Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw nasi yaparsin bunu neden c4 degil bi umudum sen kalmiştin bi aran gene hortlamsti khadia topic i sen sıkıntı cektgn icin acamiodun acarsan c4 yapcaktin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

interlude :) olcak. c4ü çok istememe rağmen :)

c4 yada interlude olmasi önemli deil herşeyin hayirlisi olsun semih khadia nin ustesinden başarili bi şekilde geldin eminim yeni serverda ayni güzellikte olacaktir başaracagindan şüphem yok şimdiden çalişmalarinda başarilar dilerim hayirli olsun
  • gene dedgim gibi cogunluk c4 der c6 acilir artik ümiti kestim c4 den bari custom armor koma :D server cok kolay olmasin 2gunde herkes boss armoru cekemesin cokda aşiri olmasin tabi :D özellikle enchant rateleri duzgun ayarlarsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarihiGeçmişÜrün

serveri kirletecek kişiler ve ally ler gelmediği sürece iyi bir sevrer olacağına inanıyorum

Türkiyede bu oyunu oynayan birbirine baglı ally veya clanlar eminim var saolsunlar , senin söyledigine gelnce demek istedigin yanlış anlamadıysam bu allyler ve oyuncular diyelim gelmediginde server bişeye benzemez diyorsun ve biz bundan kaybediyoruz o allyler veya kilt oyuncular için mi açılsın yani server ?

Bizler oyuncu degilmiyiz ?

• donate parası toplayıp kapatcaklar neyin tartışmasını yapıyonuzki adam babasının hayrına kurmıycak oraya max. 1yıl veriyom bu servera
  • ben onu demek istemedim bazı kişiler var onlar kendilerini biliyordurlar servere gelip ortalıgı dagıtıp küfür ediyorlar ben onların gelmemesi iyi olur dedim asıl senin gibi player lara ihtiyacımıs var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBad

donate parası toplayıp kapatcaklar neyin tartışmasını yapıyonuzki adam babasının hayrına kurmıycak oraya max. 1yıl veriyom bu servera

• Benim anlamadığım bir kaç server daha açılmış neden onları karalama çalışmalarına girmiyosunuz ?? Onlar çok mu iyi yoksa bir kaç günde kapanacagına eminmisiniz ??? Yada belli insanlara bi kininiz var onlar üstünde çalışıyosunuz ?? secenekleri sunuyorum yanlış anlamayın.. Desecrate önceki serverinde gayet başarılıydı Bu serverdede öle olacağını umuyorum. Kaldıki benim bildigim bi süre khadia da donate açılmadı. isteynlerin çok olduğunuda duymuştum.. Bu kadar çok para meraklısı olsa şimdiye bir kaç server daha açmasını beklerdim yani..
    Benim bu konuşmalardan çıkardıgım sadece meyve veren ağaç taşlanır. Herkes kendi işine baksa ortalığı bulandıranlar olmasa. Bizde server başarılı mı olacak olmayacakmı oynayıp kendimiz görsek daha iyi..
  • iyi düşünmüşün semih açıldığı an damlıyoruz bence rateler 100x olsun yeter ayrıca donate olmasa iyi ama olacaksada abartı bir şekilde yapmazsan çok makbule geçer
  • SEMIH SEN AC ABI C4 U..BIRAK INTERLUDE AYAKALARINI TMM İİ PİYASADA EN İİSİ C6 AMA C4 YOQ İSTE ONUN İCİN KAC KİSİ OYNAR BİLİOMUSUN..BİLMİOUSN İSTE AMA SEN GENEDE KENDİ BİLDİGİNİ YAPP..AMA BİZ C4 OLSA DAHA İİ OLUR DİYORUZ ^^SOSYETECAFE^^
  • IIWaitForMeII<Olarak Görüşüm

Semih Khadia Çok Güzeldi Keyif Alarak Oynadığım Serverlerden Biriydi Açarsan İnterlude Olsun Neden Dersen Hep Anadol Anadol Sıkdı Birazda Bmw Lazım Benzetme Biraz Dandik Oldu Ama Armor Ve Weapon Sorarsan Çok Karışık Olmasın Dynasti Vesper Titanyum Hepsi Birden Dop Dolu Saçma Oluyo S Grade Olsun Adam S Grade İle Kassın Sonra Artık Dynastimi İstersin Vespermi Bilemem Ama Şunu Sölemek İstiyorum Dynasti Armor Koy En Güçlüsü Weapon İcarus Veya Dynasti Koy Takım Gibi Olsun Daha Güzel :D Armor Kasma Biçimide Sorarsan Khadia Sistemi Benim Hoşuma Gitmişdi Diğer Arkadaşlarımı Bilemicem Yani Kısa Ve Net Olarak / Armorlarda , S Grade Yap Adam Onlarla Kassın Dynastileri Çeksin En Son Weaponda Takım Olsun Dynasti Armor Dynasti Weapon Şeklinde Saygılarımla..... Bide Claslarda Eşitlilik Khadiada Güzeldi Tyrantta Hawk 500 Crt. Direk Falan Titan Frenzy Çünkü Genelde Tyrantla Titan Her Serverde Doğru Düzgün Olmuyo Görüşlerimde Yanlışlık Varsa Uyarın Arkadaşlar Saygılar.

• c4 70x elven fortess olsun sole ...party area GC...ayni eski stiill gider...spoili hic ugrasma gerek yoq....mss zone....arti basmak zor olcak...
  • bence special olarak sadece titanium olsun..baskada bisi olmasin..tatto olsun...special silah olmasinn..SB DB forever :)
  • Titanyum Tipi Dandik Be Hacı :D Dynasti Armor Dynasti Weapon Of Of Züpperoo xD
  • quote:

Benim anlamadığım bir kaç server daha açılmış neden onları karalama çalışmalarına girmiyosunuz ?? Onlar çok mu iyi yoksa bir kaç günde kapanacagına eminmisiniz ??? Yada belli insanlara bi kininiz var onlar üstünde çalışıyosunuz ?? secenekleri sunuyorum yanlış anlamayın.. Desecrate önceki serverinde gayet başarılıydı Bu serverdede öle olacağını umuyorum. Kaldıki benim bildigim bi süre khadia da donate açılmadı. isteynlerin çok olduğunuda duymuştum.. Bu kadar çok para meraklısı olsa şimdiye bir kaç server daha açmasını beklerdim yani..
    Benim bu konuşmalardan çıkardıgım sadece meyve veren ağaç taşlanır. Herkes kendi işine baksa ortalığı bulandıranlar olmasa. Bizde server başarılı mı olacak olmayacakmı oynayıp kendimiz görsek daha iyi..

oynamıcagımı veya karaladıgımı kim soyledi açılsın oynarım bende ama donate'in olacagından khadia ve loyal gibi olacagından ve gm corrup olacagından eminim ve pek farklı bi sistemin olmucagından eminim biz ztn cogu servera para kazandırdık server başında veya ortasında ezdigimiz adamlar donateye abanırlar serverlar bundanda para kazanır bizde keyfimize bakarız ama semihe de kucuk bi donate yapmıştım xD ama khadiadaki olay appealde de oluo millet serverı bırakıyor khadiada en son girdigimiz siegede dusmanların son kalelerini de almıştık ve butun kaleler bizdeydi ve butun herkes serverı bırakmıştı sonra semih zheyi banladı ve butun herkes geri donmeye başladı, appealde de su an o durum var milleti serverdan oyundan soguttuk yaklasık 3-4 grup sırf bizim yuzumuzden bıraktı donate açık olsaydı appealde emin olun gmler cok para kazanırdı neyse

• bu sefer o kadar önde gitmeyi helede ezmeyi düşünmeyin derim çok farklı şeyler olabilir hele bi açılsn o zmn hersey meydana cıkar ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

Benim anlamadığım bir kaç server daha açılmış neden onları karalama çalışmalarına girmiyosunuz ?? Onlar çok mu iyi yoksa bir kaç günde kapanacagına eminmisiniz ??? Yada belli insanlara bi kininiz var onlar üstünde çalışıyosunuz ?? secenekleri sunuyorum yanlış anlamayın.. Desecrate önceki serverinde gayet başarılıydı Bu serverdede öle olacağını umuyorum. Kaldıki benim bildigim bi süre khadia da donate açılmadı. isteynlerin çok olduğunuda duymuştum.. Bu kadar çok para meraklısı olsa şimdiye bir kaç server daha açmasını beklerdim yani..

oynamıcagımı veya karaladıgımı kim soyledi açılsın oynarım bende ama donate'in olacagından khadia ve loyal gibi olacagından ve gm corrup olacagından eminim ve pek farklı bi sistemin olmucagından eminim biz ztn cogu servera para kazandırdık server başında veya ortasında ezdigimiz adamlar donateye abanırlar serverlar bundanda para kazanır bizde keyfimize bakarız ama semihe de kucuk bi donate yapmıştım xD ama khadiadaki olay appealde de oluo millet serverı bırakıyor khadiada en son girdigimiz siegede dusmanların son kalelerini de almıştık ve butun kaleler bizdeydi ve butun herkes serverı bırakmıştı sonra semih zheyi banladı ve butun herkes geri donmeye başladı, appealde de su an o durum var milleti serverdan oyundan soguttuk yaklasık 3-4 grup sırf bizim yuzumuzden bıraktı donate açık olsaydı appealde emin olun gmler cok para kazanırdı neyse

Ne adamsınızya her topic de kendinizi öve öve bitiremediniz yabancı server deyince herkes yok biz oynadıkta felanda falanda.appeal dio ztn playeri 50 kişi sizin clan 20 kişi her pvp e 15 20 kişi gidionuz sora yok biz böle yaptk biz şöle yaptık.loyalde cok para kazandirdik dio sizin aly yada cşa cogu donate oyuncuydu onlarida sölesene.(ya doante yada vermstr gm bilmiorum orasini.) artık kendinizi övmeye birak böle bi adam olmasz baskasi bunları belirtir eger bi topic acilirsa en guclu clan aly kimdi diye orda konusursun adam gelmiş burda server accam dio o ezik appeali koruyosun aklınca

• TehRedFlag appealde de su an o durum var milleti serverdan oyundan soguttuk yaklasık 3-4 grup sırf bizim yuzumuzden bıraktı demişsin.
    Pek anlayamadım insanın savunduğu serveri bitirmesi böle bişey heralde...
    Ayrıca özellikle BigBad için kullandıgım kelimeleri senin üstüne alınman dahada bi ilginç geldi :D :D Demekki birşeyler varki hemen cevap yazdın savunma olarak..
    Bekleyip görelim diyo herkes. Bence artık yeter gereksiz muhabbetleri bırakıp serveri bekleyip bi bakmakta fayda var.
  • quote:

TehRedFlag appealde de su an o durum var milleti serverdan oyundan soguttuk yaklasık 3-4 grup sırf bizim yuzumuzden bıraktı demişsin.
    Pek anlayamadım insanın savunduğu serveri bitirmesi böle bişey heralde...
    Ayrıca özellikle BigBad için kullandıgım kelimeleri senin üstüne alınman dahada bi ilginç geldi :D :D Demekki birşeyler varki hemen cevap yazdın savunma olarak..
    Bekleyip görelim diyo herkes. Bence artık yeter gereksiz muhabbetleri bırakıp serveri bekleyip bi bakmakta fayda var.

+1 bosver simdi biton saçmalik yazcak nede olsa onlardan baska l2 bilen yok en guclu onlar butun kaleler onlarin butun herkesi serverdan kacırıolar yenilmez onlar admini bile serverdan kacirtirlar kesip kesip

• 1-) yazıyı tamamen okuyun, khadia hakkında konuştum donateleri hakkında ve donate sistemi hakkında konuştum
    2-) appeal benim serverım deil savunurum veya savunmam sonucta servera adam gelsin veya gelmesin bana faydası yok biz oynumuzu oynarız, bu server açılsın duruma baglı olarak burda da oynarız np biz dusman kazanmayı severiz cunku dusman dayanmıyore

quote:

Orijinalden alıntı: S3rwanteS

bu sefer o kadar önde gitmeyi helede ezmeyi düşünmeyin derim çok farklı şeyler olabilir hele bi açılsn o zmn hersey meydana cıkar ^^

kısmet ama beni şaşırt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 28 Ocak 2010; 14:51:28 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.