Şimdi Ara

L735 Arka Kapak Renk Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda Şuan Beyaz Renkli Kapak Takılı , Sıkıldım Beyazdan Ve 2 Adet Kapak Alıcağım Aliexpresste 4-5 Dolar Civarı . Dünden Beri Herkese Soruyorum Hangi Renk Daha Yakışır Diye Kimisi Mavi , Kimisi Turuncu Vb. Herkes Farklı Farklı Söylüyor Kafam Karıştı . İlk Kapağı Yeşil Almaya Karar Verdim 2.Kapağı Size Bırakıyorum En Çok Hangi Renk Söylenirse O Rengi Alacağım .
     L735 Arka Kapak Renk Önerisi. L735 Arka Kapak Renk Önerisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm renkleri alın hocam.

Zaten fiyatı da uygun hem de içinizde kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En temizi hepsini al telefondan sıkıldıkça veya üstündeki kıyafete göre değiştirir kullanırsın.
  • Lumia denilince aklıma direkt sarı renk geliyor ve cihaza muhteşem yakışıyor,sarı 920-1020-1520 hepsinide sarı renk aldım ve kullandım

• Beyaz

• Orijinal beyaz kapak kullanıcısıyım, parlak ve kaygan bir yapıda olması nedeniyle elden kolay düşebiliyor. Aynı durum turuncuda da söz konusu. Diğerleri mat zannedersem, bu konuda daha iyi olacaktır. Ben de mavi kapak siparişi verdim.

• Aliexpres uygun gibi görünüyor kargosu ne kadar tutuyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Aliexpress'tekine dikkat et bence.
    Mutlaka nfc özelliği olsun diğerleri 3 boyutlu yazıcıdan kendinizde bir yerden mor renkte bile çıkartırsınız.
  • Ben de beyazdan sıkıldım, az daha turuncu veya yeşil alacaktım ama sıkılırım diye siyah aldım akilliphone.com'dan ama orijinal yazmasına rağmen orijinal değil.
  • Alsak kaç günde gelir acaba? Paypalsız direkt kredi kartıyla alınabilir mi? Bir de tr.aliexpress var burdan mı yoksa kendi sitesinden mi daha iyi olur ? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Alsak kaç günde gelir acaba? Paypalsız direkt kredi kartıyla alınabilir mi? Bir de tr.aliexpress var burdan mı yoksa kendi sitesinden mi daha iyi olur ? Teşekkürler.

Hocam Aliexpresste Çok Ucuz Ama 20-30 Günü Bulur Gelmesi . Kredi Kartıyla Alınıyor Paypala Gerek Yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut3455

quote:

Alsak kaç günde gelir acaba? Paypalsız direkt kredi kartıyla alınabilir mi? Bir de tr.aliexpress var burdan mı yoksa kendi sitesinden mi daha iyi olur ? Teşekkürler.

Hocam Aliexpresste Çok Ucuz Ama 20-30 Günü Bulur Gelmesi . Kredi Kartıyla Alınıyor Paypala Gerek Yok .

Teşekkür ederim. Acelem yok hocam zevkine alacağım zaten yeter ki sorunsuz alışveriş olsun. Orijinal olmasa da olur acaba yan sanayi ürünün uymaması gibi sorun olur mu kasa açıklığı filan?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Acelem yok hocam zevkine alacağım zaten yeter ki sorunsuz alışveriş olsun. Orijinal olmasa da olur acaba yan sanayi ürünün uymaması gibi sorun olur mu kasa açıklığı filan?

Büyük İhtimalle Olmaz Zaten Orjinal Değil 3D Yazıcıdan Üretilmiş O Yüzden Ucuz . Ama Sıkıntı Çıkmaz Esnek Kılıf Gibi Değildir Bildiğimiz Kapak .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük İhtimalle Olmaz Zaten Orjinal Değil 3D Yazıcıdan Üretilmiş O Yüzden Ucuz . Ama Sıkıntı Çıkmaz Esnek Kılıf Gibi Değildir Bildiğimiz Kapak .

Peki teşekkür ederim ilginiz için. İyi forumlar.

• 20 tl ye kapaklar var eminonunde orjinal gibi ben turuncu aldim oldukca iyi

• Çinden mavi kapak siparişi vermiştim, bekleyemedim gitti bir de Türkiye'de bir internet sitesinden sipariş verdim yeşil renk. Dün elime ulaştı. Biraz ön yargılıyım başta acaba çok cırt bir renk mi olacak, çok mu tuhaf olacak diye ama efsane oldu diyebilirim. Yeşili şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.