Şimdi Ara

Lada Niva 4x4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk önce siz bu aracı hergün kullancakmısınız yoksa hafta sonu sırf eğlence olsun diye mi alcaksanız eğer ikinci seçenekse kesinlikle niva
  • Asıl amacım şuydu aslında..İşe gidip gelirken kullanmak ve izin günlerimde de arazide takılmaktı.. Ancak şehir içi yolculukta konfor sorunu olduğu için bu aracın fikrim neredeyse değişti.. Şu anda Ford Fiesta ve türevi araçlar bakmaya karar verdim.. Yakıt masrafı ve yedek parça olayıda önemli benim için.. Sanırım Ford Fiesta tarzında bir araç almaya karar vericem..
  • lada niva 2. araç olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramiz AYı

lada niva 2. araç olmalı

+11111
  • arkadaşların dediği gibi bozuk yollar için arazi için bire bir ama kabin motor sesi alıyor demek yanlıs olur resmen motor kucagında gidiyorsun
  • Anladım arkadaşlar..Bilgi ve paylaşımlar için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

arkadaşların dediği gibi bozuk yollar için arazi için bire bir ama kabin motor sesi alıyor demek yanlıs olur resmen motor kucagında gidiyorsun

tarhi 1974 lere dayaniyor, fiyati ise 7-10000Avro civar...
    elbet fazla bir sey beklenmez

http://www.autoscout24.de/NewMarketDetails.aspx?id=v2pp1ptgbr13

• yedek parçası seni aldatmasın, tofaş'tan bile ucuz'dur.
  • Burada okuduklarımdan sonra şeytan diyor al bir tane 3-5 yaşında 2.el, bırak memlekete. Hafta sonları şehirden köye arabayla. Köyden dağa, ava Lada'yla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbak

Burada okuduklarımdan sonra şeytan diyor al bir tane 3-5 yaşında 2.el, bırak memlekete. Hafta sonları şehirden köye arabayla. Köyden dağa, ava Lada'yla :)

en mantıklısı olur hocam aracınız ne marka bilmiyorum ama herhangi bi binekse sakın vurmayın o dağ yollarına
  •  Lada Niva 4x4

lada bu yolların arabası. bu yollara Q7 yi soksalar ne olur merak ediyorum.
  • kira derdinden kurtulmak isteyenler icin bire bir

Lada Niva 4x4

Lada Niva 4x4

• quote:

Orijinalden alıntı: kudal

Lada Niva 4x4

lada bu yolların arabası. bu yollara Q7 yi soksalar ne olur merak ediyorum.

q7 bu yola girer girmez yerinde kalır o araçta zerre kadar arazi yeteneği yok hoş olsada o incecik lastiklerle bi halt edemez arazide
  • Aile hekimi olduğumdan dolayı karlı çamurlu köy yollarına gitmek zorundayım. Bu yüzden Lada düşünüyorum. Pahalı bir şehir jeepini oralara sokmaya hem utanırım hem de kıyamam. Ayrıca şehir içi tabirinin de biraz geniş olduğunu düşünüyorum. Afyon'da yağmur-kar sonrası oluşan çukurları dere yatakları ile kıyaslayabilirsiniz. Jeotermal ve doğalgaz kazıları ve diğer yamaları da eklersek aklınıza gelen yerleşim yerine şehir dermisiniz? Bir de hız kesme tümsekleri var. Sanki diğer engeller hızımızı kesmeye yetmezmiş gibi ironik bir durum. Her üzerlerinden geçişimde birileri ince bir alay peşindeymiş ve sessiz sessiz bana gülüyorlarmış hissine kapılıyorum.
    Lada alırsam belki şartlara göre aracım olduğu için bu kadar sızlatıcı gelmez.
  • niva ile ufaktan flört halindeyim alabilirim. sert off road yapmicam sadece dağlara ormanlara passat aracımla girmek istemiyorum.
    benim de bir sorum olacak.
    normalden daha geniş çaplı lastik takarsak yürüyen aksamda tadilat gerekecek ve yakıt tüketimi artacak 1.5 inçten büyük lastik takmasak iyi olacak.
    onu yazılanlardan anladık.

peki en bakımından normalden kalın lastiğin faydası ve zararı nelerdir?

normal ölçü 16 inçse ve biz 14 inç takarsak yakıt tüketimi azalır mı?
  • suzuki jimmy veya vitara modellerine de bakmanızı öneririm
    edit:
    bir hort daha boşluğuma denk geldi yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 18 Mart 2011; 1:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

kira derdinden kurtulmak isteyenler icin bire bir

Lada Niva 4x4

Lada Niva 4x4

Alınabilir sahibinden de var mı acaba

• Sence daha iyisi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.