Şimdi Ara

Lada Samara mı Şahin mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle şahin derim yedek parçasını fln daha kolay bulursun ayrıca daha kolay satılır
  • Butcen sadece. Bu araclara yetiyorsa bence samara
    Ama ikisibdende uzak dur derim ikiside araba degil bence
  • şahin kullanmadım ama doğan ve lada kullandım. lada daha iyi geldi
  • rus arabaları iyidi lada al sen kayınçoda var araba kasa olarak ölmüştür ama araba hala lpg ile uçuyor.
  • tabiki samara şahin benzini adeta içiyor ,birde malum şahin ApAçİ arabası gömleğini giydi birkere
  • lada samara temizse kaçırma, şahin çok yakıyor.
  • samara önden çekiş mi arkadan itişli mi?
    cut off sistemi nedir, faydası nedir
    frenleme sistemi çaprazmış , bunun faydaları nelerdir
    ve samaranın bilmediğimiz bu tarz sistemleri hakkında bilgi verir misiniz?
  • Şahin Forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkaptan363

samara önden çekiş mi arkadan itişli mi?
    cut off sistemi nedir, faydası nedir
    frenleme sistemi çaprazmış , bunun faydaları nelerdir
    ve samaranın bilmediğimiz bu tarz sistemleri hakkında bilgi verir misiniz?

samara önden çekiş ve çapraz fren sistemine sahip ayrıca yeni nesil araçlar gibi cut off sistemine sahiptir. araç vitesteyken ayağını tamamen gazdan çektiğinde devir 1600 dev/dakikaya düşene kadar yakıt akışını keser ve bu sayede tasarruf etmiş olursun. çok enteresan ama motorda arıza tespiti yapmak için soket bile var
    ayrıca arka koltuklarında emniyet kemeri bulunmakta. çocuk koltuğu takacaksan işine çok yarar...

• Samara güzel araba beyler şu an çok memnun oldum ama samara sahiplerine tavsiye el ile açılan fan ekleyin çok işinize yarıyor özellikl yazın :D :D
  • tabikli lada
  • KESİNLİKLE BU PARAYA ALINACAK EN İYİ ARABALARDAN MAZDA 323 +BROADWAY SAKIN HANTAL SAHİNİ ALMA ÇOK DANDİK
  • Her iki markanın artı ve eksik yönleri vardır elbet. Ancak sürücünün kullanıma göre değişebilir. Bana kalırsa Tofaş Şahin tercih ederim. Çünkü görünüm ve tip olarak çok güzel olması benim için her zaman artıdır. Rahat ve geniş olması ayrıca etkendir. Hem aile arabası, hem spor arabası, hem genç...vs kısacası her yöne gsm operatörü gibi araçtır. Yalnız yakıt belasıdır kışın lpg full doldurulduğu zaman 150 km sonra 40 TL gidiyor. Yazın 35 TL civarı daha az yakanı vardır ama Lada kadar az yakmaz ve cimridir değildir. Zaten Tofaş'ın tek kusuru yakıt çok yakmasıdır. İkincisi çok sağlam araç değildir. Her ne kadar piyasada yaygın ve parçaları ucuzda olsa hızda tutkusu olmayanlar için son derece rahat arabadır.

Lada Samara gelince sağlamlık konusunda birinci etkendir. Rusya malı olmasından dolayı kış şartlarına en uygun araçtır. Her ne kadar konforsuz olsa da kliması soba gibidir çok iyi ısıtır. Yalnız içerden biraz fazla gelir. Bilmiyorum Şahin arabasına göre sesi berbat geliyor. 1,5 motorla tam bir yakıt cimrisidir. Bana kalırsa Broadway'dan daha dayanıklı ve daha az yakan araçtır. Hatta daha önemlisi Broadway'dan daha güvenli yol gidişi vardır. Çünkü lada geniş ve tavan-taban arası basık gibi bu yüzden savrulması imkan yok.

• Lada ve şahin kullanma fırsatım olmuştu.Sürüş zevki olarak şahin,ekonomi ve saglamlilik olarak samara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.