Şimdi Ara

Lacia rikiki 500 gb hdd -- kipada 95 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün gebze kipadan harici disk aldım lacie rakiki markası, indirimli üründü 159 tl den 99 tl ye düşmüş , akbank neo ile 95 tl ye almış oldum. Stokta 5,6 tane daha var. Yakınlarda olanlar yararlanabilir. Şehir dışından isteyen olursa bana pm atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Lacia rikiki

• kesin usb2.0 ve sıcak değil malesef. hatta acil ihtiyaç değilse git iade et, 100 110 a çekle indirimle 1tb 3.0 alabilirsin bir süre sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 18 Aralık 2013; 18:10:31 >
  • buz gibi.
  • Başlık süper indirim berbat...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb 2.0 olması problem mi acaba pek bilgim yok bu konuda

• Allah Allah LC Waikiki de mi hdd çıkarmış dediydim ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lacie iyi markadır.

• instructor12345 kullanıcısına yanıt
    ben 6 yıldır kullamnıyorum hiç bi sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

kesin usb2.0 ve sıcak değil malesef. hatta acil ihtiyaç değilse git iade et, 100 110 a çekle indirimle 1tb 3.0 alabilirsin bir süre sonra.

100-110 tl'ye 1 tb 3.0 hdd neredeymiş çok merak ettim, link verirmisin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

kesin usb2.0 ve sıcak değil malesef. hatta acil ihtiyaç değilse git iade et, 100 110 a çekle indirimle 1tb 3.0 alabilirsin bir süre sonra.

100-110 tl'ye 1 tb 3.0 hdd neredeymiş çok merak ettim, link verirmisin lütfen

dostum giderli mesaj atacağına mesajımı tam oku :)

şuanda satılıyor demedim, ama daha 1 hafta oncesinde avansas 45 tl lik çek dağıttı, 105 tl ye wd elements alınabildi sanırım. 115'e essential. vatan 95 tl ye sattı. vs. ihtiyaç yoksa bekle demek istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3-5-2

ben 6 yıldır kullamnıyorum hiç bi sıkıntı yok.

Kullanmıyorsan tabiiki sıkıntı olmaz

Lacie iyidir, sağlamdır, hdyi serin tutar
  • Gülenler içindir mesajim, çok kaliteli bir kutusu ve kartı var. Ben 1tb almistim, western diital icindeki. Fakat yanindaki kablosu kisa surede bozuldu benim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple urunlerinin sorunsuz calistigi HDD lerden birisi; Gecen sene 500 lugu Neo'dan ciddi anlamda pahali bir fiyattan almak zorunda kalmistim.
  • Rikiki nedir yahu? Kakara kikiri gibi...
  • ben 30tl ye almıştım :D
  • 1 TB olaydı iyiydi
  • vatandan 100 liraya seagate 1 tb usb 3.0 aldım birkaç hafta önce siz düşünün
  • Lacie çamaşır makinelerindeki Miele gibidir
    nasıl sonrasında Bochs-siemens grubu gelirse diğer hard diskler de lacie'den sonra gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.