Şimdi Ara

L2Sublimity - The Exile 15.03.14 Birlik ve Beraberlik ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=XxzqpCuzkL4

Bu sefer daha iyisini bekliyorum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

up!

bir turk birligi dusunulurmu acep ?
  • bence kurulmalı artık egolarını bir yerlere birakmalı arkadaşlar :) çünkü güzel bir server olacak yüksek ihtimalle
  • Türk birliği? Biz bunu 8 yıl önce düşünmüştük ama hala yapabilen olmadı.
  • biz kurduk aktif/pasif bir toplulugumuz var
    egomuzuda bir kenara zaten bırakmıstık
    clande herkese yetecek kadar yer var
  • sahsi olarak kendim server acma planım vardı ama sublimity düşündürüyor benide :)
  • Hala Oynuyor musunuz server'da?
  • Ghostsith G kullanıcısına yanıt
    server 15 mart da acılacak
  • MaroonBerets olarak 3 yada 4 party başlayacağız.. Gelmek isteyen herkese kapımız açıktır.. Arzuladığımız CP alımlarıdır çünkü laf kalabalığı olmuyor herkes kendi CP'yle takılıyor ve party liderlerinin sorumluluklarının altında oluyor. Tek tek girecek olanlara da aralarında bir party lideri seçip onun sorumluluğu altında olacaklar. Bu seferde clande sorumluluk 1 kişide değil tüm party liderlerine dağılmış olacak. Herkes kendi CP sinden sorumlu olacak kendi CP siyle farm yapacak hatta aralarında anlaşıp ister teker teker birbirlerine item yaparlar ister herkes kendine yapar..
    Facebook ve Raid Call grubumuz vardır. Gelecek olumlu yada olumsuz tepkilere göre clan forum sayfası da açılacaktır.

Not: Türk birliği kurmak çok kolay burda az çok herkesin arkadaşları var toplanıp CP şeklinde girmek herkes için en ideali. Bizde clan lideri yoktur clan benim tarafımdan kurulup sorumluluk bütün CP liderlerindedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

server 15 mart da acılacak

ben varım dostum, özelden mesaj atıyorum bence birlik olunmalı zamanında örnek olarak daha öncelerden yapılmış yeniden yapılabilir :http://resim.donanimhaber.com/m_11691908/f_//tm.htm#11692951 .
  • maroonberets rulz!
    http://www.youtube.com/watch?v=DqAOTaKqUB4&list=UUPUw70zPq7P1sQYK_VRX2ow

biz komple türküz zaten ama gelip ortalığı karıştıracak adam istemiyoruz diye bi not düşmek istedim. iyi günler ölü dh ailesi :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkaDumanisT

sahsi olarak kendim server acma planım vardı ama sublimity düşündürüyor benide :)

Öyle bir planın varsa ulaş bana maddi olarak destek çıkabilirim :) Cidden artık olacaksa bir bayrak altında toplanalım... :)
  • bu işler duyanın duymayana haber vermesiyle baslar :) herkezin raidcall/oyun ortamımıza katılmasını isterim

serverda acarsan sublimity acılana kadar takılabiliriz
  • ulaşırsan jfrozen %100 çalışan skills dosyamı+balanceımı veririm bende
  • Benden de maddi destek var yürüyün bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

ulaşırsan jfrozen %100 çalışan skills dosyamı+balanceımı veririm bende

java düşünmüyorum teşekkür edeerim.

@thelastride feyssbuuktan yazdım semih.
    @phunk elimde hazır birşey yok o sebebten sublimityden sonraya kaldı fikirler.
  • Server acilsin bende oynayacağım.
  • Ah ygs var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.