Bildirim
Lada Samara mı Şahin mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeş bu tarz bir sürü konu forumda çok tartışıldı.biraz araştırırsan her türlü soruna yanıt olacak cewaplar yazılmıştır. . . -
şahin e rakip tanımamquote:
Orijinalden alıntı: aykutsal
kardeş bu tarz bir sürü konu forumda çok tartışıldı.biraz araştırırsan her türlü soruna yanıt olacak cewaplar yazılmıştır. . . -
Ya onlar eski yorumlar kardeş o yüzden eyni kişilerin yorumlarını bilmek isterim çünkü diğer forumlar 2006 yılındaquote:
Orijinalden alıntı: Yuemho ™
şahin e rakip tanımam
Alıntıları Göster
falan :S
-
Ladanın şahinden az yaktığı bir gerçek ki bu devirde premium araç alan kişiler bile yakıt derdini düşünüyorsa.Lada tabikide.quote:
Orijinalden alıntı: 0o0guzhan
Ya onlar eski yorumlar kardeş o yüzden eyni kişilerin yorumlarını bilmek isterim çünkü diğer forumlar 2006 yılında
falan :S
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
Ladanın şahinden az yaktığı bir gerçek ki bu devirde premium araç alan kişiler bile yakıt derdini düşünüyorsa.Lada tabikide.
-
lada samara bence sağlamlık, az yakıt kışın çalışmama sorunu yapmaz sonuçta rus arabası rampalarda iyi gider dağ bayır demez(kedi gibi araba)quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
Ladanın şahinden az yaktığı bir gerçek ki bu devirde premium araç alan kişiler bile yakıt derdini düşünüyorsa.Lada tabikide.
Alıntıları Göster
-
ne lada sı anadol gibi bişe şahin oturaklıquote:
Orijinalden alıntı: speed_ylc
lada samara bence sağlamlık, az yakıt kışın çalışmama sorunu yapmaz sonuçta rus arabası rampalarda iyi gider dağ bayır demez(kedi gibi araba)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: pres sure
ne lada sı anadol gibi bişe şahin oturaklı
Alıntıları Göster
-
Elbette ki Samara. -
96 üzeri TEMİZ şahin uygun olurquote:
Orijinalden alıntı: blue rondo
Elbette ki Samara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldcyclist -- 13 Temmuz 2011; 22:52:50 > -
bence lada daha iyi bir seçim olur.sağlamlık ,yakıt ve ısıtma yönünden daha iyidir.yedek parçası şahinle aynı fiyatlarda.bence len sevdiğim araba;LADA SAMARAquote:
Orijinalden alıntı: Oldcyclist
96 üzeri TEMİZ şahin uygun olur
Alıntıları Göster -
Tabiki SAMARAquote:
Orijinalden alıntı: dentyılmaz
bence lada daha iyi bir seçim olur.sağlamlık ,yakıt ve ısıtma yönünden daha iyidir.yedek parçası şahinle aynı fiyatlarda.bence len sevdiğim araba;LADA SAMARA
Alıntıları Göster -
Ben de Samara diyorum. Yakıtıyla, duruşuyla, ısıtmasıyla Ladaquote:
Orijinalden alıntı: forbidden_man
Tabiki SAMARA
Alıntıları Göster -
Samara diyorum bende..Yakışı daha sağlam şasisi..quote:
Orijinalden alıntı: orcntpz
Ben de Samara diyorum. Yakıtıyla, duruşuyla, ısıtmasıyla Lada
Alıntıları Göster -
sağolun arkadaşlar şuna baktım şahinler harbiden çok yakıyor ve 2. eli pahalı vazgeçtim arabama binecem fotoraflarını koyarım yorumler beklerim boyası çok iyi değil amaquote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
Samara diyorum bende..Yakışı daha sağlam şasisi..
Alıntıları Göster
-
gençler çok araştırdım. samara aldık. peder başlarda biraz korkuyodu. ama aldık samarayı. ne arabaymış bu ya. hey maşşallah. bastın mı gidiyo. canavar. sırf buraya yazmak için üye oldum foruma. sıfırı çıksa kendime de alacam. hararet sorunu falanda yok. geçen gene 650 km yaptık. öğlen sıcağında hiç bişey yok. taş gibiquote:
Orijinalden alıntı: 0o0guzhan
sağolun arkadaşlar şuna baktım şahinler harbiden çok yakıyor ve 2. eli pahalı vazgeçtim arabama binecem fotoraflarını koyarım yorumler beklerim boyası çok iyi değil ama
Alıntıları Göster
-
lada daha az yakar.bence lada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VI.MURAD -- 20 Temmuz 2011; 17:18:45 > -
samara al istediğin kadar yüklen arabaya senin araban yüklüylen yokuşta tın tın giden şahini sollar geçersin 2 vitestequote:
Orijinalden alıntı: VI.MURAD
lada daha az yakar.bence lada
ben arabaya su doldurup deviri alınca 3 vitesle çıkıyordum yokuşu 90 la gidiyor afedersin köpek gibi çekiyo dedikleri işte bu oluyo -
Autoshow gelecek haftaya test yapsın ikisi arasındaquote:
Orijinalden alıntı: is_mailbyte
samara al istediğin kadar yüklen arabaya senin araban yüklüylen yokuşta tın tın giden şahini sollar geçersin 2 viteste
ben arabaya su doldurup deviri alınca 3 vitesle çıkıyordum yokuşu 90 la gidiyor afedersin köpek gibi çekiyo dedikleri işte bu oluyo
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 2.el otomatik vites hangi araba alınır
- peugeot 2.2 hdi motor yorumları
- hyundai tucson neden tutulmuyor
- ford transit mi iveco daily mi
- honda civic 1.6 i-vtec en full modeli
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X