150 Online var , Her kesimden farklı farklı clanlar var hepside nonstop kasıyor =) Başlıycaksan tam zamanı
Peki serverdan sorumlu olan kişi konuyu açan kişi mi ?
Evet.
Tamam teşekkürler.Başlayacağım.Hiç tanıdığım yok ama :)
1-2 Hafta içinde daha fazla player sayısına ulaşırız inşallah. Sende kafana göre birçok dost edinebilirsin sıkıntın olmasın =) Az ve öz arkadaşların olması dileğiyle yeni serverın hayırlı olsun =)
Yardımseverliğine hayran kaldım helal olsun herkez senin gibi olsa keşke
quote:
Orijinalden alıntı: eRc.n
dikkat ette sonadan ana bacı sövmesin
quote:
Orijinalden alıntı: cihanes
Tamam teşekkürler.Başlayacağım.Hiç tanıdığım yok ama :)
FaLkenAuGe ye pm atabilirsin
Forumdan cogu kişiye yardım ettim boş oldugumda pm atarsan, sanada yardım ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch
quote:
Söven'e Chat Ban. Hala adam olamamışlara usülunda adabında adam olmayı da öğretiriz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch
quote:
Söven'e Chat Ban. Hala adam olamamışlara usülunda adabında adam olmayı da öğretiriz
zor biraz ben söyleyeyim aklında bulunsun
Nesi zor arkadaşım? O serverda oynayan insan belirli kurallara uyucak. Kimse kimsenin küfrünü çekmek zorunda değil ki =) 1 Kere uyarılır. Arkadaşım , kardeşim küfür etme denir. Tekrarlarsa yarım saat chat ban , tekrarlarsa 1 gün , tekrarlarsa 10 gün? Kim kaybeder? Kendi.. Millet küfür edicek diye serverımın kalitesini düşürtmem ben buna göz yummam şahsen.. Herkez kendini bilicek. Klavye üzerinde o sanal delikanlılığını değil , Charı ile tecrübesini kabiliyetini göstericek =) İstemiyorsa sağ altta '' Exit '' var =)
quote:
Nesi zor arkadaşım? O serverda oynayan insan belirli kurallara uyucak. Kimse kimsenin küfrünü çekmek zorunda değil ki =) 1 Kere uyarılır. Arkadaşım , kardeşim küfür etme denir. Tekrarlarsa yarım saat chat ban , tekrarlarsa 1 gün , tekrarlarsa 10 gün? Kim kaybeder? Kendi.. Millet küfür edicek diye serverımın kalitesini düşürtmem ben buna göz yummam şahsen.. Herkez kendini bilicek. Klavye üzerinde o sanal delikanlılığını değil , Charı ile tecrübesini kabiliyetini göstericek =) İstemiyorsa sağ altta '' Exit '' var =)
hocam haklısında fake car açmak zor bir iş değil
Onada ban atarız. Amacımız o insanı serverda oynatmamak değil bu engellenemez. Bu serverda oynayacak insan belirli kurallara uymak zorunda arkadaşım bu kadar basit =) Kurallara uymayanlara biz gerekeni yapıcaz. Fake char da açsa , Forumlarda çirkeflik yapıp kötü eleştirilerine maruz kalsakta , iftira atsada , ne yaparsa yapsın ben oynadığım serverın kalitesini korumakla yükümlüyümdür. Elimden gelenin en iyisini yaparım kimsenin şüphesi olmasın =) Sanal alem değil mi? Herkesin bir '' Enter '' lık işi var. Sende biraz sorun çıkarmak yerine çıkabilecek sorunlara önlem almak gibi düşüncelerle kendini meşgul edersen hayatına ve karakterine katkıda bulunursun. Iyi forumlar.
quote:
Onada ban atarız. Amacımız o insanı serverda oynatmamak değil bu engellenemez. Bu serverda oynayacak insan belirli kurallara uymak zorunda arkadaşım bu kadar basit =) Kurallara uymayanlara biz gerekeni yapıcaz. Fake char da açsa , Forumlarda çirkeflik yapıp kötü eleştirilerine maruz kalsakta , iftira atsada , ne yaparsa yapsın ben oynadığım serverın kalitesini korumakla yükümlüyümdür. Elimden gelenin en iyisini yaparım kimsenin şüphesi olmasın =) Sanal alem değil mi? Herkesin bir '' Enter '' lık işi var. Sende biraz sorun çıkarmak yerine çıkabilecek sorunlara önlem almak gibi düşüncelerle kendini meşgul edersen hayatına ve karakterine katkıda bulunursun. Iyi forumlar.
doru diyorsun oynamadımğım serverda boş yere konuşmama gerek yok 3-4 ay sonra bende oyunda olurum keyifli oyunlar
Anlayışın için teşekkürler. Aramıza bekleriz görüşmek dileğiyle..
quote:
Anlayışın için teşekkürler. Aramıza bekleriz görüşmek dileğiyle..
ben teşekkür ederim
c4 server var mi mid rate? ozledim c4 yi.
Log in Lemiyor Ya
Server makinasını taşıyoruz :) key için bekliyoruz sabır lütfen