L2 Walker İçin Yardım Edebilcek biri varmı yha msnmi eklesin darkmoon_cast@hotmail.com.. Bide Oly için yardım lazım adamlar benim 2 haftada kastığım puanı 1 günde feed yaparak kasiyolar bunun nasıl karşısına geçebilirim veya hero olabilmek için neler yapmam gerekli şimdiden ilgilendiniz için teşekkür ederim saoln....
L2 walker li heroyu kimse tasvip etmez... Hero = Kahraman demektir... L2 Walker bir hiledir.. hileciden kahraman oluyorsa git hero ol.
istesede olamaz zaten ^^
Bunun walkerla alakası yok. Hero olabilmek için aynı classta diğer oyunculardan daha fazla puan toplaman gerekiyor.Olay bu. Şimdi o senden daha fazla puanı nasıl toplamış olabilir. Muhtemelen pek kimsenin ilgi göstermediği bir aralıkta anlaşmalı aynı class taki diğer charlarla girip kendisine puan verdirmiştir. Yani diğerleri girer ona yenilirler veya karşılaşma başladığında logout yaparlar puanlar otomatik aynı futboldaki hukmen yenilme gibi o kişiye gider.
Gelelim walker'a.Walker hile değildir.Walker bir bot programıdır.Walkerla hero fightlara katılmanın pek bir faydası olacağını sanmıyorum. Onun yerine nostromo denilen bir gamepad vardır.PVP veya fightlar için bu game pad'i önerebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: acark
Bunun walkerla alakası yok. Hero olabilmek için aynı classta diğer oyunculardan daha fazla puan toplaman gerekiyor.Olay bu. Şimdi o senden daha fazla puanı nasıl toplamış olabilir. Muhtemelen pek kimsenin ilgi göstermediği bir aralıkta anlaşmalı aynı class taki diğer charlarla girip kendisine puan verdirmiştir. Yani diğerleri girer ona yenilirler veya karşılaşma başladığında logout yaparlar puanlar otomatik aynı futboldaki hukmen yenilme gibi o kişiye gider.
Gelelim walker'a.Walker hile değildir.Walker bir bot programıdır.Walkerla hero fightlara katılmanın pek bir faydası olacağını sanmıyorum. Onun yerine nostromo denilen bir gamepad vardır.PVP veya fightlar için bu game pad'i önerebilirim.
walker oly'de oyle ise yarar ki;eğer high rate ise kasarsın 4 tane kendi class'ından noble..sonra ver elini oly'i..kimse yok iken otur kendini feed ile hero yap..tabi bu oly'de zayıf olan classlarda iyi işler ama mesela bi th'de 4 tane noble yetmez..
Walker hile değildir, bot tur demişsin :D Bot bir hile türüdür :) 3rd party tool diye geçer, adamlar hile demiyorlarda kibarca itham ediyorlar işte... Türkçeye çevirirsek bunu hile :D Ki zaten kurallar dahilinde yapilmayan eyleme hile deriz türkce de, 3rd party software de ncsofta göre yasak olduğuna göre, walker bir hiledir.
K bakma ama bi çok kişi l2 world te walker kullaniyo düşükmüşük ayrıca 1200 puan thyle kasiosam hero olamıyosam benden deil serverdan kaynaklaniodur Ayrıca sizden nerden download edebiliceimi sordum hile olup olmadığını deil lütfen topicleri dikkatli okuyun yada susun
Walkerla hero olucam demedim sadece special bufflar için sordum kendi kafanızdan yorum yazmayın Feedin anlamınıda biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: xStricken
K bakma ama bi çok kişi l2 world te walker kullaniyo düşükmüşük ayrıca 1200 puan thyle kasiosam hero olamıyosam benden deil serverdan kaynaklaniodur Ayrıca sizden nerden download edebiliceimi sordum hile olup olmadığını deil lütfen topicleri dikkatli okuyun yada susun
en son olydeki rekor 290 di benim oynadigim serverda sen birazdaha kas bence ^^
Canım Oly serverına bakmaz Hiç Bi Server da Oly Full Buff veya soulshotlı olmadığına göre Eğer yok inanmadım diyosan Msnimi ekle darkmoon_cast@hotmail.com sana bizzat cektiim fotorafları atıyım kapak ol
quote:
Canım Oly serverına bakmaz Hiç Bi Server da Oly Full Buff veya soulshotlı olmadığına göre Eğer yok inanmadım diyosan Msnimi ekle darkmoon_cast@hotmail.com sana bizzat cektiim fotorafları atıyım kapak ol
Üsteki mesaj, yazan şahsın karakterini çok iyi gözler önüne seriyor... Arkadaş heralde, KO oynuyordu ve KO'da kumdan kale yapmasını tavsiye ettiler, bunun üzerine arkadaş kale yapacak kum ararken, Aden Kalesini gördü ve " Anaaa galeye bah ! Acap hangi kumu kullanmışlar, bana da aynı kumdan verirler belkin, direct x9 destekli kale kurarım... " şeklinde iç geçire geçire Aden kale kapısına geldi ve Guardların gazabına uğradı... ve Lineage 2'nin roleplaying dünyasına, "acıların çocuğu geri döndü" senaryosunun yıldız ismi olarak atıldı ve şuan da talking island ta, takdire şaayan bir şekilde keltir kesiyor, elder keltir kesmek için hernekadar zorlansa da azmedip onu da keseceğim diyen acıların çocuğu büyüyünce talking island gatekeeper'ıyla evlenip, blacksmith te 200 adena maaş karşılığı çalışmak istiyor. Kendisine başarılar diliyor; dh üyelerini, acıların çocuğunun nikahı için aşağıdaki açık adrese bekliyoruz;
Resmin üzerine tikarsaniz, SimplicityL2 internet sayfasına ulaşabilirsiniz
SimplicityL2 serverina kesin olarak basladik ve memnun kaldik, izlenimlerimizi merak ediyor veya bize katilmak istiyorsaniz profilimden msn adresime ulaşabilirsiniz.
* Donate yoktur, ileride eğer ki dedicated server'a geçilirse donate olacaktır ancak, Admin'e göre; donate, bağış demektir. Yapılan bağış yani donate karşılığında oyunculara hiçbir ayrıcalık ( item, level v.s. ) tanınmayacaktır. Yalnızca festival şapkası, parti maskesi gibi küçük bir hediye verilecektir.
Oynadigim serverin reklamini yapmak istiyorum ve sirf bunun icin topic acmaktansa, mevcut topiclere mesaj birakiyorum, eğer ilgilenmiyorsniz lütfen görmezden gelin, ilgileniyorsaniz profilimden msn'imi alin ve/veya DH ta açmış oldugum başlığa mesaj bırakın ki arkadaşın konusu dağılmasın...
quote:
O.o sen git once walkerla biraz para kas sonra item al oly de denk gelene item karsiligi puanlarinlarini al ozman hero olursun
Hadı ya oduna bak sen anca gmin herkese beleşe hero dağıttı serverlarda hero olursun nab ayrıca hero oldum
quote:
Hadı ya oduna bak sen anca gmin herkese beleşe hero dağıttı serverlarda hero olursun nab ayrıca hero oldum
Gel benim oyndaigim serverda hero ol ben oyunu birakcam....
Seninle aynı serverı oynıycak kadar düşmedim
Zuahahahh sen hangi serverda oynuon lan sole bakam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme