Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu ana kadar sever kurmadm ama ne alakası var onuyda anlamadım la hep mi boyle garip garip kişiler bni bulur :D tkrar cvp atmak istiosan özelden at kirletmielim topici
  • farkeder mi oyunu bilen c3 de oynar gracia finalde sonuçta sistem aynı pvp/pk aynı siegeler aynı 3-5 skill degişti goruntu değişti yeni versiyon oldu blah unutmayın c5 den 1 hafta sonra c6 çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

Benim görüşümde C4 üzerine fakat şöyle birşey varki şuan bir çok server interlude c4 açılsa ne kadar player toplarki ? Genelde interlude serverler şuan ön planda ve bir çok player interlude oynuyor... Benim düşüncem şu eski khadianın sistemi- balancesini interludeye uyarlamak ama bakalım nasıl olcak eğer ortaya düzgün bişeyler çıkarsa interlude olarak çıkmazsa c4 olarak khadia yakında tekrardan online olabilir saygılar

C6 da daha fazla player toplarsın.. Ki Çoğu lineage 2 ci c6 oynamıştır yani Client mevcut sayısı c4 e göre fazladır.. bana göre..
    Sana garanti bişi veririm.. L2 survival gibi açarsan C6 yı o zaman garanti player saglarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarihiGeçmişÜrün

quote:

Orijinalden alıntı: Ben X

C3 olsun s grade olmasin epic falan filan olmasin ah vakriee ahhhhh

seçeneklerde c3 yokkii lol istersen hiç kıyafet olmasın (?)

hayranim zekana.....
  • ahm...

interlude olsun
    rebirth olsun 70x olsun
    subclass ve nobless tamamen görevle yapılsın
    global gk olmasın köy köy gezelim ışınlanmalarda..
    custom armor olsun ama oyuncular çoğaldığında..
    s grade armorlar mantralarla yapılsın farm arealarda kasılsın spoille daha fazla düşsün..
    custom silahlar olmasın yerine bizim s gradelere soul crystal göreviyle 2. sa basılsın..
    olimpiyatlarda classlar dengeli olsun..

gelmeyende top olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strega -- 27 Ocak 2010; 1:12:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaza35

LoL Sen Hiç Massive Oynadığına Eminmisin ? Rahat item Çekiliyorda Ha!!

sn server açılır açılmaz donate aldığın için bilemessin item yapma zorluğuınu bizim kadar. 2 saatte apella yaptim bi de +10 2 tne s grade silah. ayrica npc ye vesper item gelince onuda 2 saatte 2 tane yaptim. 2 haftadada vesper armor hazır
  • O yüzden Donatede +21 vesper staff ve +8 vesper set yoktu ama bende vardı değiL mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

quote:

Orijinalden alıntı: zaza35

LoL Sen Hiç Massive Oynadığına Eminmisin ? Rahat item Çekiliyorda Ha!!

sn server açılır açılmaz donate aldığın için bilemessin item yapma zorluğuınu bizim kadar. 2 saatte apella yaptim bi de +10 2 tne s grade silah. ayrica npc ye vesper item gelince onuda 2 saatte 2 tane yaptim. 2 haftadada vesper armor hazır

Ayrıca ben servera girdin ve çıktın diye HatırLıyorum Ne ara oLdu bunLar Server kapandı diye Çok rahat sallayabiLiyorsun herhaLde

• 17 den itibaren enchant ratesi düşüyordu buda ++ biLgi oLsun sana
  • bazı kişi veya clanlere item vermezsen(beleşe) yalakalıkla geçinen clanleri serverina çekemesende adam gibi adam clanler ve playerlar bulabilrisin 500 onlineyi aşağıya düşmezsin clent önemli değil c4/c5/c6 fark etmez eğer adil bir yönetim sergileye bilirsen, clentler olumsuzluk yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobHub

bazı kişi veya clanlere item vermezsen(beleşe) yalakalıkla geçinen clanleri serverina çekemesende adam gibi adam clanler ve playerlar bulabilrisin 500 onlineyi aşağıya düşmezsin clent önemli değil c4/c5/c6 fark etmez eğer adil bir yönetim sergileye bilirsen, clentler olumsuzluk yaratmaz.

+1
  • quote:

Bugün yeni bir server açılcak olsa c4 mü yoksa interludemi olmasını istersiniz ??? c4 ise neden? c4? interlude ise neden? interlude ?? bu sorularada cevap verirseniz sevinirim :) birde oynamak istediğiniz serverin nasıl olmasını istersiniz?? teşşekkürler

Custom item olmadığı sürece hiç farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcvzasd -- 28 Ocak 2010; 7:10:21 >
  • serveri kirletecek kişiler ve ally ler gelmediği sürece iyi bir sevrer olacağına inanıyorum
  • Makina şuan itibari ile elime geldi çalışmalara başladım interlude off yapıcam, ama bakalım khadianın scriptleri uyarlamaya çalışıcam başta custom düşünmüyorum.. rate 100 veya 70x olucak.. isteklerinizi yazmaya devam edin :) inş iyi şeyler olcek

NOT: Server ilk defa kendi başıma kurucam bakalım nasıl olcak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 27 Ocak 2010; 16:03:17 >
  • quote:

Makina şuan itibari ile elime geldi çalışmalara başladım interlude off yapıcam, ama bakalım khadianın scriptleri uyarlamaya çalışıcam başta custom düşünmüyorum.. rate 100 veya 70x olucak.. isteklerinizi yazmaya devam edin :) inş iyi şeyler olcek

NOT: Server ilk defa kendi başıma kurucam bakalım nasıl olcak :)

Şimdiden hayırlı olsun umarım bir hevesle açıp 2 gün sonra kapatmassınız.C4 mu interlude mi yapacağınıza kesin karar verdiğiniz zaman yazarsanız sevinirim.Uzun ömürlü olması dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcvzasd -- 28 Ocak 2010; 10:36:47 >
  • interlude :) olcak. c4ü çok istememe rağmen :)
  • quote:

interlude :) olcak. c4ü çok istememe rağmen :)

Farm Sistemi Survivaldeki gibi yapsan bishop ile kasmayı çok güzel olur aslında :)
  • hmm aslında mantra olcek ama spoil ile kasılcak bir yer neresi olabilirki ??

Elven fortess - Forgetten gateway ( c4 khadia farm arealar ) diğer yerler nereleri olabilirki ?? c4 tadında interlude oynatmak istiyorum bakalım nasıl bişeyler çıkıcak ortaya:D önerilere açığım :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 27 Ocak 2010; 17:05:24 >
  • quote:

hmm aslında mantra olcek ama spoil ile kasılcak bir yer neresi olabilirki ??

Elven fortess - Forgetten gateway ( c4 khadia farm arealar ) diğer yerler nereleri olabilirki ?? c4 tadında interlude oynatmak istiyorum bakalım nasıl bişeyler çıkıcak ortaya:D önerilere açığım :):)

Spoil sistemi artık eskidi millet farklı birşey istiyor benim görüşüm bu..

Bishop ile kasılabilecek farm area yapabilirsin sanırım anladın ne demek istediğimi :)
  • hmmm evet anladım :) yahu söyleyin ne istiyorsunuz çok fena gazdayım herşeyi yapabilirim :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 27 Ocak 2010; 22:49:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.