Şimdi Ara

L2Sublimity - The Exile 15.03.14 Birlik ve Beraberlik ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realsadness

quote:

Orijinalden alıntı: InViSibLe06

Realsadness ankaranin neresinden oynuyorsun

Etimesgut

Bende etimesgutluyum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencler server hakkında bilgi verebilcek turkce olursa memnun olurum silah ve setler craft yada spoilmi ? bilgisi olan bilgilendirebilirmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagLe1925

gencler server hakkında bilgi verebilcek turkce olursa memnun olurum silah ve setler craft yada spoilmi ? bilgisi olan bilgilendirebilirmi ??

özel armorlar için craft var sadece gerisi normal
  • Facebook grubunuzda yazdığınız raidcall id bulunamadı diyor sürekli sizinle nasil iletişim kurabilirim. Birde Oyunda 4 server var hangisinde başladınız acaba?
  • hepsi ayni server pingi az olana gir.
  • 1)bir partiye nasil katilabilirim?
    2)Raidcall icin verdiğiniz id arattığımda çıkmıyor??
    3)Oyunda Hangi serverdasiniz?

parti işi şimdilik önemli değil, farmını halletmen lazım öncelikle
    raidcall ipsi doğru olması lazm, nereden baktın? Maroon-Berets olarak arat
    pingi en az olanından giriyoruz, hepsi aynı servera sokuyor

bizim forumda cevap verdim

4724239 raidcall ipmiz atla gel
  • OLEY ULAN ADAM GİBİ SERVER ARAYALI YILLAR OLDU HEMEN GELİYORUM OLEY BE OLEY
  • MB clani gunlerdir klan aticak arkadas hayir atmicaksaniz soleyin clan bulalim. yani madem atmicaksaniz atmicaz diyin 5 kisiyiz bi cvp verirseniz seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagLe1925

MB clani gunlerdir klan aticak arkadas hayir atmicaksaniz soleyin clan bulalim. yani madem atmicaksaniz atmicaz diyin 5 kisiyiz bi cvp verirseniz seviniriz.

raidcall 4724239 grubumuza gelirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz
  • Atdığım PM'lerden Raidcall'dan atdığım Çığlıklar hatda arkadaşların yanına gidip Party istememden sonra bile takılmadı Türk Clanı var diye başlamak isteyenlere duyurulur
    Bu mesajı yazarken Arkadaşlardan birinin beni kestiğini öğrendim hatda neyse Başka bir Clan buldumda gerçekten ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 23 Mart 2014; 20:22:21 >
  • Sublimity Clan System

Graduating a member from the academy 0
    Killing an enemy (wartag) +5 (victim's clan must to have at least 5 points for this to work)
    Dying by an enemy (wartag) -5
    A clan member obtaining heroic static +1.000
    Obtaining a siegeable clan hall +2.000
    Losing a siegeable clan hall 0
    Succesfully winning(or not losing) a castle siege +4.000
    Royal Guard Sub-pledge creation -5.000
    Royal Knights Sub-pledge creation -10.000
    Clan level 5 to 6 -10.000
    Clan level 6 to 7 -20.000
    Clan level 7 to 8 -40.000
    Killing a raid boss for the Aden Clan Quest 0 (quest has been disabled)
    Killing a raid boss for the Rune Clan Quest 0 (quest has been disabled)
    Killing a regular raid boss throughout the world that is level 50 or higher + ~350

yer varda bizmi almadık elimizden geldigince yer acmaya calisiyoruz serverda tek clan lvl7 bizimki ama gene yettiremiyoz sen tek basına clan istiyosun adam clanımle birlikte gelcem clande yer istiyor party istemisin atmamıslarsa onlarında partysi doludur alamamıslardır zaten bircogu kendi arkadaslarıyla clane girip kendi arkadaslarıyla kasiyor adam gormustur seni clanin yok nerden bilsin zaten o sırada afkymısın ben sizdenim demeye fırsatın olmamıs yani ne bilim ..sadece size ozel degil birsey degil hala 30 civarı kisi clan bekliyor

• Arkadaşlar , server ın açıldığı günden bu güne clan puanı arttırmak için 50 lvl + bosların peşinde koşuyoruz ... Herkes item farm yapmaya giderken biz , başlattığımız bir sistem için elimizden ne geldiyse yaptık , şuanda da yapmaya devam ediyoruz, bunu kendimize görev edindik ve farm yapamadık diye de sıkıntımız yok ama aynı anlayışı bizle iletişime geçen veya geçmeye çalışan arkadaşlardan da bekliyoruz ... bazen cevap verememiş olabiliriz ama bu şekilde karşılık vermeden önce nedenlerimizi öğrenmek için iletişim programımızı kullanabilirdiniz , 200 e yakın raidboss kestik ve server da 3k online var... 7/24 farm yapan arkadaşlarımız da var günde 1-2 saat oynayabilen arkadaşlarımız da , Server a ilk girdiğimizde dediğimiz gibi ''siz sadece en iyi şekilde farm ınızı yapın , solo vaeya parti olarak'' yardım istediğimiz bazı boss savaşları haricinde geriye kalan işleri biz zaten tamamlarız ... ( şuan serverdaki en yüksek düzeyli claniz , bknz: Alt+B )

İyi günler ...

İletişim :http://mbgaming.net/
    iletişim : 4724239 (raidcall)

Forumların vazgeçilmez bir sözü vardır '' bilir misiniz ?'' demeyecem bilirsiniz kesin ... Lütfen emeğe saygı arkadaşlar ve sabırlı olun ...

• Ben clana girdim ertesi gün clandan çıkarılmışım.. hani çıkaracaksınız neden alıyorsunuz.. madem clanda boş yer sıkıntısı var yeni bir clan kurun aliance kurun birsürü boş yer olsun..
  • Harika bir server bizde yeni basladik 3 kisi.. dahasida gelecek klan hala aktif ise gelebilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Harika bir server bizde yeni basladik 3 kisi.. dahasida gelecek klan hala aktif ise gelebilirmiyiz ?

Clan aktif gelebilirsiniz raidcall gelirseniz daha iyi bilgi alabilirsiniz ve hafta sonu Aden savunmamız var
  • Phunk P kullanıcısına yanıt
    Gunaydin,
    ben daha yeniyim arkadaslar ancak kendi halimde kasmaya calisiyorum oda biri beni pk sina kesmesse tabi
    Aden savunmasinda birsey yapabilecegimi sanmiyorum a grade itemlerimi daha zor aldim ki acumen bile basamadim zormus biraz acumen basmak biraz.
    Ama klaniniza gelip arkadas edinmek isterim tek basina birsey yapamadim cunku.
    Raidcall nedir biraz aciklarmisin bana lutfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Gunaydin,
    ben daha yeniyim arkadaslar ancak kendi halimde kasmaya calisiyorum oda biri beni pk sina kesmesse tabi
    Aden savunmasinda birsey yapabilecegimi sanmiyorum a grade itemlerimi daha zor aldim ki acumen bile basamadim zormus biraz acumen basmak biraz.
    Ama klaniniza gelip arkadas edinmek isterim tek basina birsey yapamadim cunku.
    Raidcall nedir biraz aciklarmisin bana lutfen?

toplu konuşma programı ama girmeni tavsiye etmem. mbgaming.net'e gir application oluştur sonra oyuna gir spotless'e pm atıp dur. çekinme her zaman chata bakmaz o yüzden cevap verene kadar pm at alır clana. gerisi kolay
  • 6. haftamızda da kalemizi savunduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 26 Mayıs 2014; 1:19:46 >
  • Bende yeni başladım 76 oldum yardımlarınızı bekliyorum :)

Nick : qyrFaLCoN
  • bende geldim ama updater çalışmıyornasıl gireceğiz bu servere
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.