Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 70 yada 100x olmucakmıydı sitede 50 yazıo birde cow rene felan kac dk olcak 45 den az olmasin
  • büütün bufflar iki saat :) exp olayında ilk hafta 100x olcak sonraki hafta 50x :)
  • beta ne zmn kapancak betadan sora wipe gelcek mi ?
  • Wep ler + 4 armor +3 safe olmali bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

beta ne zmn kapancak betadan sora wipe gelcek mi ?

Aynen?
  • bir kaç gün sonra open beta duyurucam zaten :) vipe atmayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 31 Ocak 2010; 17:52:52 >
  • dşünmemk dgl semh ona göre kasılır yani nese
  • düşünmüyorum demek hayır demek cess:D
  • @L2ForEver
    Kardeş, Kanıtın varsa konuş yoksa sus kirletiyorsun sayfayı.

Kanıtın varsa göster bizde inanalım diğer konuşmalarınızı özel mesajdan halledin Biz burda yeni khadia hakkında bilgi edinmeye çalışıyoruz.
  • +1
  • Yarın acılsada oynasak
  • makina eline geçtimi ? server yok bunalimdayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

büütün bufflar iki saat :) exp olayında ilk hafta 100x olcak sonraki hafta 50x :)

işte bunu sevdim

Ve safe enchant +5 olmalı
  • quote:

makina eline geçtimi ? server yok bunalimdayim

Bu akşama inş geçiçek elime :D
  • Voteye yumulun arkadaşlar ilk 50 den düşmeyek :D:D:D ALLAH ALLAH :D:D:D
  • Senin İstemen Yeter Semih Abi Werriz Wote O Sorun Değil Ama Server Tam Olarak Ne Zaman Acilcak Söylermisin? Yazdiysan Daha Önceden K.Bakma Yine Sormuş Oldum Ama Aradim Yorumlari Bulamadim ?
  • Benim yazımı silen kişi hangi hakla sildi bilmiyorum mesajımı aynen yeniden yazıyorum!!!!!!

@FaLkenAuGe semih item dağıtmadığını ve kimse bosları kesmesin diye bir admin olarak kendisinin kesmediğini inkar etsin ss leri hazırlar koyarım

appeal adminlerinin arkadaşımı olduğunu söyleyen bazı vatandaşlar var ben sizin khadiayı savunduğunuz kadar appealı savunmuyorum sizlerde ozaman garanti altına aldınız sanırım itemleri gm arkadaşlarısınız
  • 3 kuruşa donate satan adamlardan ne beklersin.Khadia neydiki yeniden acılınca ne olsun? .Buraya yazıyorum en fazla 3 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L2ForEver
    Benim yazımı silen kişi hangi hakla sildi bilmiyorum mesajımı aynen yeniden yazıyorum!!!!!!

@FaLkenAuGe semih item dağıtmadığını ve kimse bosları kesmesin diye bir admin olarak kendisinin kesmediğini inkar etsin ss leri hazırlar koyarım

appeal adminlerinin arkadaşımı olduğunu söyleyen bazı vatandaşlar var ben sizin khadiayı savunduğunuz kadar appealı savunmuyorum sizlerde ozaman garanti altına aldınız sanırım itemleri gm arkadaşlarısınız

Sus be kadin xd
  • semihhh
    weapon safe +5 olsun
    armor safe +4 olsun
    max 18 yap donate max +12 olsun
    aio donate olsun
    ve de en önemlisi boss jewel donate olmasın kesinlikle!!!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.