Şimdi Ara

L2 Litha Yeni Açıldı!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anahtar kelime deli dana gibi gezmek olmuş :) evet deli dana gibi gezmek yerine 1 serverda adam gibi kasip oynamak daha mantikli. ben başladığımda full rb setli adamlar vardi bizim server'da. hala da var. ve benim hala full boss setim yok. yani benim yemiş bi yerlerim girmişim oyuna. çevremi de yapmışım. support charlarimiz 2 şer tane var. çoğu kişi 1 tanesini yapmaya zorlanir. ama maçamız yemiş yapmışız birşeyler. Ayrıca hangi serverda olursan ol varacağın 1 nokta var. tepe noktası var oyunda arkadaşlar. anormal edit olan serverlar hariç stabil serverlarin hepsinde vardir. oyuna önceden başlaıp size göre anormal zengin olan oyuncularda olsa onlara yaklaşabilirsiniz. zenginlik olarak onlarinda olayi bir yerde duracaktir. çünkü bir insan bi süre sonra kasmaktanda bikar, ticarettende bikar, yapar pvpsini eventini geçer kenara muhabbetinde takılır. en iyi olacam diye gözlerinizi kör ederseniz zaten oyunda kazandıkça kendinizden çokşey kaybedersiniz.

• Beyler Konuyu niye Sapıtıyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

Neden yeni acilan servera girmektense uzun zamandir ayakta duran serverlarda oynamaz bu millet anlamiorum akillanmicak bu insanlar...

UNuttugun bişey var uzun zamandır ayakta duran serverlarda bir gün ilk günlerini yasıyodu ve yeni baslayan playerların verdigi desteklerle bu duruma geldi konusurken biraz mantıklı konusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: xJorfan

quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

Neden yeni acilan servera girmektense uzun zamandir ayakta duran serverlarda oynamaz bu millet anlamiorum akillanmicak bu insanlar...

UNuttugun bişey var uzun zamandır ayakta duran serverlarda bir gün ilk günlerini yasıyodu ve yeni baslayan playerların verdigi desteklerle bu duruma geldi konusurken biraz mantıklı konusun

Uzun soluklu serverlar ornek senin girdigin server ilk acilan serverdir benim girdiigm server
    Bilmem ne adinda actigi 8 olan serverdir kendini kanitlamis olan serverdir

• O senin girdigin server ilk acıldıgı gun 4k player cekmiyordu heralde o servera baslayan oyuncularda senin gibi dusunse zaten baslamaz serverda acıldıgı gibi kapanırdı nası bi mantık anlayamadım cidden :S
  • zamaninda dragonnetwork en iyi server di 12k+ player online ile 4 server online ile muhtesem zamanlar di.
    infinity x5 serverinde dion siege de 1k vs 1k, iste ona mass pvp derim.
  • Litha 1 gunde oynancak bi server deil ragazone ye gelmis sen kimsin lan un gostercen server a gel diyon herkes kendi coplugunde
  • quote:

O senin girdigin server ilk acıldıgı gun 4k player cekmiyordu heralde o servera baslayan oyuncularda senin gibi dusunse zaten baslamaz serverda acıldıgı gibi kapanırdı nası bi mantık anlayamadım cidden :S

Benim oynadigim serverlarda ilk gun 1k ve 1.5 cekiyor 9. server acilirken sani cagiracam
  • Açtığım Konuda Sapıtmayın Server Açıldı Onun Özelliklerini Gösterdim İsteyen Gelir İstemeyen Gelmez Serverla ilgili yorum yapın yapmıyacaksanız Başka Yerde Tartışın Lütfen saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

O senin girdigin server ilk acıldıgı gun 4k player cekmiyordu heralde o servera baslayan oyuncularda senin gibi dusunse zaten baslamaz serverda acıldıgı gibi kapanırdı nası bi mantık anlayamadım cidden :S

Benim oynadigim serverlarda ilk gun 1k ve 1.5 cekiyor 9. server acilirken sani cagiracam

Demekki herkes senin gibi dusunmuyor ve o 1k 1.5 nın ıcınde yer alıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: VeYsHeLL

Litha 1 gunde oynancak bi server deil ragazone ye gelmis sen kimsin lan un gostercen server a gel diyon herkes kendi coplugunde

Ben kimmiyim
    Bende senin gibi bi insanim ama senin gibi cingen yada kurt degilim yada oyle hareket etmiorum
    Sen kendi bisey bilio zannediosun arti basmaktan baska bi bk tan cakmiosun server server gezip bug ara sen belki kasmaya beceremedigin icin milleti ezmenin baska bir yolunu bulursun
  • beyler sitede imla hataları var bariz göze çarpan onları düzeltirseniz daha hoş olur. C5 oynamadıgım için server hakkında yorum yapamıycam ama icarus weaponları daha başka serverlardada görmüştüm yeni bisey deil. L2 Litha Ekibine basarilar
  • hadi hayırlı olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur c5 yerine c6 yada c4 olasadi çok daha iyi olurdu
  • hayırlı olsun iyi bi c5 serveri olur inş
    bide bu ün den bahseden arkadaslar veyshell inde dediği gibi herkez kendi geliştiri server de ünlü dür
    sen simdi benim oynadıgım servere gelip de bana kafa tutamıcan gibi bende senin serverine gellip bişe yapamam bu kadar basit
    bide sunuda eklim oyunda amac zaten bellidir lvl kas üst bas weapon + la clan kur adam topla dogru siegeye
    yada pvp ye benim düsüncelerim bunlar
  • Ben mi bug ariyorm ya git slkmisin nesin sen ya sensin cinger kurt cakal inek her neyse hangi serverda oynuyosan oyna abbys de nerde olursa olsun sen git para kas + vur bana demicen bu lafi sen lvl kasarken ben siegelerde olurum dostum kas kas nere kadar server kapanir yada bise olrsa ne yapcaksiniz cok merak ediyorum walla
  • veyshell bunların modu robo mod ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeYsHeLL

Ben mi bug ariyorm ya git slkmisin nesin sen ya sensin cinger kurt cakal inek her neyse hangi serverda oynuyosan oyna abbys de nerde olursa olsun sen git para kas + vur bana demicen bu lafi sen lvl kasarken ben siegelerde olurum dostum kas kas nere kadar server kapanir yada bise olrsa ne yapcaksiniz cok merak ediyorum walla

dogru konus.
  • Azimi bozmadim bozmicamda burda kimse kimseyle sidik yaristiramaz herkez baska bir serverda ben zaten sen unden bahesttigin icin sana un gosteriyim dedim durduk yerde kimseye artislik yapmadim!
    Bu konuyada son msjim size gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 10 Nisan 2009; 16:27:41 >
  • arkadaslar bosverin serverin uzunlugunu zevk i aldıgın serverde oynadınmı uzun bi süre yeter bence
    serverin uzunlugu deil verdigi zevk onemlidir kanımca^^
  • arkadaslar topic l2lithanin topici konu nerelere gelmis biraz saygılı olalim topic dısına cikmiyalim .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.