Bildirim
la conte tv kartı için vista driver lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Balanced blue
Arkadaşlar la conte tv kartımı vista işletim sisteminde XP driveri ile yüklediğimde görüntü alıyorum yanlız ses yok cok aramama rağmen vista driverini bulamadım.. vistada ses alabilmek için yapabileceğim birşey varmı?
vista driverini bulman lazımm ama bulabildiğin farklı model vista driverlerinide dene istersen -
quote:
Orjinalden alıntı: mirza41
quote:
Orjinalden alıntı: Balanced blue
Arkadaşlar la conte tv kartımı vista işletim sisteminde XP driveri ile yüklediğimde görüntü alıyorum yanlız ses yok cok aramama rağmen vista driverini bulamadım.. vistada ses alabilmek için yapabileceğim birşey varmı?
vista driverini bulman lazımm ama bulabildiğin farklı model vista driverlerinide dene istersen
internnette araştırdığım her konu 2005 senesine ait tavsiye edebileceğin driver varmı -
Vistaya TV karti kurmak yazıyı okuyun. 19 Kasım 2007 tarihli olacak; 2. veya 3. sayfada okuyabilirsin. -
aramadığım yer kalmadı ama cözemedim avermadia nın bir kaç programını denedim onlarda da olmadı anlamadım görüntü var herşeyi kullanabiliyorum ama ses yok bu arada vista 32 kullanıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X