Şimdi Ara

L2Monarchy C4 Offical (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
7.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinirlenmeye gerek yok halledilmeyecek mevzu değil bizden kaynaklanıyorsa şayet ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KENCHAN

tamamen ttnet le alakalı oldgunu sanmıyorum smile var bende ayni lag oluyor bendede

Ha TTNET Ha Smile ? Ne farkı var ? :) Smile'de TTNETin alt yapısını kullanarak size internet sağlıyor. Yani TTNET ve Smile ADSL aynı alt yapı üzerinden iki farklı şirket :)

Bende TTNET kullanıcısıyım ama şuan lag gibi bi sorunum yok. Bağlantı hızınızı bi sorgulayın bakalım ne çıkıcak :)www.speedtest.net ayrıca sadece hıza değil pinge de bakın:)

Buda benim Download hızım :D

http://www.speedtest.net/result/808741027.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 9 Mayıs 2010; 12:06:35 >

• saf saf konusmayin ozmn kablo net fiber vs olmadan hepsi ayni alt yapı zaten.hic bi serverda olmuyorda lag hic bi oyunda problem yok bi burdami ttnet sorun cıkardı.sbhtan beri 10 kere dc olduk bi yaz bile gelmio... sen kimsin kimi tutcan server aciosan girip zaman veriosak seve seve yapmasan diger yoldan ypican denileni.
  • quote:

saf saf konusmayin ozmn kablo net fiber vs olmadan hepsi ayni alt yapı zaten.hic bi serverda olmuyorda lag hic bi oyunda problem yok bi burdami ttnet sorun cıkardı.sbhtan beri 10 kere dc olduk bi yaz bile gelmio... sen kimsin kimi tutcan server aciosan girip zaman veriosak seve seve yapmasan diger yoldan ypican denileni.
    ,

Arkadaş önce kullandığın internet sağlayıcının hangi alt yapıyı kullandığını öğren ondan sonra l2 oyna :) Ben burda kablo net fiber net onları saymadım :)

Smile- Biri internet- TTNET gibi şirketler TürkTelekomun alt yapısını kullanıyor:) Türk Telekom kimin ? TTNETİn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

saf saf konusmayin ozmn kablo net fiber vs olmadan hepsi ayni alt yapı zaten.hic bi serverda olmuyorda lag hic bi oyunda problem yok bi burdami ttnet sorun cıkardı.sbhtan beri 10 kere dc olduk bi yaz bile gelmio... sen kimsin kimi tutcan server aciosan girip zaman veriosak seve seve yapmasan diger yoldan ypican denileni.
    ,

Arkadaş önce kullandığın internet sağlayıcının hangi alt yapıyı kullandığını öğren ondan sonra l2 oyna :) Ben burda kablo net fiber net onları saymadım :)

Smile- Biri internet- TTNET gibi şirketler TürkTelekomun alt yapısını kullanıyor:) Türk Telekom kimin ? TTNETİn :)

+1

bu arada lag ve delay olayı pingle alakalı daha cok
    l2monarchynin makine sanırsam hollanda veya almanyadaydı, speedtest.net kullanarak bi speedtest yaparsın eger pingin 100un uzerindeyse lag/delay yapması normal eger deilse serverle alakalıdır

• makina hollandada ...
  • bide roman bi sorun var oyun durmadan dc atio bna 3 tren yapioz snra dc bide dc ye ok diyince direk oyun kapanio. Sorun bndemi yoksa genel bi problemmi var.?
  • bence bu durumun ttnetle bi ilgisi yok. cunki ping de de sorun yok nettede. Bu serverdan kaynakli. su 2 gündür genelde 4 den sonra ani düşüşler yaşanmaya başladı. ilk başta lag yavaştan başlıyor sonra dakikalar ilerledikçe derinleşip kımıldanmaz hal aliyor. sonrasındaysa hiç login olunmuyor. bi oluyorsun rahat oynaniyor 2 dk sonra bida kitlenip kaliyorsun. bazıları cumartesi pazarin yoğunluğundan sanabilir ama ben hiç sanmiyorum.
    En kısa sürede çözülmesi dileğiyle
  • Mec_Cem anladığım kadarıyla sorun genel çözemediğim neden kaynaklandığı her zaman olmuyo belli aralıklarla oluyo arayış içerisindeyim en yakın sürede gerekeni yapıcam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMaNSPaRTaN -- 9 Mayıs 2010; 23:07:34 >
  • Hayırlı olsun serveriniz şu anda offical olarak interlude iyi gidiyo keşke dosyalarını bulup onu açsaydınız c4 biraz dezavantajlı oluyo millet gracia epilugue flan aşmış..
  • yüzlerce c6 war zaten c4 yok biktik c6dan c4 güzel

bende ping fln hepsi normal ama arada lag ve dc ler oluyor önemli degil admin cok ilgili ugrasıyor oda düzelecektir votelemeye devam
  • biraz daha aç ümmet ...
  • çok garip geldi lan c4 interludeden sonra duel yok clan skill yok skill bar kısıtlı bazen ss fln açmayı unutuyom ama zevkli xD
  • zevk alabiliyorsan ne ala daha iyi olucak inş
  • suan baya bi mass pvp yazilandan var acm de kan gövedei goturuo bakanalr gelsin
  • fighetlarda abartılı damage var , okcu bicackci cok yuksek p defas a ragmen normalden cok fazla vuruyor onlara bi bakarsaniz iyi olur
  • Anormallik magelerdeydi onlarda düzeltildi fighterlarla ilgili bir problemle karşılaşmadım ...daha açık bir şekilde yazarsan yardımcı olabilirim sanıRım ...
  • misal +sız bow la okcu 2.2k pdef e 1.2k 1.2k vuruo normalde okadar vurmamasi lazım :S
  • weaponlara yaptıqımız editten kaynaklanıyordu o haklısın düzeltme yapıldı ama restart gerekiyor onuda gece atıcam
  • 1.2k çok az bi okçu normalde asıl 2-2.5k vuruyo magelere asıl abartı az damage vurulması
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.