l2 ye nasıl kayıt olacam bilmiyorum herhalde en iyi server ejder server'ıymış zaten ingilizcede sıfır biri siteyi versin ve ejder server'ına nasıl kayıt olucam yazsın PLSSSS
quote:
by MonsterElf On Aug 23, 2005 - 3:38 PM
Registration is currently closed. No decision has been made whether to reopen it. So no activation emails have gone out.
l2 de üye alımları kapandı. ayrıca benim bildiğim l2 de ejder diye bi server yok.
Hayır L2 de üye ola bilirsin ejder diye bir sörvırda yok c1 c2 c3 var c3 sitesiwww.l2extreme.com buradan account alman gerek ingilizceden anlamıyorsan bilen birisinden yardım al.
quote:
Orijinalinden alıntı: _Badboy_
Hayır L2 de üye ola bilirsin ejder diye bir sörvırda yok c1 c2 c3 var c3 sitesiwww.l2extreme.com buradan account alman gerek ingilizceden anlamıyorsan bilen birisinden yardım al.
benim mesajımdaki alıntı L2Extreme.com sitesinin ana sayfasındandır. ingilizcenle birlikte dikkatli bakarmısın?
Kardeşim o siteden dün account aldırdım accoun almadan önce siteyefalan kaydoluyom birşey bilmeden konuşma
kardeşin değilim, seviyeli olalım lütfen. sitenin ana sayfasında yazanı söylüyoruz bizde. sen olsan kime inanırdın? aldıysan aldın. hayrını gör...