Şimdi Ara

L2Sublimity - The Exile 15.03.14 Birlik ve Beraberlik ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
6.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz suan 4 party cıkarırız yabancı tanıdıklardanda katılan olursa 5 pt oluruz bundan sonrasıda diger turk clanlarının katılımına baglı
  • Sonunda sağlam bir server geliyor inşallah iyi vakit geçiririz. Epidemic olarak yaklaşık 6-7-8 party veya daha fazla duruma gore gelirik.
    Şimdiden başarılar. Bu arada gerçi turk clanları mevcut olucak ama yinede ne bileym İngilizce konuşan bir clanla oynamak istiyenler olabilir bana PM Atabilirler.Tabi biraz İngilizcesi iyi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 11 Şubat 2014; 11:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

Sonunda sağlam bir server geliyor inşallah iyi vakit geçiririz. Epidemic olarak yaklaşık 6-7-8 party veya daha fazla duruma gore gelirik.
    Şimdiden başarılar. Bu arada gerçi turk clanları mevcut olucak ama yinede ne bileym İngilizce konuşan bir clanla oynamak istiyenler olabilir bana PM Atabilirler.Tabi biraz İngilizcesi iyi olan.

türk clanından yana birlik ve beraberlik yaratmak arkadaşların amaçı onun bunun yanında köstek olmaktansa destek olmanızı bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkaDumanisT

quote:

Sonunda sağlam bir server geliyor inşallah iyi vakit geçiririz. Epidemic olarak yaklaşık 6-7-8 party veya daha fazla duruma gore gelirik.

türk clanından yana birlik ve beraberlik yaratmak arkadaşların amaçı onun bunun yanında köstek olmaktansa destek olmanızı bekleriz.

Onun bunun yanında köstebek derken ? Oğuzcugum bu clanı zaten yabancı bir arkadaşla beraber ben yönetiyoruz..SublimitY forumuna paylaştığım videolara bi göz atmanı tavsiye ederim :)
    Bu arada Sadece İngilizce konuşuyoruz tek fark bu.
    Tabiykide onların amacını anlıyorum normal bir şeyde dikkatini çekerim ben sadece olurda turkler arasında sıksık kavgalar oluyor az çok sende biliyon oyunda sıkılan olursa ve İngilizce bilen birisiyse kapımız açık onu demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 11 Şubat 2014; 13:37:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkaDumanisT

quote:

Onun bunun yanında köstebek derken ? Oğuzcugum bu clanı zaten yabancı bir arkadaşla beraber ben yönetiyoruz..SublimitY forumuna paylaştığım videolara bi göz atmanı tavsiye ederim :)
    Bu arada Sadece İngilizce konuşuyoruz tek fark bu.
    Tabiykide onların amacını anlıyorum normal bir şeyde dikkatini çekerim ben sadece olurda turkler arasında sıksık kavgalar oluyor az çok sende biliyon oyunda sıkılan olursa ve İngilizce bilen birisiyse kapımız açık onu demek istedim.

ben genelleme yaptım senin mesajı alıntı yaparak herkesin kendi sahsi düşüncegi saygı duyarım ama birlikten her zaman güc doğar .

• gün gectikce artıyoruz ilgilenip katılanlara cok teşekkür ederiz eksiklerimizi gideriyoruz
    bugune kadar oynadıgınız butun serverları unutun bu serverda Turk olusumunu gösterirsek diger butun serverlar yanında bir hic olarak kalıcaktır
    klan party sistemiyle bunu basarabiliriz örnk olarak bi baium a gitsek alamasak bile savasına katılmısz oluruz & sonuna kadar savasırız :)

ilk konu günceldir forum,rc,fb v.s eklenmistir katılmanız rica olunur!
  • Turkler hep yabancı firmalara taşeronluk yaptı ellerıne ne gectı? Hıc bısıyy.. Dun demedınız,bugun demıyonuz ne zaman sıra bızde dıceksınız ne zman gavurun degılde Turkun adını yuceltme uğruna savasacaksnz ne zamn gizlenmeyı bırakacksnz ugruna savastgnz adamlar Turklerdn degerlımı sıze ne kadar deger verıyorlar yolda gorseler polıse verırler lol kımısı der soyle destek olurum kımısı der boyle destek olurum clana gıren yabancı bıle ben turkum dıyosa turkler adına bırseyler yapıosa sende ıkı katını yapıcaksn yok yapmıcam dıyen slm bıle vermesn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişi unutup şuan açılacak olan bu server de beraber oynayalım en azından bir kerede olsa birliğimizi gösterelim... Herkes egolarını , düşüncelerini bir kenara bıraksın artık. Yeter LAN ! :D:D Herkese benden aduket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 28 Şubat 2014; 16:48:49 >
  • oyunun açılmasına 9 gün kaldı dosyaları ne zaman yayınlarlar? Server interlude olacakmış. indirebileceğim bir link verebilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

oyunun açılmasına 9 gün kaldı dosyaları ne zaman yayınlarlar? Server interlude olacakmış. indirebileceğim bir link verebilir misiniz acaba?

2 gün kala download koyarlar en az. Son dakikada bile koyabilirler ki genelde öyle oluoyor. Şuan erken henüz
  • Bi önceki sublimityde dhz clanındaydım burda da muhtemelen unknownz ile beraberiz. Zamanında bizde çok uğraştık Türk birliğini sağlayalım diye ama asi bir milletiz o yuzden herkesi bi arada tutmak zor oluyor her zaman. Eğer dediğiniz gibi o birliği sağlayabildiyseniz CP olarak katılmayı isteriz.
    Nick : Serwantes
  • O birlik çoktan sağlandı bile,bu sefer asiliğimizi kendi içimize değil dışımıza yansıtacağız. Tabii ki aramızdan atarlı ergen arkadaşlarımız çıkacak, sıkıntı çıkaracak ama onları da reelde susturacağız malum Türkiye'nin her yanından oynayan var neredeyse :) Ege bölgesi bana ait buralardan sıkıntı çıkaran olursa bizzat ben ilgileneceğim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

O birlik çoktan sağlandı bile,bu sefer asiliğimizi kendi içimize değil dışımıza yansıtacağız. Tabii ki aramızdan atarlı ergen arkadaşlarımız çıkacak, sıkıntı çıkaracak ama onları da reelde susturacağız malum Türkiye'nin her yanından oynayan var neredeyse :) Ege bölgesi bana ait buralardan sıkıntı çıkaran olursa bizzat ben ilgileneceğim .

haha ercan demiş diyeceğini. Harbiden 15 party den fazlayız. Ve bekliyoruz, gereken her şey yapıldı. Şimdi tek gereken, açılması gereken bi server ;)

He bu arada, Karadeniz bizde kanq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 10 Mart 2014; 3:27:10 >

• KhanYlmz kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi bi asilik var kimin nerde sorun çıkaracağını kestiremiyosun ama bu sefer olacak gibi hayırlısı diyelim.
  • Biz ankara'dan bekliyoruz 7 kişi hepimiz oyunu bırakmıştık ama bu server hepimizin içindeki canavarı tekrar uyandırdı dört gözle bekliyoruz :
  • quote:

Orijinalden alıntı: realsadness

Biz ankara'dan bekliyoruz 7 kişi hepimiz oyunu bırakmıştık ama bu server hepimizin içindeki canavarı tekrar uyandırdı dört gözle bekliyoruz :

Yanlışın var 7*2= 14 yapar o yüzden 14 gözle bekleyeceksiniz. Her türlü troll'luğumu yapar çeker giderim angaralım.
  • haha fail :D
  • quote:

quote:

Biz ankara'dan bekliyoruz 7 kişi hepimiz oyunu bırakmıştık ama bu server hepimizin içindeki canavarı tekrar uyandırdı dört gözle bekliyoruz :

Yanlışın var 7*2= 14 yapar o yüzden 14 gözle bekleyeceksiniz. Her türlü troll'luğumu yapar çeker giderim angaralım.

Seni exiliuma transfer etmek için elimden geleni yapacam. 2 bishop + 3gold bar verirlerse bakmam göz yaşına ercan

• quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

quote:

quote:

Seni exiliuma transfer etmek için elimden geleni yapacam. 2 bishop + 3gold bar verirlerse bakmam göz yaşına ercan

Veysel boş konuşmada haydi dışrı çıkalım beynim bulandı :D

• quote:

quote:

:D :D haha bende seni troll'lerim :D direnercan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.