Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk serverların sayısının çoğalmasını bizlerde istiyoruz ancak güvenilirliği ön planda tutmak gerekir türk serverlarına güveni yeniden kazandırmak gerekir.

bu topic altında farklı şeyler yazmak istemiyorum.Dilerim ilki gibi sonucu kötü olmaz tek tavsiyem ilkinde yaptığın gibi insanları oyunda tutmak için item verme çünkü bu birilerini oyunda tutmaya yararken bir çok kişiyi kaybetmene neden olur.

Başarılar Dilerim.
  • hohoho :) beyimiz konuşmuş :) L2khadiada siz krolar olarak item ve all in one donate yaptığınızı ve parasını şu gün vericez dediğinizi ve o gün geldiğinde ertelediğinizi başka bir güne ve ne tasadüfkü yine o ödeme günü geldiğinde yine ertelediğinizi ve en son ödeme gününde ''aaa semih biz serveri bıraktık demenizi'' ne çabuk unuttunuz ?sonra sizi banladığım için bana böyle camur politikası izliyosunuz :) sonra ramazan beyin msnde didar ablayı kötülemesi l2veritasa çamur atıcaz ordaki playerleri size getircez dediğiniz günleri ne çabuk unutuyosunuz:) şimdi gelip bana yok biz appeali açtık donate istemiyoruz vb vb demeyin :) bana bulaşmayınki bende size bulaşmayam hadi kalsın sağlıcakla
  • Semih abi, serveri ne zamana online yapmayı düşünüyorsun? Tahminen bir gün belirledin mi?
  • Bu yazdıklarına sadece gülüyorum bu söylediklerini kendini kurtarmak için söylediğinide biliyorum olayın böyle olmadığını sende bende çok iyi biliyoruz.

Senden item donate ettik ve bir fiyat belirledik kabul ettin bir kaç gün sonra donateyi bu fiyata olmayacağını söyledin.Ramazanı banlayan sen değil arkadaşındı durumu sana söyleyip bu sebeple oyunu bırakıcağız dedik sende bırakmamız içinde ramazana +17 bow verdin tabi bu bize yakışmayacağı için biz yine bıraktık serveri bende şimdi aynı hataya bir daha düşme diyorum sadece ;) bukadar telaşlanmana gerek yok sana bulaşmak yada senin bana bulaşman bişeyi değiştirmez sadece sana bir iyilik yapim dedim :)

veritasa çamur atma gibi birşey söz konusu dahi olmadı olmazda saitten ötürü.orda oynamamızın sebepleri vardı bukadar onun aksi bir şey söz konusu dahi olamaz. ;)

senle tartışmıycam merak etme sadece başarılar diledim ve eski hatalarından ders almanı istedim bukadar.Bize gelince emin ol bizleri çoğu insan tanıyor biliyor.Bizim bir çizgimiz var şuana kadar o çizgiyi bozmadığımız için şuan bu noktadayız ;)

ben ısrarla bu topicte kendi serverimde bahsetmek istemedim niyetim karalamak yada çamur atmak değildi buna karşı biri olarak bunu yapmam çok abes olurdu.Kendi serverimizde dün ne söylemişsek bu günde aynı şeyleri söylüyoruz.Birileri oyunu beğenir diğeri beğenmez yada bazı kişileri çekemez bırakır bunlar çok normal şeyler ancak bu şuana kadar online sayımızda en ufak bir düşüşe neden olmadı çünkü hergün oyuna yeni başlıyanların sayısı gidenlerin sayısından fazla ;) 1 aylık bir server taşlar yerine oturuyo yavaş yavaş

benden sana bir tavsiye daha bir grup sana biz bırakıyoruz dediği zaman panik yapıp item verip oyunda tutmaya kalkma daha önce bize yaptığın gibi ;) ozaman bile biz şunu düşündük bu bize veriyorsa diğerlerinede vermiştir kesin ;)

Tekrardan Başarılar Dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSchumacheRx -- 28 Ocak 2010; 16:42:51 >

• özkanım 1 şubatta open beta:)

Yazdıklarıma sadece gülersiniz. Telaşlanmak?? Beni tanıyanlar ne kadar rahat biri olduğumu bilir:) size yakışmaz item almak o yüzden bıraktınız ? ne kadar dürüst insanlarsınızya:)) 5 kişi geldiniz bana diyosunuzki 100er milyondan(eski para ile) 5 imize full donate (silah+ armor+ boss takı seti) şimdi hangi admin bunu size yapar ??? Sonra sizin serveri bırakıp bırakmamanız beni ilgilendirmez sizi oyunda tutup tumamakta beni ilgilendirmez. sizin bırakmanız için item verdiğimi falan hatırlamıyorum ki öyle bişe olsa serverden yaklaşık 100 kişilik bir gruba gidin bu server oynamayın diye birşey konuşmazdım?? ki benim serveri kapatmamım en büyük sebeblerinden biride bu ally gidin demem?? şimdi ben 100 kişilik bir allye bunu diyorsam neden 5 kişiye serveri bırakmamamısı için item vereyim bana nasıl bi emekleri geçmişki ? yada bana kaç para veriyorlark? servere bakıyorlarmış? ??? evet Ramazana 17 dagger ve all in one verdim bana ''şu gün all in one ve daggerin parası hesabında'' dedi. bende büyüğümdür yalan konuşmaz 3-5 kuruşun lafını yapmaz diye güvendim verdim sence çokmu büyük bir olay ?? Şimdi sizin çizgi dediğiniz şu: bir dagger 100 tl bir aio 75 tl? 175 tl nin hesabını yapan ve bu yüzden ödeme gününü 2-3 kere erteleyen ve en son gün bıraktık diyen biri ve birilerisiniz + Msn'de bayan bir admin olunca ona edepsizllik yapacak kişilersiniz(ramazan bey için söylüyorum) . Benim halada khadiaki sattıklarımdan alıcaklarım ve vericeklerimde var ama ben sizin gibi 3-5in hesabındamıyım ? değilim. benden alacakları olanlarda 3-5in hesabında değiller.

Bundan sonrada yazdıklarına hiç bi şekilde cevap vercek değilim :) sanırım bunlar sana yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 28 Ocak 2010; 17:23:47 >

• Bu konularınızı özelden konuşsanız bizde server hakkında bilgi alabilsek. Herkes kendi serveriyle ilgilensin iyi işler yapmaya çalışsın.. kaldıki kulaktan dolma bilgiler pek güvenilir deildir.
  • evet arkadaşlar serverde yaptıklarımı yazıcam

Main town : Bitti (giran)
    Global gatekeeper : Bitti
    Gm shop: Bitti
    Farming area : bitti. Yoğun istek üzerine elven fortess(khadia stone) oldu gene :D ayrıca Primival island party(khadia coin- khadia stone- ve SA'lı s grade silah drop) kasma yeri oldu. ayrıca 70+ olabilmeniz çin dvc areadaki mobların xp ve adena rateleri yükseltildi.
    Custom armor: Yok. Daha sonra eklenicek.
    PVP Balance: Yapıldı ama test edilmedi.
    Enchant rate : % 50 fighter silahları %40 ise mage silahları.
    24 slot buff: Çalışıyor. Buff süreleri 2 saat.

Devamı gelicek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

evet arkadaşlar serverde yaptıklarımı yazıcam

Main town : Bitti (giran)
    Global gatekeeper : Bitti
    Gm shop: Bitti
    Farming area : bitti. Yoğun istek üzerine elven fortess(khadia stone) oldu gene :D ayrıca Primival island party(khadia coin- khadia stone- ve SA'lı s grade silah drop) kasma yeri oldu. ayrıca 70+ olabilmeniz çin dvc areadaki mobların xp ve adena rateleri yükseltildi.
    Custom armor: Yok. Daha sonra eklenicek.
    PVP Balance: Yapıldı ama test edilmedi.
    Enchant rate : % 50 fighter silahları %40 ise mage silahları.
    24 slot buff: Çalışıyor. Buff süreleri 2 saat.

Devamı gelicek :D

Güzel bomba olcak gibi
  • Aynen burdan server neler yaptgin yazman cok iyi olmus onlar konussun dursun 50 kişi oynamio hala gelen gidenden cok yazıo cb nzmn direk ob olmaz
  • xSchumacheRx rahat birak semih abimi knuşma paşa ol oyununu oyna
  • Enchant rate %50 60 fln olsaydi bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: B!gShot

Enchant rate %50 60 fln olsaydi bari

bence ne kadar düşük olursa o kadar iyi ışın kılıcı gibi napcan en azından olanlar ayrıcaklıklı olsun.. herkesde ışın kılıcı olunca tadı kaçıor bana göre oyunun
  • semih benim oynadığım bi epilogue serverinda şöyle bi pvp color sistemi var.50+ pvp de nick sarı 100+ pvp de kırmızı 500+ pvp de siyah 1000+ pvp de turuncu ve 2000+ pvp de ise mor gözüküyor nickler.Sende eğer böyle birşey yapabilirsen güzel olur pvp'nin anlamı olur ayrıca oyuna biraz renk gelir umarım pazartesi sabahı açarsın serveri direk geliyoruz tam kadro
  • Ben %90 rateli serverlarda bile + basamıyordum. %50 ömrüm yetmez. Mecbur donate olacağiz
    asasTR themetin2.com admin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

Ben %90 rateli serverlarda bile + basamıyordum. %50 ömrüm yetmez. Mecbur donate olacağiz

asasTR themetin2.com admin hastayım buna yaa
  • IIWaitForMeII<Görüşüm

Arkadaşlar Ne Halt Derseniz Deyin Khadianın Clas Sistemi Appeale Bin Takar Ve Ayrıca Kasma Sistemi De Lvl Kasıcaksın Işınlan Babam Işınlan Bloody Guardlar Paso Anchory Atıyo :D Khadiada Lvl Kas İtem Kas AA Kas Hepsi Bir Aradaydı Tren Die Tabir Ettiğimiz Şekilde Çatır Çutur Kasıyoduk/ Donateye Gelince Semih 3ün 5in Hesabını Yapmam Demişsinya Beni Tanıyan Bilir Demişsin Biliyorum Herif Mont Alır Gibi 12 Ay Taksit Yaptığıda Oluyordu Donate Alanlara Sen Kimseyi Takma Hacı Aç Serverini Beyenen Gelir Beyenmeyen Gelmez Claslar Konusunda Sana Güveniyorum Eşit Yapıcana Tek İsteyim Tyrantın Hawk Skilini Khadianın İlk Halindeki Gibi Direk 500crt. Yaparsan Genelde 100 Veriyo Crt. Hawk Adam Hawk Basıp 350 Crt. Oluyo Adam Crt. Stun İtemle 350 Crt.le Mi Vurucak Vos Vos Gibi Yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NorThRebeL

quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

Ben %90 rateli serverlarda bile + basamıyordum. %50 ömrüm yetmez. Mecbur donate olacağiz

asasTR themetin2.com admin hastayım buna yaa

Sen kendi ezikliğine hasta ol. metin2 de rahat abim. Appeal güvenlikten söz ediyor zuhaha ben bile bozuyorum serveri .

• Debuff slotu çalıştırıldı :)
    Life Stoneler pi ye spoil olarak eklendi:) testler sonucu pi deki Sa lı silahlar kaldırıldı. (1-2 saatlik kasma sonucunda inventoryinin full silah dolması yüzünden)
    Spawn area koruması eklendi.
    PVP Balance Bugün test edilcek :D (umarım khadia ile birebir aynı bi blance yapmışımdır.)

şimdi soru server Tatto eklensinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 29 Ocak 2010; 15:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

Debuff slotu çalıştırıldı :)
    Life Stoneler pi ye spoil olarak eklendi:) testler sonucu pi deki Sa lı silahlar kaldırıldı. (1-2 saatlik kasma sonucunda inventoryinin full silah dolması yüzünden)
    Spawn area koruması eklendi.
    PVP Balance Bugün test edilcek :D (umarım khadia ile birebir aynı bi blance yapmışımdır.)

şimdi soru server Tatto eklensinmi ?

Eklenmeli ama eşit olarak eklenmeli örneğin

Atack speed tattosu 400 atack speed veriorsa
    casting speed tattosu 200 cast vermeli gibi
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.