Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.)semihi bukadar eleştirorsun sen aç bi server sen napcan bi görelim.
    2.)Onca laf eetin sonrada ben istersem gelirim playerlik yapar eglenirim diorsan
    3.)Evet en iyi admini bu görüşümü değiştirecek herhangi bir olumsuzluk göremiyorum.
    4.)semih bosslari sadece playerler kesmesin diye kestiğini hiç sanmiyorum çünkü svde tüm raid bosslar kesildi.
    5.)Son olarak madem bu kadar Semih ve khadia si hakkinda bilgin var neden yeni üyesin? Muhtemelen semihe çamur atmak isteyen farkli bi nickin sahibisin ancak yeni üyelik alip onu kullaniyorsun.Yoksa yeni bir üye nekadar şey bilebilr ki ? appeal de oynamiş ve khadiayi eleştiricek ?
  • quote:

Evet semih sen idda etmedin ama idda edenler var benim yalan söylediğime dair şuana kadar söylediklerim şunlar

item dağıttın bazı kişileri yada grupları oyunda tutabilmek için item verdin
    bossları gidip kestin bir admin olarak

bunların dışında bir iddaam olmadı zaten şimdi burda çamur atmak nerede söylermisin yangi cümlemde bir yalan bir iftira var.Benim taraf olduğumu söylüyorsun hala ya ben neyin kimin tarafını tutuyorum anlamıyorum ben girerim serverlara bir iddam olmaz oyunculuğumla doğrularına yanlışlarına bakarım eğlenirim çıkarım gerisi beni alakadar etmez.

Kimse bana zorla oynamam için kafama silah dayamıyor ancak ben zamanında senin serverinda zaman harcamışsam benim için zamandan değerli birşey yoktur ve orda harcadığım zaman senin gibiler yüzünden boşa gitmişse başkalarına item dağıtırak benim hakkımı yemişsen benim kesebilmek için can attığım beklediğim bossları sen gidip kesmişsen emeklerimi boşa çıkarmışsan kusura bakma ama gelirim ben burda eleştiririm.

Bana birşeyler öğretmeye çalışmışsın teşekkür ederim ama eleştirmenin nesini öğreticeksin gayet güzel gördüğüm yanlışlarını eleştiriyorum.Ben ne zaman sen böyle yapmadınmı desem birileri senin adına ben görmedim felan diyor git bilmem nerde oyna diyor sende geliyosun sonra ben böyle bişey yapmadığımı söyledimmi diyorsun sen onları yazdıktan sonra diğer arkadaşların yüzlerinin renklerini merak ediyorum.

Ya bir admin gidipte boss kesermi bunun bir açıklaması olabilirmi yada item dağıtıp insanların haklarını yermi ama sen çok normalmiş gibi evet yaptım yapmadım dedimmi diyebiliyorsun.Sen hala hatalarını kabul etmiyorsun bunu yaptın bunu yaptın bunu yaptın cevap çok basit evet yaptım (Türkiyenin En İyi Admini Semihdir Diyen Arkadaşa Soruyorum) bu Adminmi şimdi türkiyenin en iyi admini.

Ben kimsenin tarafını tutmuyorum sadece burda seni eleştiriyorum çünkü sen benim emeklerimi çaldın serverinda eleştirmeyede hakkım var bu yüzden.

Şuan bir şey elde edemiyceğini bildiğin halde yine zamanını boşa harcıyorsun ama farkında değilsin :) diyosunki benim serverlerde bir iddam olmaz girer takılırım çıkarım. ve sonra diyorsunki benim kesmek için can attığım bosslar ? Söylermisin herhangi bir iddan yoksa bir clanın bir allyin bu bossları nasıl tek başına kesiceksin ??? Kusura bakma ama Dünyaya AT gözlükleri ile bakanlardan nefret ederim :) istediğin kadar gel yaz eleştir elinde koca bir 0 olacak ve burda yazı yazmak için BOŞA harcadığın zamanla kalıcaksın. Hani Zaman senin için değerliydi ??? Sen AT gözlükleri ile baktığın için senin söylediklerin eleştiri yerine geçmiyor be canım :)

• evet şimdi bir soru serverde enchant ratesini düşük yapmış olmam sebebi ile yüzük+armor ve silahlara +5 enchantı garanti yapmayı düşünüyorum ? Sizce iyi olurmu yoksa +4 mü olmalı ? lütfen görüşlerinizi yazın.
  • +111111111111 AT GÖZÜLÜLERİ
  • Artık ben bu tartışmanın içind eolmak istemiyorum.
    Server ne zmana açık olur acaba ?
  • Semih abi max kaç olcakki? safeyi sordun ?
  • max diye belirlemedim ama bakalım verilen cevaplara göre bir max belirlenir :)

Yeni makina siparişi verildi 24 ile 48 saat arasında gelicek. kurulumu yapıp open beta için açıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 31 Ocak 2010; 16:13:34 >
  • Bence Safe +4 olsun ozamn
  • Bence +5 safe olmalı
  • Doğru dğru +5 olsun
  • Benim hiç bir iddaam olmaz hala söylüyorum ben orda boss kesmeye gitmişim en çok bu tür zamanlarda eğlenirsin bu yüzden can atıyodum dedim yoksa o itemin bana gelmeyeceğini çok iyi biliyorum ama ordaki heyecan bir başka olur bunu herkes bilir.

Keşke yazılarını alıntı alarak cevaplasaydımda yazılarınızı yorumuma göre değiştirmeseydiniz oda benim hatam.semih evet ben kestim bossları diyo bakıyorum hala yooo kesmedi diyo yine aynı grup bana taraflısın taraf tutuyosun diyenlere bak

semih gelse yüzlerine tükürse mutlaka mantıklı bi sebebi vardır diyecekler nerdeyse bukadarda olmaz ya şuan yine zamanını boşa harcıyorsun diyerek ne demiş oluyorsun bana biliyomusun benim serverimda boşa zaman harcadın benim yaptıklarımla evet bu doğrudur yine aynı şekilde olucak bu server o yüzden şimdiden zaman harcama demeye getiriyorsun.Benim eleştirerek elde edebileceğim bir şey olamazki hiç bir eleştirmeninde olmaz zaten ben zamanında yaptığın haksızlıkları adaletsizlikleri seni gülünç duruma düşüren şeyleri söylüyorum bir önceki yazımda açıkladım neden eleştiriyorum diye

Ben server açamam öyle bir kabiliyetim yok ama ben erdemliyim en azından bunu kabul ediyorum yaparım ederim demek kadar yapamam demekte önemlidir erdemliktir.

Semih sen benim söylediklerime hep kıvırarak cevap veriyosun bu konu bu yüzden uzuyo sen item dağıttın diyorum millet bossları kesmesin diye bosları kestin bug diyosun ya baiumda hangi bug vardı yada antharasda ne bugu vardı kıvırmasın kimse kimse kesmesin diye kesiyodun.Hala aynı sözler sen git appealda armor çocuk ya

Yeni üyeyim evet donanımhaberi ben yeni öğrendim bu yüzden yeni üyeyim en başından beri söylüyorum ben l2 ye heycan yaşamak eğlenmek için giriyorum bunda anlaşılmayacak birşeymi var. ben burda sadece 2 serveri eleştirmemin nedenini söyledim daha il konuda yazdıklarımla ve tüm yazılanlarıda okudum severim bu tür şeyleri okumayı ama konumuz bunlar değil.

Semih serverinda item dağıtarak insanların haklarını yemiştir bossları keserekte kendini ve serverini küçültmüştür.Yazık...

• sus artık be git gm friend oldgun appealde oyna millet senimi dinlicek hadi .Yalan ci .. bişe derdimde nese.gitmiş appealde oynuo hala taraf tutmuyorum da felan da filanda istgni yap birtafini yirt herkes oynucak bu serverda sen git ezik ezik takil konusma daha.
  • İpi kopmuş alemin çivisi çıkmış dillerin İnadım inat giderim tersine dilim fenerim. Kim nasıl baktıysa öyle gördü. Nokta koyduk bitti. Ceza dinlemem ama :) senin gibiler için güzel cevap :)
  • Komik

Serverle ilgili iddaalarınızı biz kendimiz görmek istiyoruz diyoruz fakat sen ısrarla hala yazıyosun :D Gerçekten inanılmaz bir çaban var.

Bi insan biriyle bu kadar çok uğraşıyorsa eger bi düşmanlıpı vardır açıkcası. iddialarını yazarsın. bizde yorum yaparız. ama sen saldırı aşamasındasın .
    Ben hala aynı düşüncedeyim serveri kendimiz görmek istiyoruz arkadaşım. Gir oyuna bak bi haksızlık görürsen kanıtlarınla göster. bizde doğruymuş diyelim.
    Burda yeni server C6 khadia var farkındaysan.
    eski düşüncelerini kendine sakla artık.

• ceza salla sago iyidir konunun havasi degişsin safe i 4 5 wep lerde yap armor jewel gene 3 kalsin.birde max ucuk bişe olmasın 16 17 max olsa iyi olur.Donate i nasıl dusunuyorsun ? (bence max 17 yapsan,donatei +12 +14 gibi yaparsan guzel olur)
  • Donate düşünmedim daha :D ama +11 +12 olabilir :)
  • Donateler açılacakmı hemen ?
  • sanmıyorum daha sora acilir
  • yok hayır:) ilk başlarda sadece AIO o kadar :)
  • Aio nun olması çok iyi olmuş ama :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.