Şimdi Ara

L2 Litha Yeni Açıldı!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek yaptıkları şey o zaten herseye muhalefet abyss oynayan arkadasların bazıları havalarda sanki serverın sahipleri gibi davranıp övünüyorlar cok bi marifetmiş gibi
  • Kimsenin havada falan oldugu yok. Bazi kisiler at gozlukleri takmislar,Bir umut Onlari cikarttirmaya calisiyoruz.
    Ama malesef tum cabalarimiza ragmen fayda etmiyor.
    Bundan sonra herkes kendi yaginda kavrulacak.
    Edit: yazim yanlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 11 Nisan 2009; 0:19:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Kimsenin havada falan oldugu yok. Bazi kisiler at gozlukleri takmislar,Bir umut Onlari cikarttirmaya calisiyoruz.

Benim adam gibi oyununu oynayanlara lafım yok ama bazı kişiler sanki imkansızı başarmış ve kimsenin yapamıyacagı seyleri yapıyormus gibi davranmaları gıcıgıma gidiyor ( oynuyorsan oynuyosun kardesım napalım yanı sen low rate seversin digerleri mid otekiler high . zevkler ve renkler tartısılmaz ama kendinide dev aynasında gorme - Morfeusa deil )
    saygılarmla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xJorfan

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Kimsenin havada falan oldugu yok. Bazi kisiler at gozlukleri takmislar,Bir umut Onlari cikarttirmaya calisiyoruz.

Benim adam gibi oyununu oynayanlara lafım yok ama bazı kişiler sanki imkansızı başarmış ve kimsenin yapamıyacagı seyleri yapıyormus gibi davranmaları gıcıgıma gidiyor ( oynuyorsan oynuyosun kardesım napalım yanı sen low rate seversin digerleri mid otekiler high . zevkler ve renkler tartısılmaz ama kendinide dev aynasında gorme - Morfeusa deil )
    saygılarmla..

kardeş abyss'te oynayan gurol ve ben varim. sözün banaysa oha yani. ben neyimle övünmüsüm. övünecek neyim varmis :D

• size bi lafim da yok ama bazilar varki 2-3 sene ayni serveri oyniyip kasiyo kasiyo sonra gelip artislik yapiyo birakta 2-3 senede yapmis ol o kadar itemi neyini istersene bize ne anlayan anliyo zaten bazilari camur atmaya calisir.
  • Arkadaşlar Server Hellbound Oldu İsteyen Arkadaşlar Kamaeldende Girebilir Saygılarımla
  • SERVER C4 OLARAK Açılmıştır herkesi bekleriz ^^'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeYsHeLL -- 2 Mayıs 2009; 5:21:18 >
  • Server gayet guzel olmus item, farm, etc diger serverlardan cok farkli party zone solo farm da mevcut gittikcede online sayisi

artmakta tavsiye ederim
  • Bende baslıyacak arkadaslara yardımcı olurum level adena konusunda oyuna girecek olan olursa pm atsın
    nick geçici olarak Pamela :D

okan_._41@hotmail.com
  • opss yanlıs yere yazdım kusura bakmayın arkadaslar hayırlı olsun serverın hemen duzeltıyım kımse okumadan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taaruz -- 1 Mayıs 2009; 19:26:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xJorfan

Bende baslıyacak arkadaslara yardımcı olurum level adena konusunda oyuna girecek olan olursa pm atsın
    nick geçici olarak Pamela :D

okan_._41@hotmail.com

ayni sekilde bende yardimci olurum nick VeYsHeLL - Eloxim

VeYsHeLLxD@w.cn
  • hayirli uğurlu olsun...
  • oynyaan varmı hala,register acılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 25 Mayıs 2009; 10:45:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.