Zuahah L2 Kings kaldımı hala ax0ax0ax0 Turancm sana katılıyorum bu konuda +1
quote:
Orijinalden alıntı: Okan41
oh açıldı tekrar ama oyun 10martta geri sarılcak 80lwl dark avenger bosa gitti
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Okan41
7 martan 10 marta nasıl sarcaklar ? oda ayrı bir tartışma konusu gerçi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Last Khan
quote:
Orjinalden alıntı: Okan41
7 martan 10 marta nasıl sarcaklar ? oda ayrı bir tartışma konusu gerçi :D
Alıntıları Göster
arkadaşım adam 7 mattan 10 marta dememiş ... 10 martta geri sarılcak demiş.... okurken dikkat edelim biraz
quote:
Orijinalden alıntı: ßlackSabbath
arkadaşım adam 7 mattan 10 marta dememiş ... 10 martta geri sarılcak demiş.... okurken dikkat edelim biraz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ßlackSabbath
sende ii bakarsan...
adam msjı 7 martta yazmıs adam 10 marta geri sarılcak diyor semihde onu demek istemiş kapiş?
Önce Gözlemleyelim pls...
quote:
Orijinalden alıntı: Efendy4Ever
quote:
sende ii bakarsan...
adam msjı 7 martta yazmıs adam 10 marta geri sarılcak diyor semihde onu demek istemiş kapiş?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Efendy4Ever
quote:
sende ii bakarsan...
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Last Khan
quote:
Orjinalden alıntı: Efendy4Ever
quote:
sende ii bakarsan...
+1
Alıntıları Göster
Kings Oynanılcak Bir Türden Server Değil Bea Donate Öncelikli Hemde Hala Çözemedikleri Arızalar Var
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
Kings Oynanılcak Bir Türden Server Değil Bea Donate Öncelikli Hemde Hala Çözemedikleri Arızalar Var
Alıntıları Göster
Kings diye server mı kaldı ya? :)
quote:
Orijinalden alıntı: Hot Hot Heat
Kings diye server mı kaldı ya? :)
Alıntıları Göster
konuştklarına göre demekki kalms :):) sealion katılıyorum sanada çözemedikleri ve ÇÖZEMEYECEKLERİ sorunlar war bncede:D
quote:
Orijinalden alıntı: reyes2
konuştklarına göre demekki kalms :):) sealion katılıyorum sanada çözemedikleri ve ÇÖZEMEYECEKLERİ sorunlar war bncede:D
Alıntıları Göster
kingsin cogu gm si ile arkadastım onlar bile diyo oynancak server degil donate olayındada salaklk yapıyolar
quote:
kingsin cogu gm si ile arkadastım onlar bile diyo oynancak server degil donate olayındada salaklk yapıyolar
Alıntıları Göster
coğu GM si derken kac GM war o serverda arkadasm:S
quote:
Orijinalden alıntı: reyes2
coğu GM si derken kac GM war o serverda arkadasm:S
Alıntıları Göster
arkadasım mahallemde bile 2 gm si var idi bende oranın ilk playerlerindan birisyim düşün artık vede ilk charlar silindigi zaman bir daha oynadım balık bastan kokar ilk acıldıgında hatırladıgım gm lerden biri densizmetal [benim tanımadıgım ama muhabbetim olan ]
quote:
arkadasım mahallemde bile 2 gm si var idi bende oranın ilk playerlerindan birisyim düşün artık vede ilk charlar silindigi zaman bir daha oynadım balık bastan kokar ilk acıldıgında hatırladıgım gm lerden biri densizmetal [benim tanımadıgım ama muhabbetim olan ]
Alıntıları Göster
Eskiden idare ederdi. Şimdi hiçbir şeye benzemiyor. Sieglerde 30 kişi geliyorsa 25 tanesi aynı tarafta. 5 kişiyi keserek eğleniyorlar. Dese'den sonra 30 tane gm geldi gitti... Fantezi harici girilmez oraya artık. Ben de zaten 4 char ile kendime seed atıp 10-15k çakmak için giriyorum... Artık ona da girmiyorum...