Şimdi Ara

>><< L2extreme serverinda satılık karakter >><<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LVL 66 SİLVER RANGER CLAN WRATH KASADA MİİNUMUM 100KK LİK MATERİAL E SAHİP A VE B GRDE ARMOR ELİNDE BOW OF PERİL .

=====================================
    YUKARIDA Kİ L2extreme tempest a oynayan charım satılıktır benimle itibata gecmek için msn adresim : elys1an@hotmail.com

• bende satıyorum len lvl 21 warriaroumu üstünde pek bişi yoq tek isteğim iyi şartlarda büyümesi
    sıcak bi yuvada yetişmesi ....

eğer kimse almazsa walla girandaki en yakın camiye bırakıcam

NOT: napıım abi adamlar o kadar emek sarfedip lvl 65-70 yapıyolar sonra satıyolar,bari ben erken yaşta

elimden çıkarayım ki belki daha çok para eder

• K.O anlayışı bu oyunuda sardı desene.Yazık K.O dan farklı bir oyunumuz var diyorduk millet gene char satımlarına başlamış.
  • bu olay tek kelimeyle saçamalık
  • GERCEKTENDE SACMALİK YA
    SİZ GELİN İLK OLARAK ASUSA Söylüyorum 66 lvl bir silver rangeri nsl satican hade 75 üstü bi char satsan neyse diecem öle 66 lvl bi char icin kolay kolay alıcı bulamassin dostum.
  • Niçin belki Staris yada tempestte oynuyor 66 yapmak kolay degil orda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asus26

LVL 66 SİLVER RANGER CLAN WRATH KASADA MİİNUMUM 100KK LİK MATERİAL E SAHİP A VE B GRDE ARMOR ELİNDE BOW OF PERİL .

=====================================
    YUKARIDA Kİ L2extreme tempest a oynayan charım satılıktır benimle itibata gecmek için msn adresim : elys1an@hotmail.com
    hee pardon kardes yanlis anlamışım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    düşük mb oyun önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi offical da oynasan tmm derim saygi duyarim ama private serverda char satmak.....bana pek mantikli gelmio hatta saçma gelio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.