Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşm düşüncelerini söylerken başkalarinin çikarlarini,hedeflerini,başarilarini veya başarabileceklerini düşündükleri konularda heveslerini krammsin sen.Çoluk cocuk diorsun semih abinn de solediği gibi sen 12 11 yaşında anca warsin.

Ayrica evet Hukuk okumayi planliyorum.Avukat olmak en büyük hedefim oldumştur.İsabbetli tahmin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L2ForEver

evet evet aynen çoluk çocuk dolmuş burası sanane ya ben fikrimi yazıyorum yalan yanlış yada varsayım üzerine konuşmam daha önce yaşanmış şeyler bunlar avukatmısın sen büyüyünce avukat ol sen

Çoluk çocuk dolmuş diyorsun da emin ol bu çoluk çocukların arasında sen varsın.. Semih en azından birşeyler uğraşıyor yapmaya çalışıyor ve benim ona güvencim sonsuz peki senin ne marifetini gördük de burda konuşuyorsun zaten anca klavye den ötersiniz..

Nese bende buraya fikrimi yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L2ForEver

heh bende bunu diyorum senin gibi bi kaç arkadaşı var yada kardeşi yada akrabası akrabaca oynarsınız artık ben appeali savunmadım yorum dahi yapmadım deniyorum şimdi ve gayet güzel ama tam bişey demiyorum çünkü fazla oynamadım ama zevkli bişeye benziyor

evet sence türkiyedeki en iyi admin sorunda bu ya sence yada bir kaç kişiye göre semihin nasıl bir gm olduğunu açtığı serverda yaptıklarıyla anladık zaten ata sözü vardır meşhur kimse yanlış anlamasın "oros....u'nun yemini si......şene kadardır". burda bişey yazsak hemen gm yardım mardım dur daha oyuna yeni girdim ya çoluk çocuk dolmuş burası neyse hadiyn bb

server eğlenceli bişeye benziyor tebrik etmek lazım valla eğer dedikleri gibi item felan dağıtmıyorlarsa iş yapar.

o appealin konusundaki yorumları yazanlarinda hepsi gm friendleri bilip bilmeden konusma.Ben daha önceki khadia da oynamadım ama ara ara konuları acıldı hepsindede geri acmasını istiyordu herkes.

• Criminal ben birilerinin haklarını savunmuyorum tarafsızım şuan değerlendirebileceğim 2 türk serveri var biri açılmış şuan diğeride yolda sadece şunu söyliyeyim dedim eski server açanlar güven vermiyor artık server açtılar ellerine yüzlerine bulaştırıp kapattılar item dağıttılar şimdi bana o güvbeni nasıl vericekler bunu söylemek istiyorum

bu arada appeala girdim baktım 20 lwl ile pvp izlemeye gittim serverda baya yabancı var pvp de ll ler vardı birde yabancı bir ally yabancılar kesiyodu en son sürekli tabikide bir türk olarak türklerin galibiyetini isterim her zaman her yerde ama yabancılar bir serverda böylesine varsa ayrıca benim gibi lwl i düşük 15-20 kişi daha gördüm lwl kasan yeni playerlar sürekli oyuna dahil oluyorsa bu türkiye adına sevindirici uzun zamandır bü tür serverları göremiyoduk

valla o konuda yazanlar gm arkadaşlarımıdır değilmidir bilemem orasını eğer öyleyse zaten kokusu illaki çıkar eğer öyle değilse yıllardır özlem duyduğumuz bir türk serveri geliyor demektir.Ama okadar şey yazılmş item veriliyor dağıtılıyor diye bir tane ortada delil yok sadece sözde kalmış şahsen böyle birşey bana yapılırsa yada yapılsa ss çekerim koyarım hemen al sana kanıt diye diğerleri sadece lafta kalıyor gerçekçi olmuyor ayrıca o tür şeyleri yazanlara bakıyorum hep aynı grup ne bilim inandırıcı gelmiyor bana tabikide bunu zaman göstericek.

yaşıma gelicek olursak ben 1978 doğumluyum eğlence olsun diye girer oynarım çok aşırı fanatiği değilim belki sizler kadar ancak 8-9 yıldır bu oyunu oynarım neyin ne olduğunu bilirim.ayrıca git ozaman appalide paşa paşa oyna denmesi hiç hoş değil cümlelerimde en ufak bir tafa söz konusu değildir böyle birşeyin düşünülmesinide istemem.

ayrıca çok iyi hazırlanmışlar server kapalıyken daha açılmamışken bile izledikleri yol yada taktik çok yerinde olmuş tebrik etmek gerekir.

Uzun lafın kısası şanslarını daha önce denemiş olanlar (tabikide bazı nedenlerden dolayı kapatmış olanlar istisna) item vs. dağıtmış yada becerememiş insanların şimdi çıkıp evet yeniden geliyoruz bu sefer böyle olucak gibi vaatlerde bulunması hem inandırıcı olmuyor hemde çok komik kalıyor.

• arkadşm sen ilk başta semih senden cacik olmaz,iki serverinda yorumlarini okudum,geçmişin kötü gibi ifadeler kullanmadinmi? Diğer türk gmler item wermiş olabilir(doğrudur benim arkadaşlarimda aldi).Ama bunu anlamadan dinlemeden direk semihin serverina saldirma maksatli söylersen işte o zaman tarafsızlık diye bir şey kalmaz.
  • quote:

arkadşm sen ilk başta semih senden cacik olmaz,iki serverinda yorumlarini okudum,geçmişin kötü gibi ifadeler kullanmadinmi? Diğer türk gmler item wermiş olabilir(doğrudur benim arkadaşlarimda aldi).Ama bunu anlamadan dinlemeden direk semihin serverina saldirma maksatli söylersen işte o zaman tarafsızlık diye bir şey kalmaz.

kesinlikle +1 tarafsızım diyorsun sözlerindeki çelişkiye dikkat et. Ben khadiayı beceremedim,tutmadı diye kapatmadım yoksa ben delimiyimki 350-400 playere ulaşmış bir serveri kapatam? Khadiayı kapatmamım 3 ana sebebi var.

1. Bana ve kız arkadaşıma karşı akla ve dile gelinmiycek iftiraların atılması ve küfürlerin edilmesi.
    2. Bu serveri tek başıma yönetmeye çalışmam ve onca kişiye bir başıma yetememem. (GM lerim olduğu halde)
    3. bu durumdan artık psikolojik olarak bunalmış olmam :) sanırım yeterince açık oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 31 Ocak 2010; 0:44:39 >

• bosver dikkate almana bile gerek yok.server dan haber ver pls xd eger sorun c6 dan sa yap c4 gitsin
  • yeni makinanın gelmesini bekliyorum :) onda belli olcak herşey :) bakalım hayırlısı ne ise o. Bir iki gün gecikicez gibi gözüküyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 31 Ocak 2010; 1:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

yeni makinanın gelmesini bekliyorum :) onda belli olcak herşey :) bakalım hayırlısı ne ise o. Bir iki gün gecikicez gibi gözüküyor ama

geç olsun güç olmasin
  • nezaman gelior yeni server
  • yeni makina 24 ile 48 saat içinde elime geçiçek :) sonra kurulum yapıp open betaya açıçam. open beta içinde görülen buglar hatalar vb halledilir zaten :) 1-2 ve 3 gün gecikicek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

quote:

arkadşm sen ilk başta semih senden cacik olmaz,iki serverinda yorumlarini okudum,geçmişin kötü gibi ifadeler kullanmadinmi? Diğer türk gmler item wermiş olabilir(doğrudur benim arkadaşlarimda aldi).Ama bunu anlamadan dinlemeden direk semihin serverina saldirma maksatli söylersen işte o zaman tarafsızlık diye bir şey kalmaz.

kesinlikle +1 tarafsızım diyorsun sözlerindeki çelişkiye dikkat et. Ben khadiayı beceremedim,tutmadı diye kapatmadım yoksa ben delimiyimki 350-400 playere ulaşmış bir serveri kapatam? Khadiayı kapatmamım 3 ana sebebi var.

1. Bana ve kız arkadaşıma karşı akla ve dile gelinmiycek iftiraların atılması ve küfürlerin edilmesi.
    2. Bu serveri tek başıma yönetmeye çalışmam ve onca kişiye bir başıma yetememem. (GM lerim olduğu halde)
    3. bu durumdan artık psikolojik olarak bunalmış olmam :) sanırım yeterince açık oldum

Allah aşkına bırakın ya görmesem inanıcam ya semih sen öyle bir adminminsinki kimse raidbossları kesmesin diye playerlar gibi bosların online zamanlarını takip eden sonrada onlardan önce admin charınla kesen kişisin sebepte neymiş efendim kimse kesmesin.Bir adminin düştüğü duruma bakın gidip admin charıyla bossları kesiyor varmı böyle rezillik senin o serverini ben bir kez olsun 150 kişinin üstüne çıktığını görmedim.

Sen gidicen oyuna müdahale edicen bossları kesicen gidicen item dağıtıcan millete sonrada ben beceremediğimden kapatmadım diycen.İşte ben bunu söylemeye çalışıyorum sen ve seni gibiler burda evet serveri yeniden açıyorum dediğinde söylenecek çok söz var.O yüzden de daha önce ne hayrını gördük ki bundan sonrada görelim.Senin serverinda oynadığım günleri düşünüyorum hep aklıma yaptığın bu tür şeyler geliyor.Şuan aklıma gelmeyen daha neler vardır kimbilir aklıma geldikçe yazarım.

Raidbosslar 2 saatte bir çıkıcak demişsin baya yorulucaksın sanırım her iki saatte hangi boss online takip et sonra git kes ne kadar komikya allah aşkına Türk Serverlarına güvenin içine ettiniz artık millet sizin gibiler yüzünden türk serverlarına güvenmiyor rezil rüsva ettiniz ama hiç yüzünüz kızarmadan gelip burda bana bir şeyleri savunuyosunuz yapmayın gözünüzü sevim.

Ben burda taraf değilim birilerini savunup birilerini karalamıyorum.Bizzat gözlerimle gördüğüm şeyleri en ufak yalan dolan katmadan söylüyorum. Zaten şuana kadar yalan söylediğimi idda eden olmadı.Eleştirilecek bir şey varsa eleştirmek çok normal bir şey kim olursa olsun yanlış bişeyi gördüğümde eleştiririm.

• kardeşim laf kalabalığı yapmasan. Burda yeni açılan server hakkında bilgi alıyoruz. Önceki serverler ne olmuş ne bitmiş şu anda burdaki kimse bunun hesabını yapmıyor. niyetin ortalık karıştırmaksa pek başarılı oldugunu söleyemem açıkcası. Bende oynadım o serverde senin gördüğün şeyleri neden ben görmedim acaba ??? Yada bi başkası. gördüysen o anda cıkıp yazacaktın. şimdi yazmanın bi alemi yok. Sustuguna göre ya böle birşey yoktu ortada yada sende bundan bi pay aldın sustun . Ben senin ayzdıklarından sadece bunu anlıyorum.

Ayrıca desecrate seni tebrik ederim çok az kişi sevdiklerini korumak adına birşeyler yapar . Seni bu konuda anlıyabiliyorum. Bi oyun içinde bu derece küçülen insanlarıda kınıyorum.

Artık bırakın sadece sizin gördüğünüz eskileri biz yeni serverle ilgileniyoruz şu anda. Kaldıki eger gerçekten öyle birşey varsa kendi gözlerimle görmeyi tercih ederim. BUrda ki bir çok kişide böyle düşünüyordur eminim.

• @l2fornoob

sen git appeal hadi baklım go go go 20 kişiyi siteye 100+ yazan admininle oyna birlkte boslar kesin 5 10 capulcuyda al yanina birbirinizi yan charlarini kesin durun hadi kalabalik yapma bakalım
  • yeni açılan bir server değil eskiden açılmış ve beceriksizlikler sonucu kapanmış şimdi yeniden açılacağınının idda edilmesini tartışıyoruz.Benim söylediklerimi sen görmediysen bilemem orasını eğer yalan söylüyorsam çıksın söylesin semih yalanmı doğrumu ? Sustuğuna göre böyle birşey yok demişsin ya seninde bu cümleden kaç yaşında olduğunu anlamış oldum sen yazarken benim sustuğumu nerden anlıyosun

bırakın sizin gördüğünüz eski serverlari biz yeni serverle ilgileniyoruz diyosunda ben burda yeni bişey göremiyorum

Kenchan ben istediğim yerde oynarım bu gün bi yerde yarın başka bi yerde anlıyamadığım şey şu neden iki cümlenizden bir tanesi appeal banane ya appealdan admini ne yazmış ne etmiş orası beni ilgilendirmez şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım o serverda ancak ve gayette eğlenceli ve kalabalık ancak konuyla alakası ne onu anlamadım böylelikle seninde yaş grubun ortaya çıktı

semih bence sen bunlara bir lunapark aç

• quote:

Allah aşkına bırakın ya görmesem inanıcam ya semih sen öyle bir adminminsinki kimse raidbossları kesmesin diye playerlar gibi bosların online zamanlarını takip eden sonrada onlardan önce admin charınla kesen kişisin sebepte neymiş efendim kimse kesmesin.Bir adminin düştüğü duruma bakın gidip admin charıyla bossları kesiyor varmı böyle rezillik senin o serverini ben bir kez olsun 150 kişinin üstüne çıktığını görmedim.

Sen gidicen oyuna müdahale edicen bossları kesicen gidicen item dağıtıcan millete sonrada ben beceremediğimden kapatmadım diycen.İşte ben bunu söylemeye çalışıyorum sen ve seni gibiler burda evet serveri yeniden açıyorum dediğinde söylenecek çok söz var.O yüzden de daha önce ne hayrını gördük ki bundan sonrada görelim.Senin serverinda oynadığım günleri düşünüyorum hep aklıma yaptığın bu tür şeyler geliyor.Şuan aklıma gelmeyen daha neler vardır kimbilir aklıma geldikçe yazarım.

Raidbosslar 2 saatte bir çıkıcak demişsin baya yorulucaksın sanırım her iki saatte hangi boss online takip et sonra git kes ne kadar komikya allah aşkına Türk Serverlarına güvenin içine ettiniz artık millet sizin gibiler yüzünden türk serverlarına güvenmiyor rezil rüsva ettiniz ama hiç yüzünüz kızarmadan gelip burda bana bir şeyleri savunuyosunuz yapmayın gözünüzü sevim.

Ben burda taraf değilim birilerini savunup birilerini karalamıyorum.Bizzat gözlerimle gördüğüm şeyleri en ufak yalan dolan katmadan söylüyorum. Zaten şuana kadar yalan söylediğimi idda eden olmadı.Eleştirilecek bir şey varsa eleştirmek çok normal bir şey kim olursa olsun yanlış bişeyi gördüğümde eleştiririm.

c4 serverlerde antharas- valakas gibi bazı büyük bosslarda bir kaç bug var c4 server oynayanlar bilir bu bosslara vurduğun zaman seni en yakın köye ışınlar? bu bugu düzeltmek için kestim? Şuanki serverdede Baium-valakas-antharas gibi büyük bossları kaldırdım? kimse kesmesin diye ? bir kaç drop ekleyip daha sonraları ekliycem çok büyük bir olaymı ??? 150 kişinin üstünde sen görmedin ama görenler elbet senden fazladır :) Söylediğin sözlerden taraf olup olmadığın ap açık ortada baksana sırf bu konuyu gördüğün için yeni üye olmuşun :) Eğer oynamak istemiyosan senin kafana silah dayayıpta illada burda oynayacaksın diyen yok ? gidip istediğin yerde oynayabilirsin:) haa burda gelipte karalama yapıyosan demekki bir kuyruk acın var ki gelip çamur atmaya çalışıyorsun :) Yazdığım yazıyı iyi okuduysan barakielin 2 saatte bir çıkacağını söyledim :) Sen eleştiri yapamak nedir biliryormusunki ? eleştiririm diyorsun ?? Doğru ya kimsenin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan yalan dolanda olsa çıkar bir saçmalar ve sanırki küçük dağları kendisi yarattı :) Senin kim olduğunu az çok kestiriyorum da neyse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 31 Ocak 2010; 15:56:17 >

• Yaş hesaplamasına girersen eminim sen zararlı çıkarsın.. Susmadıysan yazacaktın madem böle birşey vardı server açıkken yazacaktın. BU sattten sonra o kelimelerinin bi anlamı yok . Ayrıca desecrate server dengesi ilk zamanlardan bozulmasın diye yapmış sanırım böyle bir müdahaleyi. gayet manttıklı.
  • L2forever sana aciyorum.Gerçekten! İlk önce semihin serverini kötülüdin(kendisiyle beraber).Ondan sonra tarafsızım dedin sservera şans diledin.Ondan sonra dayanamayip gerçek yüzünü ortaya cikardin.Raid Bosslari semih mi kesiyormuş? Bana onun kestiği tek bir raid bossu söylermisin? Tek bir tane örnek wer.(Fix lemek için değil,playerler kesmesin diye yaz bu yorumdan alinti yapip hepimize göster tmm ? )
  • Evet semih sen idda etmedin ama idda edenler var benim yalan söylediğime dair şuana kadar söylediklerim şunlar

item dağıttın bazı kişileri yada grupları oyunda tutabilmek için item verdin
    bossları gidip kestin bir admin olarak

bunların dışında bir iddaam olmadı zaten şimdi burda çamur atmak nerede söylermisin yangi cümlemde bir yalan bir iftira var.Benim taraf olduğumu söylüyorsun hala ya ben neyin kimin tarafını tutuyorum anlamıyorum ben girerim serverlara bir iddam olmaz oyunculuğumla doğrularına yanlışlarına bakarım eğlenirim çıkarım gerisi beni alakadar etmez.

Kimse bana zorla oynamam için kafama silah dayamıyor ancak ben zamanında senin serverinda zaman harcamışsam benim için zamandan değerli birşey yoktur ve orda harcadığım zaman senin gibiler yüzünden boşa gitmişse başkalarına item dağıtırak benim hakkımı yemişsen benim kesebilmek için can attığım beklediğim bossları sen gidip kesmişsen emeklerimi boşa çıkarmışsan kusura bakma ama gelirim ben burda eleştiririm.

Bana birşeyler öğretmeye çalışmışsın teşekkür ederim ama eleştirmenin nesini öğreticeksin gayet güzel gördüğüm yanlışlarını eleştiriyorum.Ben ne zaman sen böyle yapmadınmı desem birileri senin adına ben görmedim felan diyor git bilmem nerde oyna diyor sende geliyosun sonra ben böyle bişey yapmadığımı söyledimmi diyorsun sen onları yazdıktan sonra diğer arkadaşların yüzlerinin renklerini merak ediyorum.

Ya bir admin gidipte boss kesermi bunun bir açıklaması olabilirmi yada item dağıtıp insanların haklarını yermi ama sen çok normalmiş gibi evet yaptım yapmadım dedimmi diyebiliyorsun.Sen hala hatalarını kabul etmiyorsun bunu yaptın bunu yaptın bunu yaptın cevap çok basit evet yaptım (Türkiyenin En İyi Admini Semihdir Diyen Arkadaşa Soruyorum) bu Adminmi şimdi türkiyenin en iyi admini.

Ben kimsenin tarafını tutmuyorum sadece burda seni eleştiriyorum çünkü sen benim emeklerimi çaldın serverinda eleştirmeyede hakkım var bu yüzden.

• Khadiada ant quen e gittik kestik,antharasa hiç gitmedim yolunuda bilmiyorum,valakasa 2 3 clan falan gidiyorduk ama ( allyleriyle) ben yolda gruptan koptum geri döndüm ama kestiler.Baium desen onada hiç gitmedim ama kesildiğini biliyorum çünkü donatesiz sırf kendi kasarak item elde eden arkadaşlarim oldu.Semih bosslari aman playerler gelior hemen kesmem gerek gibi bir düşünceyle kestiğine inaniorsan birak appeal de takilsen hadi git armor kas hadi !
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.