini ve Goldbarlarin adena ile alinmasini isterim.

1 tane Eşi benzeri olmayan costum zırh titaniumun rengi değiştirilmiş hali ve Eşi benzeri olmayan bir costum weaponlu olmasini isterim..

Enchantın %50 şanslı olması iyi olur. Donate bakimindan

Edit : Yada L2 survivalin benzerini yapsan farm sistemini o zaman harbi hit olur ve de güzel olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 26 Ocak 2010; 12:27:47 >
  • Tabiki c4 hem böle konu acılıyor ne olsun diye herkes c4 yazıo c6 acilio yaw özellik olarak loyalin içine acılan 2.server gibi sadce a ve s armorlar wep ler olursa 10numaraolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENCHAN -- 26 Ocak 2010; 13:19:11 >
  • Benim görüşümde C4 üzerine fakat şöyle birşey varki şuan bir çok server interlude c4 açılsa ne kadar player toplarki ? Genelde interlude serverler şuan ön planda ve bir çok player interlude oynuyor... Benim düşüncem şu eski khadianın sistemi- balancesini interludeye uyarlamak ama bakalım nasıl olcak eğer ortaya düzgün bişeyler çıkarsa interlude olarak çıkmazsa c4 olarak khadia yakında tekrardan online olabilir saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 26 Ocak 2010; 18:24:32 >
  • hiç girme bence c6 işine olmuo öle balance la felan.herkes c6 oynuoda neden oynuyor bulamadgı icin c4.güzel bir c4 baslarda brz uzun bi süre hata no custom armor lu enchantlar rateler duzgun bi c4 server reklamlada cok fene patlar piyasada c4 yok adam gibi
  • piyasada c4 olmamasının sebebi iste bu c6 nin daha cok hit cekmesi.
  • zaten c4 olursa kesin grtank ve allysi gelir bizim turklerde gelir. ( allstar ve korkusuz ) dahasina da fazla gerek yok açıkcası :D forumdanda cok fazla kişi gelir. hemde kaliteli olur. Bi de archenemy nin dediği gibi c4 ucuz fazla masraf yok. valla çok özledim c4 server aç artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

piyasada c4 olmamasının sebebi iste bu c6 nin daha cok hit cekmesi.

alakasi yok c6 serverilarnda kac kere 700 800 kişilik serverlarda yeni c4 server acilinca boşaldgni gördüm.loyalin alt serverinda massiden daha fazla player vardi öle olsa patlama yapardi c6 lar.saglam c4 herzaman 1 numara burdaki herkesde c4 yazmiş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

zaten c4 olursa kesin grtank ve allysi gelir bizim turklerde gelir. ( allstar ve korkusuz ) dahasina da fazla gerek yok açıkcası :D forumdanda cok fazla kişi gelir. hemde kaliteli olur. Bi de archenemy nin dediği gibi c4 ucuz fazla masraf yok. valla çok özledim c4 server aç artık :D

Daha Önce Çok Kurdun Galiba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.