Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eRc.n

Şaka mısın sen mer1905x? Triple post atmışsın =) Kendine göre haklısın. Hangi Arjantin serverını Top10'da gördük server sıralamasında? Ingilizce öğrenmek konuşmak zorunda değilsen yaptığım event'ta birşeyler kazanma şansın '' 0 ''. Benimle konuşurken sözcüklerini iyi seç. Ben nasılsam karşımdakinden o saygıyı beklerim. Bir daha bu konuya cevap vermiycem. Ingilizce konuşuyorum Announce'larda Eventlarda. Bitti.

Funny kids ingce konussalardi arj liler hep 1. olcakalrd i istedgmle istedm gibi konusurum.bişe derdmde nese.

• quote:

Şaka mısın sen mer1905x? Triple post atmışsın =) Kendine göre haklısın. Hangi Arjantin serverını Top10'da gördük server sıralamasında? Ingilizce öğrenmek konuşmak zorunda değilsen yaptığım event'ta birşeyler kazanma şansın '' 0 ''. Benimle konuşurken sözcüklerini iyi seç. Ben nasılsam karşımdakinden o saygıyı beklerim. Bir daha bu konuya cevap vermiycem. Ingilizce konuşuyorum Announce'larda Eventlarda. Bitti.

burda playerlar konusuyor sen gm sin görevin hizmet oyunculara karsi kendini tatmin etmek degil.butun oyuncular ayni şeyi söyluyorsa birşey vardir.nese ugrasamicam coluk cocukla oynumuza bakalım.Semih server güzel gidiyor.yanlız tatolar biraz absurd olmus okadar kasmaya
    birde acm ye guclu moblar koyarsan farm area yaparsan guzel olur

• tattolarda ne gibi bir sorun var? yazarsan bakarım hepsine?
  • sorun yokta Ancak Tatoo Soul Sadece 20 Atck Speed Werdi ? yazmıs arkdasda yukarda.Coin dusmek bilmiyor zaten tatonun coinle olmasi fazla olmus bence.Birde yeni farm yeri acsan guzel olur islandakinden biraz daha gucsuz moblarla acm de npcde problem var bazi bolumler iacilmioyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 8 Şubat 2010; 13:28:30 >
  • O Sevdeki Vic denilen adama O Svyi Dar Edicem
  • lwl 78 earth chant yok silah acumen degil 747 hit cekiorum spsle bana noob dedi o adam oldu beyelr ulaşin bana takilak beraber Pm : WaterLady Olmadi : WarSonq
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KENCHAN

Şuanki gm kimse işi bilmiyor.malesef nezamadnr hi arka arkya kufur yoktu herkes basladi kufur etmeye ve bazıları haklı.turk serveri sadece ing ce kullanırsan olmaz koaly şeyler ama hic bilmeyende olur analamaz yapiosan adam gibi yapip 2 dil de yazcan.kufurler havada ucustu bakalim chat ban alicaklarmi ss ledim hepsini merak ediyorum yaptırım uygulancakmı.

Bundan 3 sene önce GM'idim. Senin gibi düşünüyordum ya Türk serverı neden Ing konuşayım falan. Ama zamanla anlıyorsun ki Bu oyun Ing üzerine yazılmış. Sadece Türk'ler değil herkez Ing konuşmak zorunda. Ben Ing Event yapıyorum stilim bu =) Türk Serverı olsun Yunan olsun BR olsun. Serverda sadece Türkler mi var? Ingilizce ortak dil arkadaşım. Öğrenmelisin aksi taktirde bu oyunda tam performans sağlayamassın. Küfürlerde evet ss çek bana at. Gerekeni yaparım. Herşey chat ban değil uyarırım bi şeklini bulurum engellerim. Görevim bu.. Dil konusunda ise. Hem Turkce Hem Ing yazarsam sadece ben değil hepimiz kaybederiz. Zaten toplum olarak çekilemiyoruz diğer milletler tarafından. Sen Yunan serverında oynarsan GM Yunanca Announce geçerse içine şüpheler düşmez mi?

Event'ı kazanan bir Türk kardeşimizdi. Ileri derecede bir ingilizce bildiğini zannetmiyorum. Belkide yaşı senden ufak. Keşke bu problemini e-mail adresimi ekleyerek yada forumdan PM göndererek bana açsaydın bizde kardeş kardeş konuşsaydık. Şu an şu kelimeyi hakediyorsun ;

Destek olmayacaksan gölge etme , başka ihsan istemez..

boş konusma arkadasim,bizde oynuoz 4 5 senedir l2 arjantide br serverdnada ilk once kendi dillerinde event konusulur sora ingce olur.sende 150 playern 100u turk olan serverda ingce den sora turkce yazsan guanha girmezsin 100kişi yazdi girandan ayni şeyleri kimse l2 i bilmio ozman.nese bosver.

mert bnce boş konusuyorsun ... bu server ne kadarda türk olursa olsun ing.konusmak zounda bu serverda sadece sen yoksun yabancı akadasların war... onllar snn dilini bilmior ole deilmi ?? ..bu serverin uluslararası bir server olmasını iistiyolarda mecburen ing.. yazmak zorunda dediqi qibi turkleri zaten fazla seven yok bu yüzden türk servrlarını köü biliyor adamlar neden bi adım önce olmasın khadia ? herkez ing. bilmek zornda deilse sende o zmn announcelerde yazanı cevirirsn olay biter. elinemi yapısacak iki kelime ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes2 -- 9 Şubat 2010; 11:36:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

hmmm evet anladım :) yahu söyleyin ne istiyorsunuz çok fena gazdayım herşeyi yapabilirim :D:D

Gracia oynayıp sonrasında Interlude'e dönmek çok zor olur. Keşke baştan gracia açsaydınız hem yeni server olduğu için bilmeyenler öğrenir, bilenler de eski teknolojiye mahkum kalmamış olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes2

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KENCHAN

Şuanki gm kimse işi bilmiyor.malesef nezamadnr hi arka arkya kufur yoktu herkes basladi kufur etmeye ve bazıları haklı.turk serveri sadece ing ce kullanırsan olmaz koaly şeyler ama hic bilmeyende olur analamaz yapiosan adam gibi yapip 2 dil de yazcan.kufurler havada ucustu bakalim chat ban alicaklarmi ss ledim hepsini merak ediyorum yaptırım uygulancakmı.

Bundan 3 sene önce GM'idim. Senin gibi düşünüyordum ya Türk serverı neden Ing konuşayım falan. Ama zamanla anlıyorsun ki Bu oyun Ing üzerine yazılmış. Sadece Türk'ler değil herkez Ing konuşmak zorunda. Ben Ing Event yapıyorum stilim bu =) Türk Serverı olsun Yunan olsun BR olsun. Serverda sadece Türkler mi var? Ingilizce ortak dil arkadaşım. Öğrenmelisin aksi taktirde bu oyunda tam performans sağlayamassın. Küfürlerde evet ss çek bana at. Gerekeni yaparım. Herşey chat ban değil uyarırım bi şeklini bulurum engellerim. Görevim bu.. Dil konusunda ise. Hem Turkce Hem Ing yazarsam sadece ben değil hepimiz kaybederiz. Zaten toplum olarak çekilemiyoruz diğer milletler tarafından. Sen Yunan serverında oynarsan GM Yunanca Announce geçerse içine şüpheler düşmez mi?

Event'ı kazanan bir Türk kardeşimizdi. Ileri derecede bir ingilizce bildiğini zannetmiyorum. Belkide yaşı senden ufak. Keşke bu problemini e-mail adresimi ekleyerek yada forumdan PM göndererek bana açsaydın bizde kardeş kardeş konuşsaydık. Şu an şu kelimeyi hakediyorsun ;

Destek olmayacaksan gölge etme , başka ihsan istemez..

boş konusma arkadasim,bizde oynuoz 4 5 senedir l2 arjantide br serverdnada ilk once kendi dillerinde event konusulur sora ingce olur.sende 150 playern 100u turk olan serverda ingce den sora turkce yazsan guanha girmezsin 100kişi yazdi girandan ayni şeyleri kimse l2 i bilmio ozman.nese bosver.

mert bnce boş konusuyorsun ... bu server ne kadarda türk olursa olsun ing.konusmak zounda bu serverda sadece sen yoksun yabancı akadasların war... onllar snn dilini bilmior ole deilmi ?? ..bu serverin uluslararası bir server olmasını iistiyolarda mecburen ing.. yazmak zorunda dediqi qibi turkleri zaten fazla seven yok bu yüzden türk servrlarını köü biliyor adamlar neden bi adım önce olmasın khadia ? herkez ing. bilmek zornda deilse sende o zmn announcelerde yazanı cevirirsn olay biter. elinemi yapısacak iki kelime ?

saçmalamısın.adamın yazdıklarını tam okumuyon heralde ing olmasın demiyor.1.satır ingce 2.satır turkce yazsın diyor.oynadgım 3 serverda oynyrm suan yunan ve br serveri adamalr birak ingceyi ilk başta kendi dilleri sora ingce yapioyorlar.bunu uzatmanın anlamı yok.

• O kadar söledim sana semih şu dilleri öğren diye hala öğrenemedin :İngilizce , Türkce , Yunanca , İspanyolca , Litvanyaca , Lehçe.

Kısa bir temel fıkrası.
    Amerikalılar trabzona geziye gelmiş , temele ingilizce adres sormuşlar temel anlamamış, almanca sormuşlar anlamamış , fransızca sormuşlar anlamamış , italyanca sormuşlar anlamamış , rusca sormuşlar anlamamış . Sonra birakip gitmişler , dursun temele demişki temel daa ha bir dil mi öğrensek kaç değişik dilde konustular anlamadik diye, temel demiş ki ya bırak dursunum ha bunlar 6 dil biliyo hala derdini anlatamiyo.
  • Fıkraya gülmemek olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitx

Kısa bir temel fıkrası.
    Amerikalılar trabzona geziye gelmiş , temele ingilizce adres sormuşlar temel anlamamış, almanca sormuşlar anlamamış , fransızca sormuşlar anlamamış , italyanca sormuşlar anlamamış , rusca sormuşlar anlamamış . Sonra birakip gitmişler , dursun temele demişki temel daa ha bir dil mi öğrensek kaç değişik dilde konustular anlamadik diye, temel demiş ki ya bırak dursunum ha bunlar 6 dil biliyo hala derdini anlatamiyo.

bir ali tuncay fıkrası ^^

"herkesi mutlu edemezsin" denir bu olaya ya az cok herkesin az bucuk bi ingilizce bilmesi lzm su oyunu oynuyorsa diye dusunuom
  • Yok yok onlar küçük düşmeye razı milletin yanında =) Adamlar diycek Türkler ing bilmiyor mu birde kendi dillerinde onlara özel olarak anlatıyorsun diye
  • Dedigim tam anlasilmams heralde.bende ingce bilmeli herkes cunku global bişey yani her milleten adamalr ingce konusuyosun.bnm anlatmak istedigim farkli birşey belki benden daha uzun süredir l2 oynuyor olabilirsiniz 3 .3.5 sene oldu benm ama bu süre icinde hic azimsanmıcak sayida server oynadım.ve yaklasik 11 12 yildirda mmo oynarm piyasada aklınıza gelen gelmeyen hatta dahada ileri kore versiyonlari dahil cogu oynu oynadım oynuyorum.burda turkce yazmak bizi kucuk göstermez kimse ingce bilmek zorunda degil ha bilmezsen yabancılarla muhabbtn olmaz bazi seyleri anlamazsin vs vs ona bi lafim yok.hadi girin herhangi bir oyunda rus larla ingce konusun gulmekten yerlere yatarsinz onlarin serverlarinda yunanlarda vb ing den sora kendi dillerini yaziyorlar onlar cekinmiyorken biz niye cekinelim hatta ilk kendi dillerinde sora ingce yaziyorlar.bu bi görüştür arkdaslar kavga etmek laf atmak amacli degildir.
  • quote:

Yok yok onlar küçük düşmeye razı milletin yanında =) Adamlar diycek Türkler ing bilmiyor mu birde kendi dillerinde onlara özel olarak anlatıyorsun diye

Bilmeyen varsa istiyorlarsa türkçede geçersin.Başkasının derdi onlarımı geriyor?
  • quote:

O kadar söledim sana semih şu dilleri öğren diye hala öğrenemedin :İngilizce , Türkce , Yunanca , İspanyolca , Litvanyaca , Lehçe.

Kısa bir temel fıkrası.

Rusça eksik saitim :D:D öğreniriz hallederiz :D
  • artık her hafta sonu bende burdayım kasmaya başladım
  • serverda biraz player eksik adamlar surekli istedigi adama de buff sayılacak bufflar atiyor kiss of eva vb... bidaha buff almak ugraştırıyo we adam bunu tekrarlıyor aiolar böle dolaşıyo pk adamı kesicekken sürekli cow atip engelliyor bunlar halledilebilir ama pk dan örnegin +7 bow tatto veya daha iyi itemler düşebilirdi bu olaylar playerları oyunu birakmaya zorluyor

http://img682.imageshack.us/img682/6433/shot00111q.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 13 Şubat 2010; 12:10:39 >
  • Acil yeni şeyler yapilmali.coin rate i 10 20 kat artmasi lazim custom itemler vs.birakmaya basliyor gelenler.
  • Arkadaşlar server C4 oluyor.. C4 clientlerinizi indirin :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.