Şimdi Ara

L2Sublimity - The Exile 15.03.14 Birlik ve Beraberlik ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanka oynuyorum cünkü hiçbirşey abarti degil herşey offical şekilde tek fark..100x olması pvp desen tadindan geçilmiyor..Ruslarla pvp yapmak gerçekten l2ye beni başlatan sebep...Sandora vs gibi serverlarda brezilya ve yunan donaterler veya cocuklarla oynamak ise oyundan sogutuyor..

13mayısta 500x i acilcak firepoint 7 mayısta 100x wipe gelerek acilcak son kez..Minimum 5 yıl acik kalır tekrar..Sunucuları gerçtekten bunu ispatlar nitelikte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSoykanxx -- 26 Nisan 2012; 22:11:58 >
  • Arkadaslar uzunsüredir bırakmısım bu sw de baslamayı dusunuyordum ama oyuna giremiyorum hata veriyor win 7 kullanıyorum sorun cozemedim bi yardimci olsanız...
  • Server online mi oynamayı düşünüyorum oynayan varmi şuanda?
  • evt
  • Bi başlayamadım şuraya tanıdıklarımın %70'i burada, lanet gitsin
  • bir çok türk clanı vardı ve aynı sekilde cogunun oyuncuları oyunu bıraktı simdi ise bazıları 5-6 kisilik gruplarda digerleri ise tek tabanca takılıyor ama bundanda zaman gectikce sıkılacaklar tabi l2sublimity gibi kalabalık bi server oynuyolarsa
    ben zamanında yapmadıgımız yapmakta geciktigimiz birseyi burdan duyurmak istiyorum kimler takar bilmiyorum ama yabancı clanlerlerde tek tek arkadasların olmadan takılmak veya 1 partyle clan kurmak bir yere kadar sonunda senin olan hicbirseydir birsey elde edememissindir
    diyorumki birlik olup ortak bir clan kuralım ismini birlikte belirleyelim ventrillo,ts yada raidcall daha iyi

benim şu kadar arkadasım var biz bu topluluga katılırız diyebilicek kişiler bakınıyorum
  • Benim 25-30 yaşları arasında kızlı erkekli oynayan 15 kişiye yakın yüz yüze de görüştüğüm arkadaş grubum var, ben iş ve yaklaşan açıköğretim sınavı dalgasına pek ilgilenemedim o yüzden clan mı kurdular yoksa kafalarına göre takılıyorlar mı bilemiyorum, geçenlerde baium'dan bahsediyorlardı büyük ihtimal clan kurmuşlardır. Onun harici tanıdığım sohbet ettiğim yabancı arkadaşlarda var aslında birleşip aktif bir clan kursak zaten kendimizi ally ile tamamlarız. Çok doğru düşünüyorsun güzel düşünüyorsun ama öncelikle birbirimizle oyun içinde dialog kurmak lazım ki bunuda yıllarca yapamadık, zamanın getirdiği sorumluluklarla şimdi daha zor olacağını düşünüyorum .. Ventrilo yada TS kullanan 2 party adam olsak iyi bir organize ile karşımızdaki kimseyi tanımayız aslında o kadar yetenekli oyuncularımız var ;)
  • işin basını tuttursak gerisi gelicek aslında yani kalabalık bi türk clani ezilmiyor eziyor kim katılmak istemezki
    dialog kurmakta sesli programların yardımcı cok yardımcı olacagını dusunuyorum

cogu kişi var bu foruma takılmayan onlarada ayrı haber iletmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 21 Mayıs 2012; 13:16:20 >
  • Biri kalkıp sadece l2'ye özel bir forumda toplamadı ki kimseyi.. Geç açıldı bizim gözümüz yoksa nam salmıştık şimdiye kadar :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

işin basını tuttursak gerisi gelicek aslında yani kalabalık bi türk clani ezilmiyor eziyor kim katılmak istemezki

güzel düşünmüşün aslında yapılmayacak birşey değil.Olursa bizde katılmak isteriz 3 kişi olarak.Daha önce çoğu büyük clanlarda oynadık son olarakda bu serverda DHz clanındaydık.Ayrıca böyle birşey yapmayı düşünüyosanız bıraktılar mı bilmiyorum ama laz tayfa var blackseastorms clanı onlar tam aradığınız tarzda oyuncular :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhanYlmz -- 21 Mayıs 2012; 18:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3rwanteS

quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

işin basını tuttursak gerisi gelicek aslında yani kalabalık bi türk clani ezilmiyor eziyor kim katılmak istemezki

güzel düşünmüşün aslında yapılmayacak birşey değil.Olursa bizde katılmak isteriz 3 kişi olarak.Daha önce çoğu büyük clanlarda oynadık son olarakda bu serverda DHz clanındaydık.Ayrıca böyle birşey yapmayı düşünüyosanız bıraktılar mı bilmiyorum ama laz tayfa var blackseastorms clanı onlar tam aradığınız tarzda oyuncular :)

böyle bi teklifte bulunmak icin önce elinde bahsettigin tarzda oyuncuların olması lazım
    loyalde nuclearblast diye clanimizi kurduk bizi gene en iyi loyalden tanırlar tabi tr kitlesi fazla oldugu icin
    sublimityde adını blackseastorms olarak degistirdik ve simdi böyle birsey yapmak istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 21 Mayıs 2012; 19:48:29 >

• ben teklifimi yaptım ilgilenenler spotless e mesaj atıp konusabilirler
    raidcall grubumuz var gayet kullanıslı
    forumda acılacak yeterli sayıya ulasılırsa
    dh ye de tekrar katılım icin topic acılacak
    oyuncular arası iyikötü ayrımı yapılmayacak
    1 iyi 2 kötü oyuncuyu zaten götürür fark kapanır
    ama söz dinleyip dinlememe ayrımı yapılacak
  • bence kontrol edilebilecek kadar türk olsa yeterli türkler kadar l2 yi iyi oynayan başka millet yok ama çok fazla kişi olunca herkes birbirinine atarlanıyor sürekli kavga çıkıyor bi clan için 2 maximum 3 party yeterli bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

bence kontrol edilebilecek kadar türk olsa yeterli türkler kadar l2 yi iyi oynayan başka millet yok ama çok fazla kişi olunca herkes birbirinine atarlanıyor sürekli kavga çıkıyor bi clan için 2 maximum 3 party yeterli bence :)

aslında istedigimiz grup grup alım yapmak
    yani biri cıkcak dicek biz 9 kisiyiz liderleri benim sorumlulukarı bana ait
    böyle diyenler olursa iyi anlasırız tabi tek tük iyi oynayıp katılmak isteyenlerde olur
    onlar içinde ayrı şeyler düsünülebilir
  • ben oyunuyorum 4 gündür bu sw i nobless yaptım dümn 5 tane am patlattım şimdi hom var para yok clan bulamadım herkez clan party gidiyor fog a o yüzden oynayan clana alacak olan varsa devam edicem değilse bırakıcam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: RandoLF

ben oyunuyorum 4 gündür bu sw i nobless yaptım dümn 5 tane am patlattım şimdi hom var para yok clan bulamadım herkez clan party gidiyor fog a o yüzden oynayan clana alacak olan varsa devam edicem değilse bırakıcam zaten

yeni update geldi forge kaldırıldı best farm eklendi orasıda party zone degil
    mats/token falan ucuzluyacak 300 diamond 1k alloy dustu mesela dün kestigimiz varka bossundan ayrı olarakda 3 boss var onlardanda full dusuyor
    http://www.l2sublimity.com/forum/index.php?showtopic=19952&pid=208917&st=0&#entry208917

• c6yı baştan yükledim patchi attım yine de oyuna girer girmez oyun donuyor.bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyL_tottenshine

c6yı baştan yükledim patchi attım yine de oyuna girer girmez oyun donuyor.bilgisi olan varsa yardım edebilir mi

c6 bastan yukledin ama eski systemi sildin ? genel cözum olarak bunu belirtmsler
  • 1 sene aradan sonra yaz için L2'ye başlamak istiyorum. Donate imkanım pek yok. Sublimity nasıldır? Yukarıda Firepoint gördüm 6k online ile güzel gibi.

Yardımcı olabilir misiniz?
  • hangi servera giricez arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.