Başka bir topicte arkadaşın biri Lada soruyordu. Böyle bişey iyi olur galiba. http://araba.com/238319.html Valla benim değil
çok güzel jeep ama malesef 93 model biraz daha yüksek olsaydı modeli daha iyi olurdu 15000ytl çok güzel ve uygun bi fiyat ama modeli düşük
quote:Orjinalden alıntı: joushkun ya bu kadar mı özenti olunur be! Ne alakası var ? Bence harika olmuş helal olsun !!
15 000 ytl ona vereceğine git 93 model gerçek bir land rover al bence arkadaşın dediğinede katılıyorum virajlara yavaş gir
Şaka gibi. . . Ama çok hoş olmuş. Şu lada logosunu da yok edebilseymiş kanıt bırakmamış olurdu. . . Plakanın sonu 58 acaba Sivaslı bir vatandaşımız yapmış olabilir mi?
"özel yapım Range Rover far ve stoplu kasa komple sıfırlanmış" diye ilanin altina satan kisi not dusmus. Bu calismanin esin kaynagi acisindan: 'iki resim arasindaki x farki bulun' gibi oldu...
arabanın tavanına bir adet kamyon bırakın...biraz yüksekten olsun ama..profilden porscheye benzeyeceğine garanti veririm
Arama esnasında gördüm, Hard mod olarak gerçekten çok iyi yapılmış araç. sadece fiberleri döşeyip bırakmakla yetinmemiş arkadaş. Custom dash, otomobil ses yalıtımı vs. ile gerçekten çok güzel olmuş alet. Camlardan da belli olmasa lada denmez buna da