Şimdi Ara

L2 Litha Yeni Açıldı!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Çok yakın bi arkadaşım Server açtı Hepinizi Bekleriz
    Server hem türk hemde hollanda tabanlı
    About Server:
    -Full Official HEllbound
    -500x Exp
    -500x Adena
    -10x drop
    -10x spoil
    -Full Hellbound&Kamael
    -Globak Gatekeeper
    -Npc Buffers, Dancers and songers
    -Gm Shops
    -Epic Armors
    -Epic Weapons
    -Custom Tattoos
    -Custom Farming zone
    --Imperial Tomb Chaotic
    --Talking Island [Party Zone]
    Okuduğunuz İçin Şimdiden Teşekkürler Desteklerinizi Bekliyoruz Server Bu arada Java Değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flier -- 19 Nisan 2009; 18:08:49 >

• hayirlisi olsun da bu zamanda c5 server acilmaz.
  • iyide c4 ve c6 arası en balanslı server ve emin Ol Hack ve bug konularında daha az taviz veriyor ayrıca c5 mazi bence yinede senin görüşün teşekkürler
  • Bnm girme fırsatım oldu diğer kopya türk serverlarından cok daha farklı Icarus weaponlar var onlar ilgimi cekti ve bir ilk sanırsam , c5 olması bi bakıma kötü ama bi bakımada iyi olabilir zaten servern sistemi oturduktan sonra upgrade yapılır sanırım suan serverın tek ihtiyacı olan player baslıyacak olan arkadaslara elimden geldigince yardım ederım sımdılık bi titan actım kasmak için adı Balta ...

okan_._41@hotmail.com
  • Offical c5 Turk serveri daha once yapilmamis bisey bence herkes denemeli uzun omurlu olcak tahminimce ozel itemleri gayet guzel ve kopya edilmemis farm zoneler kendine has bi server Tum Litha staffina kolay gelsin diyorum.
  • bu arada web sitesiwww.l2litha.com
  • hayırlı uqurlu oLsn di0rm , server qüzele benziyor denemek lazim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C5 olmasa idi hemen oyunda idim
  • İndirebilirsin eğer bulamazsin bize adresini ver yolliyalım sana c5 cdsi darkmoon_cast@hotmail.com Ekle
  • Tmm oynarım yahu ekledim senide c5 hic oynamadım benim icinde degisiklik olcak
  • Hayırlı olsun ..İnsallah basarılı olursunuz dostum ...
  • C5 olan gelsin super sariyo ya ilkkez bole farm da kasiyorum :D
  • Neden yeni acilan servera girmektense uzun zamandir ayakta duran serverlarda oynamaz bu millet anlamiorum akillanmicak bu insanlar...
  • pvp serverlarinda oynayanlar genelde böyle takılıyor herhalde. sil baştan benim için iğrenç birşey. abyss 7x te basladim birakirsam bir daha baska serverda da oynamam muhtemelen.

bana da çok enteresan geliyor server server dolaşmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 9 Nisan 2009; 13:52:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

Neden yeni acilan servera girmektense uzun zamandir ayakta duran serverlarda oynamaz bu millet anlamiorum akillanmicak bu insanlar...

baba sutten agzi yanan, yogurdu uflerek icermis, bizim pratigimiz var, yeni baslayanlarin daha cok ogrenecek seyi var.
  • Tabi ya siz girin uzun zmandir ayakta olan serverleri ot gibi oynayin oyunda bi ununuz bi yaptiginiz bise olmasin para kas + bas pvp sadece bu dimi bazilarida var girer girmez cak donateyi oyna ohh anasini satim yeni server hep iyidir herkes 0 dan baslar ama herkesin ymez tabi girmeye ..
  • yaw kardeş kusura bakma ama ot gibi oynayin dediğin uzun soluklu serverlar adam gibi serverlar. asıl ot gibi olan zirt pirt server değişmektir. amaçsız gir çık gir çık. dikiş tutturamamak :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeYsHeLL

Tabi ya siz girin uzun zmandir ayakta olan serverleri ot gibi oynayin oyunda bi ununuz bi yaptiginiz bise olmasin para kas + bas pvp sadece bu dimi bazilarida var girer girmez cak donateyi oyna ohh anasini satim yeni server hep iyidir herkes 0 dan baslar ama herkesin ymez tabi girmeye ..

1 mob kesip 80 olmaktansa 8 kisilik pt 1 gunde 1 lvl almayi tercih ederim (ot gibi)

Sen ragezoneye gelde ben sana ün gösteriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 9 Nisan 2009; 15:05:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

Orjinalden alıntı: VeYsHeLL

Tabi ya siz girin uzun zmandir ayakta olan serverleri ot gibi oynayin oyunda bi ununuz bi yaptiginiz bise olmasin para kas + bas pvp sadece bu dimi bazilarida var girer girmez cak donateyi oyna ohh anasini satim yeni server hep iyidir herkes 0 dan baslar ama herkesin ymez tabi girmeye ..

1 mob kesip 80 olmaktansa 8 kisilik pt 1 gunde 1 lvl almayi tercih ederim (ot gibi)

Sen ragezoneye gelde ben sana ün gösteriyim

bence 1blaster yeter.
  • 4senedir l2 oynuyorum yada 5 olacak suab abyss teyim 2senem olacka galiba belki oldu belki fazla
    yasamis 1i olarak soyluyorum ve 1kac birakmis geri eski serverima donmus biri olarak soyluyorum
    Adam akilli koklu 1servera girersin server kapanana kadar veya 1durum olana kadar oynarsin.
    Bundan otesi yoktur Benim gozumde server degistirmek noobluk benim dusuncem bu
    benim oynadigim serverlar L2extreme titan İnfinity erica biraz l2loyal [Cok kisa sure bunlar] ve devam etmekte olan Abyss
    Herkese bu bilgiyi asilamak isterim ve bu yavas yavas oluyor artik dh forumunda
    Pvp serverlarinda deli dana gibi gezmektense 1tane low veya med servera gec 2.3 sene orada oyna
    Baska high rate serverda full item ve hero iken bana abyss disinda oynamak zaman kaybi geliyordu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.