LVL 66 SİLVER RANGER CLAN WRATH KASADA MİİNUMUM 100KK LİK MATERİAL E SAHİP A VE B GRDE ARMOR ELİNDE BOW OF PERİL .
===================================== YUKARIDA Kİ L2extreme tempest a oynayan charım satılıktır benimle itibata gecmek için msn adresim : elys1an@hotmail.com
bende satıyorum len lvl 21 warriaroumu üstünde pek bişi yoq tek isteğim iyi şartlarda büyümesi sıcak bi yuvada yetişmesi ....
eğer kimse almazsa walla girandaki en yakın camiye bırakıcam
NOT: napıım abi adamlar o kadar emek sarfedip lvl 65-70 yapıyolar sonra satıyolar,bari ben erken yaşta
elimden çıkarayım ki belki daha çok para eder
K.O anlayışı bu oyunuda sardı desene.Yazık K.O dan farklı bir oyunumuz var diyorduk millet gene char satımlarına başlamış.
bu olay tek kelimeyle saçamalık
GERCEKTENDE SACMALİK YA SİZ GELİN İLK OLARAK ASUSA Söylüyorum 66 lvl bir silver rangeri nsl satican hade 75 üstü bi char satsan neyse diecem öle 66 lvl bi char icin kolay kolay alıcı bulamassin dostum.
Niçin belki Staris yada tempestte oynuyor 66 yapmak kolay degil orda.
quote:
Orjinalden alıntı: Asus26
LVL 66 SİLVER RANGER CLAN WRATH KASADA MİİNUMUM 100KK LİK MATERİAL E SAHİP A VE B GRDE ARMOR ELİNDE BOW OF PERİL .
===================================== YUKARIDA Kİ L2extreme tempest a oynayan charım satılıktır benimle itibata gecmek için msn adresim : elys1an@hotmail.com