Şimdi Ara

L2JAVA SERVER AÇTIM YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER L2 JAVA KURDUM ŞU AN SERVERIM ACIK AMA BAZI SORUNLAR VAR

1:ADAMLARA NASIL ÜYELİK VERİCEM
    2:GM NASIL YAPICAM
    3:NPC NASIL EKLERİM
    4:CANVARLARDAN İTEM DÜŞMÜYOR
    5:YENİ ŞEYLER NASIL EKLEYEBİLİRİM

YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM SIRF BENİM İCİN DEĞİL BİLMEYENLER DE VARSA ÖĞRENİRLER LÜTFEN

BİŞİLER YAZIN

• l2j nin hargi versiyonunu kurdum galiba bu olaya yeni başladın ancak resmi java sürüm olarak l2jserver gösterilmekle birlikte

l2jemu
    l2joff
    l2jsancak (şuan açık kaynak değil )
    l2jküsürat
    vs.
    vs.
    diye gidiyor bunların hepsi temel olarak l2jserver ile çalıştırılan ve kişililerin yada grupların yapmış olduğu eklentiler sonucu farklı isimler almıştır. En iyisi her ne kadar bir çok eksiği var gibi gözüksede l2jserver'dır zaten bu grupta çalışanların hepsi nc-soft tarafından işe alınmıştır. Neyse tıraşı geçersek; serverı kurmak zaten next next next mantığı kadar kolay, geliştirmek için ise az biraz

mysql, xml, html, java, phyton ve jyhton bilmelisin. Eğer ki ben sadece npc eklesem işimi görür dersen sadece html,xml ve mysql de işini görür. Ancak dersenki yok ben servera yeni questler, eventler eklicem vs. dersen ozman phyton ve jyhton öğrenmelisin zaten çok zor olmayan bu dillerle ilgili bulacağın çoğu hazır kod tam olarak serverına uymayacaktır ancak bunları uygun şekilde düzenlemen çok kolay...

eğer eclipse ve subversion kullanmıyor serverı profesyonel olarak yönetmek istemiyorsan okumayı burada kesebilirsin ancak ben diğer arkadaşlar için birazda olsa açıklayayım.
    ________________________________________________________________________________________

peki javayı nerde kullanacağız? dersen işte aslında serverın tüm olayı burda başlayıp bitiyor... çünkü l2j server açık kaynak olarak java dili ile geliştirilmektedir ve java diğer programlama dillerine göre biraz daha karışık bir yapıya sahiptir (yada bence karışık diyeyim) ancak çok esnek ve zevkli bir dildir. Java ile servera istediğin her şeyi ekleyebilirsin örneğin kendi serverımız olanwww.sancak.gen.tr'de bizler java ile

ölünce havanın kırmızı olması
    bayrak yakalama etkinliği
    baylor questi
    kullanıcıların kendi buff listelerini hazırlayıp kullandıkları buffer gibi pek çok şeyi ekledik.

gelişmiş bir artı basma sistemi üstünde de şuan çalışmaktayız. İşte java ile yapılabileceklerin sınırı olmadığı için önce javayı çok iyi derecede öğrenmelisin. Bunun dışında basit temel şeyleri nasıl yaparım vs. diyorsan hiç uğraşmana gerek yokwww.lineage2turkiye.com adresine girerek basit kapsamdaki her türlü bilgiye anında erişebilirsin.

________________________________________________________________________________________
    Yine aynı sitede nasıl npc ekleneceği vs. bilgiler yer aldığı için burada tekrar etmiyorum ancak bir sorun yaşarsan pm'den değilde buraya yazarsan cevaplamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abek1 -- 17 Haziran 2010; 12:30:59 >

• işte lineage2türkiye üyelik alamıyorum aldım üyelik onayladım e-postadan giriş yapamıyorum malesef :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.