Şimdi Ara

L2Monarchy C4 Offical (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
7.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bisi sormak istiyorum yanLıs anLasıLmassa ..

tahmın ediyorumn ki uzun sureli bi server olcak neden 45 x civari bi server dgLde 1000 x ?

sakın demek istedigim yanlıs anlasılması kotu niyetimden soylemiyorum sadece bi soru bende oLucam bu serverda deniycem smdiden herkese basarılar elinize saglık kolay geLsn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacikmavi

bisi sormak istiyorum yanLıs anLasıLmassa ..

tahmın ediyorumn ki uzun sureli bi server olcak neden 45 x civari bi server dgLde 1000 x ?

sakın demek istedigim yanlıs anlasılması kotu niyetimden soylemiyorum sadece bi soru bende oLucam bu serverda deniycem smdiden herkese basarılar elinize saglık kolay geLsn :)

yanlış anlaşılacak birşey yok 45x offical her yerde mevcut bizimkisi biraz değişik olsun herşey pvp üstüne olsun diye böyle bir karar verdik doğrumu yaptık yanlışmı yaptık bunu ilerleyen günlerde görücez iyi eylenceLer ...
  • serveri beğenmeniz dileği ile... uzun zamandan beri bu official ile uğraştığımdan serveri biraz sıkıla sıkıla yaptım ama sonunda bitirdik. herkes için hayırlısı olsun. iyi eğlenceler dilerim.
    ayrıca bugün veya yarın updaterı da yapmayı düşünüyorum. yeni değişiklikleri updaterdan takip edersiniz artık.
  • 1000x görmesek yutturcanız yukarda yazan rate leri düzelt burak millet sonradan laf etmesin..
  • sitenize girmiyor bw limit bitmis snrm haberiniz olsn, hayırlı olsn bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBad

1000x görmesek yutturcanız yukarda yazan rate leri düzelt burak millet sonradan laf etmesin..

nee uur cokmu 1000x sw qordunde bole konusuyosun 5 dk ya beşiktaş yapıyodu millet sesini cıkartmıyodu Senmi aqlıyosun burda yapma yawww ... moblardaki expleri merak etme cok denedik ...... BILMEDEN HIC ÖTME....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

sitenize girmiyor bw limit bitmis snrm haberiniz olsn, hayırlı olsn bu arada.

web master'in yaptıqı bir yanlıştan dolayı site kapalı gibi gorunuyor hosting şirketinden mail bekliyorum en yakın sürede düzelecek ...
  • http://94.75.200.28/reg/index.php?page=register

Arkadaşlar Registeri burdan alabilirsiniz. Bi sorun olduğundan dolayı sitemizde,şu anda sadece bu şekilde register alabiliyorsunuz.
  • custom weapona tıklayınca hata veriyor bazılarına vermiyor
    nası duzeltcez yama fln va mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

custom weapona tıklayınca hata veriyor bazılarına vermiyor

sanırsam sitede sorun wardı görünce kendim upload ettim hemenhttp://r a p id s h a r e.com/files/380814372/monarchy_patch_260410.rar.html
    edit:boslukları kaldırıp yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 27 Nisan 2010; 18:43:51 >
  • Yama Sitede vardı birazdan başka bir siteden update edip buradan paylaşıcam ...
    sitedeki soruna gelince wep masterin unuttugu birşey yüzünden işlev göremiyoruz onu nası halledicemiz konusuna gelince hosting şirketine para göndericez 5 gb lok banwith yetmediği için 1 gb lık daha bandwith almamız gerekiyor buraya kadar eywallah ... saat 4 e dogru para havalesi yapmaya kalktıqımda Atm parayı yuttu bir uğursuzluktur gidiyor ayrıca kesilmeyen saldırılar yarın kesin sonuca ulasacaqız bugunluk mağlesef yapacak birşey kalmadı ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

sitenize girmiyor bw limit bitmis snrm haberiniz olsn, hayırlı olsn bu arada.

web master'in yaptıqı bir yanlıştan dolayı site kapalı gibi gorunuyor hosting şirketinden mail bekliyorum en yakın sürede düzelecek ...

burak bwlimit yetmez siteden pathci indirirseniz rapidshare fln upload edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

custom weapona tıklayınca hata veriyor bazılarına vermiyor

sanırsam sitede sorun wardı görünce kendim upload ettim hemenhttp://r a p id s h a r e.com/files/380814372/monarchy_patch_260410.rar.html
    edit:boslukları kaldırıp yazın

Cok saol cess
    ARKADASLAR Burdan Alabilirsiniz Patch'i Sitemizdeki sorun En Kısa Surede Duzeltilecektir...

ANLAYIŞINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ...

• http://ra p ids hare .com/files/380711234/L2Monarchy_Patch_27.04.2010.rar.html

Beyler Buda Full patch. yarına kadar idare edin..Kusura bakmayın..
  • c4 indiriodum dun akşam kapatmış biri evde ama bugun inio yarın giricem inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

c4 indiriodum dun akşam kapatmış biri evde ama bugun inio yarın giricem inş

1 saatlik bişe aslında ii link bul du bakim ben
  • 120 kb le indirio gayet iyi bnim için
  • Dün işten gelnce yorgun argın bakamadım şimdi client yükleyip deniyorum hemen şansımı
    Aksilikler peşinizi bırakır inşallah, hayırlı olsun tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisk.

Dün işten gelnce yorgun argın bakamadım şimdi client yükleyip deniyorum hemen şansımı
    Aksilikler peşinizi bırakır inşallah, hayırlı olsun tekrar

TeşekkürLer inş bıraKır birşey hakkında sorun çıkarsa bilgilendirirsen seviniRim iyi oyunlar ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.