Şimdi Ara

L2Monarchy C4 Offical (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
0
Favori
7.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşeyi sil, denetim masası>program ekle kaldırdan

setupdan kur, kurma işi bitince 2 tane kutucuk cıkıcak "tik" leri kaldır
    sonra l2monarchyden indirdigin patchi iceri at sonra gir, en duzgun sekilde boyle anlatılır herhalde
  • Arkadaşlar yeni patch falan mı var? Login olamıyorum da.
    Eve gelmişken bi yarım saat takiliyim dedim hevesim kursağımda kaldı
  • ne yaptıysam olmuyor clientı acınca dırek auto updateye gecıyor sıkıldım kaldırması bı dert yuklemesı bı dert ugrasamıcam silicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z350

ne yaptıysam olmuyor clientı acınca dırek auto updateye gecıyor sıkıldım kaldırması bı dert yuklemesı bı dert ugrasamıcam silicem.

biz silemedik/silmedik sen SİL

• Bu L2 private serverini kuran arkadaşlara bir tavsiyem var Silkroad Online Private Serverını kurabılcek güçleri varsa kursunlar Emin olunki tahmin ettiğinizden daha fazla player gelecek.. Çok ön planda tutulan bir online oyundur.Özellikle yabancıların actıgı prıvate serverlarda o kadar cok turk varkı sız yapabılırsenız tahmın edemıyorum gelecek oyuncuları.. Bir tavsıye yapabılırsenız super olcak.
  • ne zaman açılcak server ? bi saat verin ona göre bekleyelim
  • Dün Akşam Bilinmeyen kişiler tarafından Saldırıya uqradı Server ... Bunun üzerine Kapatmak zorunda kaldık Server'i Arkadaşlar Güvenlik Sorunu Olduqunu söylediler ve üzerinde Calısıyorlar ... EN Kısa zamanda Daha iyi bi şekilde bilqilendiricez sizleri...
  • ya bu saldırı olayınıda anlamıyorum ya neyse ? Yeni açılmış bir server'e kim neden ve hangi akılla saldırır ???
  • ne yani şimdi serveri kapattınızmı tkrar açcakmsniz daha detaylı bildi verin yaw
  • ali depmax64 gorduydum oyuna girişte, nasıl yani O.o demek istiyorum

bilmeyenler icin ki benimde cok bilgim yok ama depmax bi guvenlik programı en kapsamlısından pahalısından iyisiden, bunun turevleride var tabi (kasha vs) ama en yaygını bu
  • Server Şuandan itibaren Açılmıştır Ve Sorunlar Çözülüp Güvenlik saqlanmştır Artık Umuyoruzki Böle Şeyler Olmuyacak... Şimdiden Sabrınız için teşekkür eder Beklettiqimiz için ÖzürDileriz Arkadaşlar...
  • eger kapanmazsa iyi bi server olabilir ben begendim cok oynamadım ama dual som felan özlemstm item dagitma olayi olmazsa ki inş olmaz tutar c4 yok piyasada

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

eger kapanmazsa iyi bi server olabilir ben begendim cok oynamadım ama dual som felan özlemstm item dagitma olayi olmazsa ki inş olmaz tutar c4 yok piyasada

kiii

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

eger kapanmazsa iyi bi server olabilir ben begendim cok oynamadım ama dual som felan özlemstm item dagitma olayi olmazsa ki inş olmaz tutar c4 yok piyasada

allaha şükür ne öyle bir teklif sunuyolar nede o işi yapıcak bir gm var sadece biraz daha onlina ihtiyacımız var 65 i geçemedik boş vakitlerinizde bi vote atarsanız cok makbule geçersiniz iyi oyunlar ...

• hocam lag sorunu var baya duzeltilcektir ilerde zamanla gecer kesin server guzel ilgincitr kufur bile denk gelmedim şaşridm başarılır olursunuz umarım

voteliyorum her girdgmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 4 Mayıs 2010; 1:04:58 >
  • Aklima geldikce vote'licem bu aralar okuldan arkadas ortami falan giremiyom hic...
  • şuan hiç bir sorun yok laq dediqin de Bu aralar ttnette aşırı problem war ben ttnet kullanmadıqım için direk anlaşılıyor .... 0 laqla oyun oynuyorum... inş daha da iyi olucaz en önemlisi Vote atarak renklene bilir Sw'miz..
  • haydi kızlar vote'ye ...!!!
  • Hayırlı olsun. Geç oldu biraz kusura bakmayın.
    asasTR
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.