Şimdi Ara

L2Monarchy C4 Offical (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
7.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu serverda necroda sağlam neden derseniz her anchor tutuyo nerdeyse bn elimde +4 dual som la +16 black bowlu adam kestim kaç kere ama dagger lafim yok. zaten base dagger ve bnim en iyi oynadığım charda dagger redflag ın sözünü bn l2 nativede kanıtladim Lemonia diye biri vardi herkes en iyi o diodu gittim onu 1v1 de kestim onu g.t ettim snra geldim burda bi adamda bni kesti bni g.t etti yani Dont think u are the best, YOU ARE NOT :D hee bide ekliyim dedm redflag demişinki pro daggeri 1x1 de alan yoktur diye ama SK alir be her turlu c4 te ;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollBang -- 21 Mayıs 2010; 17:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalakın

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

ben ben dedm die git kas diyen yok zaten server hic bilmedgin burdan belli 1 hadi 2 saatte ful set silah jewel cekersin sadece oynamdan konusanlari sevmiyorum bilip bilmeden 3 5 10 pvp le karar verenleri.kasarsan ben seni bulurum atarm pm ozman gorurusun mage dedgin gibimi degilmi

bak beni kötü konuşmaya zorluyorsun ben güzelce söyledim server hakkındaki fikirlerimi katılmıyo olabilirsin çok doğal..sen de kendi fikirlerini söyle ama ağlamadan söyle saçmalamadan söyle...
    trick niye damagimi 0a indiriyor diyen sensin bu cümlenden kimin ne kadar bildiği belli oldu zaten..daha trick i öğrenmemişsin gelmiş forumda ağlıyorsun..sadece oynamadan konuşan kim??ben de güzelce anlattım trickin nası çalıştığını..yani ne zaman şu forumlarda bişey yazsam illaki birisi çıkıyor...herkes bi havalarda..daha yaşınız kaç 18 var mı? dediğim gibi nick n00bstar oyundayken görürsün...

arkdasım beni güldürme yaw benim tric nie damage vurmuo die yazdgim yaziyi bi atsana bana ? boş yorum yapiosun işte.....yaş 21 uni deyim kanıtlarımda çok isitoyasan izmirdeyim gel unimi gezdiriyim server gorusunu belirtme diyen yok ben sana acıklamasini yapiyorum pdef 3000k gösterse nolacak 10k gosterse nolacak önemli olan damageler nasil geliyor degilmi ? 2k pdef de adam 1k vuruyosa 5k pdef de adam 1k hatta cok dha fazla vuuryosa bunu pdef dusurerek nasıl dengelemyi dusundun anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

ben ben dedm die git kas diyen yok zaten server hic bilmedgin burdan belli 1 hadi 2 saatte ful set silah jewel cekersin sadece oynamdan konusanlari sevmiyorum bilip bilmeden 3 5 10 pvp le karar verenleri.kasarsan ben seni bulurum atarm pm ozman gorurusun mage dedgin gibimi degilmi

bak beni kötü konuşmaya zorluyorsun ben güzelce söyledim server hakkındaki fikirlerimi katılmıyo olabilirsin çok doğal..sen de kendi fikirlerini söyle ama ağlamadan söyle saçmalamadan söyle...
    trick niye damagimi 0a indiriyor diyen sensin bu cümlenden kimin ne kadar bildiği belli oldu zaten..daha trick i öğrenmemişsin gelmiş forumda ağlıyorsun..sadece oynamadan konuşan kim??ben de güzelce anlattım trickin nası çalıştığını..yani ne zaman şu forumlarda bişey yazsam illaki birisi çıkıyor...herkes bi havalarda..daha yaşınız kaç 18 var mı? dediğim gibi nick n00bstar oyundayken görürsün...

arkdasım beni güldürme yaw benim tric nie damage vurmuo die yazdgim yaziyi bi atsana bana ? boş yorum yapiosun işte.....yaş 21 uni deyim kanıtlarımda çok isitoyasan izmirdeyim gel unimi gezdiriyim server gorusunu belirtme diyen yok ben sana acıklamasini yapiyorum pdef 3000k gösterse nolacak 10k gosterse nolacak önemli olan damageler nasil geliyor degilmi ? 2k pdef de adam 1k vuruyosa 5k pdef de adam 1k hatta cok dha fazla vuuryosa bunu pdef dusurerek nasıl dengelemyi dusundun anlamadım.

onu yazan sen deilmişsin ok..nikine dikkat etmedim...benim anlatmaya çalıştığın başka, ben yok şu fazla vuruyo yok o beni kesti demiyom..dediğim serverda asıl dengesizliği yaratan titan setlerdeki pdeften..c4te olmayan birşey..herşeyi default ayarına getir titan setleri kaldır asıl c4teki damageleri görürsün..bunun dışında ayrıyaten fix yapmış olabilirler demiştim zaten...ama o fixler tam olarak düzeltmez bence serverda mage okçuya göre daha avantajlı...c4 te zaten mage daha avantajlıdır bu da c4 de dc robe set giymek zorunda olduğu için dengelenir..ama custom pvp server olduğu için daha balanced yapılmıştır diye düşünmüştüm değilmiş..daggerlar ise kötü deil...
    aslında customları nerfliceksin boss jewlleri normal raid bosslara koyacaksın millet titanla kesmeye uğraşıcak falan armorları da safe enchant+8 falan yapıcaksın çok güzel bişey ortaya çıkardı..

• ben domi oynarim daha c4 de okcuya vs de yattgimi bilmem 100kerede 1 kere yatarim.burda 2.6k nerdeyse pdefae adamlar surekli 1.5k 1.3k vuruo yani 3vurusn 1 i degil 1 normal atis 5tane crit ...yapsin agrade set gorelim en sevgm o benm zaten agrade set okcu vs domi yapalim istersen gor sende
  • quote:

ben domi oynarim daha c4 de okcuya vs de yattgimi bilmem 100kerede 1 kere yatarim.burda 2.6k nerdeyse pdefae adamlar surekli 1.5k 1.3k vuruo yani 3vurusn 1 i degil 1 normal atis 5tane crit ...yapsin agrade set gorelim en sevgm o benm zaten agrade set okcu vs domi yapalim istersen gor sende

tabi canım sen mükemmel oynuyorsun o yüzden..tabiki keseceksin herkesi..bu alemin de en zekisi sensin..biz nuubuz ne biliriz...
  • ewt bu aksam oren kalesini almış bulunuoz
    forumda konusanlar vardı da siegede gorduk hepsini xD en son attackta 2 ally birleşip yaklasık 30 kisi iceri girmesine ragmen genede ruler a ula$an yoktu
  • Pazar (yarın) giran siegesi vardır bilginize sunulur ...
    Ayrıca okcuların p.atkları Da ların cancel süreleri ve necroların debuff %leri düzeltilmiştir bilginize sunulur...

Önümüzdeki hafta içinde Dynasty Armorlar eklenecek Gerekli bilgiyi oyun içinden forumumuzdan ve burdan takip edebilirsiniz saygılar ...
  • valla c4 oynamanın ne anlamı kaldıki o zaman..interlude a çevirin bari 24 buff slotu + debuff slotu olur..burda 2 debuff yiyon hoop gitti bufflar..biçok alıştığımız skill de yok hem interlude daha çok adam çeker...ve interlude da oly daha dengeli bence...
  • siege zevkliydi yaw biz 1 full pt + 4 kişiyiz onlar 2 ally birleşti girdi bize alamadilar snra bi ağladilar bi ağladilar yok item aliomuşuz itemsiz LL bi sik deilmiş felan filan en son roman devreye girdi bunlar sustular ama bide bizim sadece 3 kişide +16 var gülünç olanda bu. neyse güzel savunduk ama

by B1gBoss ^^
  • quote:

valla c4 oynamanın ne anlamı kaldıki o zaman..interlude a çevirin bari 24 buff slotu + debuff slotu olur..burda 2 debuff yiyon hoop gitti bufflar..biçok alıştığımız skill de yok hem interlude daha çok adam çeker...ve interlude da oly daha dengeli bence...

c4 eglenceli yani zaten o debuf yedin mi gidecek buffun 24tane buf 10tane de debuf slot ee bunun ne yararı var oyunda ? normalde debuf buf silecek ben 5tane debuf yedircem hem adamin 5bufu gidecek hem benm 5i üstünde duracak oaly bu zaten c6da ondan sux.bizm nedense hep yuksek clientlara bi hastalık var onlar daha kolay geliyor.
  • 24 buff slot konusunda ne deseniz haklısınız arkadaşlar onun için bir program almam gerekiyor bunun içinde biraz daha zamana ihtiyacım var bende sizin kadar rahatsızım bu konuda ama elimden geleni yapacaqıma emin olun iyi oyunlar ...
  • Arkadaşlar Server'da Artık 24 Slot Buff Gelmiştir ... Ve Sitemize Yeni Updater Eklenmistir Dynasty ve AIO skilleri için ..... Bilqilerinize Sunulur ...

Yakında Yeni Zoneler Ve Daha Cok Yeniliklerle Gene Burda Olacaqız....!!!

L2Monarchy TEAM...!!!
  • 24 slot buff c4 için gerekli olmayan bi özellik zaten asıl c4 clientindede böyle bir özellik yok :) keşke eklenmeseydi. ama yinede isteyenler için iyi olmuştur hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 24 Mayıs 2010; 10:45:19 >
  • eskiden c6offlar cıkmadan once saglam c4 serverlarda 22 slot buff + debuff slotlar gormustum, yeni bişey degil ve oyunun kalitesini+oynanabilirligini yukseltiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

24 slot buff c4 için gerekli olmayan bi özellik zaten asıl c4 clientindede böyle bir özellik yok :) keşke eklenmeseydi. ama yinede isteyenler için iyi olmuştur hayırlı günler.

+1 aynen katılıyorum hic eklenmemsi gerekirdi
  • dyn armorlar ne zmn eklenecek bide dyn armor için yeni zone veya moblar eklenecekmi yoksa yine acmde WL yle tablet mi kasicaz ona dore hd fln yapicam eğer mini bosslar fln olacaksa
  • yeni zoneler yapılacak + boss zone yapılacak dynastyler işin serverdaki herşeyi kullanacaksınız bu hafta sonunda sanıRım tam anlamıyla bitmiş olucak ve eklenecek npclere ...
  • dediğm gibi bnce dyn armor olsn ama dyn weaon deilde onun yerine şu halisha bow fln olsun ^^.
  • bizde 5 6 arkadsimla biraktik bu buff işinden sorada iyce bozuldu.oyanyanlara kolay gelesn
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsinooxx

bizde 5 6 arkadsimla biraktik bu buff işinden sorada iyce bozuldu.oyanyanlara kolay gelesn

yapma be hacı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.