Şimdi Ara

L2Sublimity - The Exile 15.03.14 Birlik ve Beraberlik ! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpOtLesS

MaroonBerets olarak 3 yada 4 party başlayacağız.. Gelmek isteyen herkese kapımız açıktır.. Arzuladığımız CP alımlarıdır çünkü laf kalabalığı olmuyor herkes kendi CP'yle takılıyor ve party liderlerinin sorumluluklarının altında oluyor. Tek tek girecek olanlara da aralarında bir party lideri seçip onun sorumluluğu altında olacaklar. Bu seferde clande sorumluluk 1 kişide değil tüm party liderlerine dağılmış olacak. Herkes kendi CP sinden sorumlu olacak kendi CP siyle farm yapacak hatta aralarında anlaşıp ister teker teker birbirlerine item yaparlar ister herkes kendine yapar..
    Facebook ve Raid Call grubumuz vardır. Gelecek olumlu yada olumsuz tepkilere göre clan forum sayfası da açılacaktır.

Not: Türk birliği kurmak çok kolay burda az çok herkesin arkadaşları var toplanıp CP şeklinde girmek herkes için en ideali. Bizde clan lideri yoktur clan benim tarafımdan kurulup sorumluluk bütün CP liderlerindedir.

UP!

Manifesto olarak bizde bu oluşuma katıldık . Tek başınıza oynayacağınıza gelin sizde katılın belki bu serverda gerçek bi destan yazılır 20 party rus ve brezilya clanlerine " ahahahahhahaha " yazabilirsiniz iyi düşünün :D

• Organizasyonun iyi olacağını düşünmesek, Manifesto egosunu bırakıp bu işe girmezdi ;)
  • eRcn. kullanıcısına yanıt
    senden çok şikayetçiyiz ercan, gerekeni derhal yapmanı istiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

senden çok şikayetçiyiz ercan, gerekeni derhal yapmanı istiyorum :D

Tam olarak buradan, oturduğum yerden senin ve benden şikayetçi olan diğerlerinin infaz emrini verip sizi benden kurtarabilirim
  • Yaş oldu 25 :D deli gibi server açılsada oynasak diye bekliyoruz :D Allah sonumuzu hayır etsin
  • hehe :D
  • şu oyuna nasıl gireceğim arkadas pacth bile bulamiyorum sözde acilcakti ??
  • teşekkür ederim bro .)
  • Şimdi benim anlamadığım bu serverda titanium armor yapmak için donatemi yapmak lazım benmi yanlış gördüm ??
  • benimde anlamadigim bu kdr player vardida neredeydi aammkk ! .)
  • :D o konuda haklısın sadece biz beklemiyormuşuz :D
  • server dayanamadi habire düşüyor .))
  • datacentera ddos atıyorlarmış, bütün sunucuları kapatmışlar yarın açılacakmş
  • bu sevr ne zmn ascilcak bilgisi olan varmi ?
  • yarım saat sonra
  • Saglam server ama artik tat verecegini düşünmüyorum pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realsadness ankaranin neresinden oynuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi dünkü pacth ten giriş yapilmiyor yeni pacth mi geldi ne oldu ?? bi yardim edin ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: InViSibLe06

Realsadness ankaranin neresinden oynuyorsun

Etimesgut
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.