Şimdi Ara

Lada Samara mı Şahin mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşlar sedan samara mı şahin mi eskiden samara kullandım hastasıyım kafamdada war 94 model aldım hatta da değiştirsem mi bi sorıyım elime para geçtide :D

• kardeş bu tarz bir sürü konu forumda çok tartışıldı.biraz araştırırsan her türlü soruna yanıt olacak cewaplar yazılmıştır. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

kardeş bu tarz bir sürü konu forumda çok tartışıldı.biraz araştırırsan her türlü soruna yanıt olacak cewaplar yazılmıştır. . .
    şahin e rakip tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuemho ™

şahin e rakip tanımam

Alıntıları Göster
    Ya onlar eski yorumlar kardeş o yüzden eyni kişilerin yorumlarını bilmek isterim çünkü diğer forumlar 2006 yılında
    falan :S

• quote:

Orijinalden alıntı: 0o0guzhan

Ya onlar eski yorumlar kardeş o yüzden eyni kişilerin yorumlarını bilmek isterim çünkü diğer forumlar 2006 yılında
    falan :S

Alıntıları Göster
    Ladanın şahinden az yaktığı bir gerçek ki bu devirde premium araç alan kişiler bile yakıt derdini düşünüyorsa.Lada tabikide.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Ladanın şahinden az yaktığı bir gerçek ki bu devirde premium araç alan kişiler bile yakıt derdini düşünüyorsa.Lada tabikide.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Alıntıları Göster
    lada samara bence sağlamlık, az yakıt kışın çalışmama sorunu yapmaz sonuçta rus arabası rampalarda iyi gider dağ bayır demez(kedi gibi araba)

• quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

lada samara bence sağlamlık, az yakıt kışın çalışmama sorunu yapmaz sonuçta rus arabası rampalarda iyi gider dağ bayır demez(kedi gibi araba)

Alıntıları Göster
    ne lada sı anadol gibi bişe şahin oturaklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pres sure

ne lada sı anadol gibi bişe şahin oturaklı

Alıntıları Göster

• Elbette ki Samara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Elbette ki Samara.
    96 üzeri TEMİZ şahin uygun olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldcyclist -- 13 Temmuz 2011; 22:52:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldcyclist

96 üzeri TEMİZ şahin uygun olur

Alıntıları Göster
    bence lada daha iyi bir seçim olur.sağlamlık ,yakıt ve ısıtma yönünden daha iyidir.yedek parçası şahinle aynı fiyatlarda.bence len sevdiğim araba;LADA SAMARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentyılmaz

bence lada daha iyi bir seçim olur.sağlamlık ,yakıt ve ısıtma yönünden daha iyidir.yedek parçası şahinle aynı fiyatlarda.bence len sevdiğim araba;LADA SAMARA

Alıntıları Göster
    Tabiki SAMARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbidden_man

Tabiki SAMARA

Alıntıları Göster
    Ben de Samara diyorum. Yakıtıyla, duruşuyla, ısıtmasıyla Lada
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcntpz

Ben de Samara diyorum. Yakıtıyla, duruşuyla, ısıtmasıyla Lada

Alıntıları Göster
    Samara diyorum bende..Yakışı daha sağlam şasisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Samara diyorum bende..Yakışı daha sağlam şasisi..

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar şuna baktım şahinler harbiden çok yakıyor ve 2. eli pahalı vazgeçtim arabama binecem fotoraflarını koyarım yorumler beklerim boyası çok iyi değil ama

• quote:

Orijinalden alıntı: 0o0guzhan

sağolun arkadaşlar şuna baktım şahinler harbiden çok yakıyor ve 2. eli pahalı vazgeçtim arabama binecem fotoraflarını koyarım yorumler beklerim boyası çok iyi değil ama

Alıntıları Göster
    gençler çok araştırdım. samara aldık. peder başlarda biraz korkuyodu. ama aldık samarayı. ne arabaymış bu ya. hey maşşallah. bastın mı gidiyo. canavar. sırf buraya yazmak için üye oldum foruma. sıfırı çıksa kendime de alacam. hararet sorunu falanda yok. geçen gene 650 km yaptık. öğlen sıcağında hiç bişey yok. taş gibi

• lada daha az yakar.bence lada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VI.MURAD -- 20 Temmuz 2011; 17:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VI.MURAD

lada daha az yakar.bence lada
    samara al istediğin kadar yüklen arabaya senin araban yüklüylen yokuşta tın tın giden şahini sollar geçersin 2 viteste

ben arabaya su doldurup deviri alınca 3 vitesle çıkıyordum yokuşu 90 la gidiyor afedersin köpek gibi çekiyo dedikleri işte bu oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: is_mailbyte

samara al istediğin kadar yüklen arabaya senin araban yüklüylen yokuşta tın tın giden şahini sollar geçersin 2 viteste

ben arabaya su doldurup deviri alınca 3 vitesle çıkıyordum yokuşu 90 la gidiyor afedersin köpek gibi çekiyo dedikleri işte bu oluyo

Alıntıları Göster
    Autoshow gelecek haftaya test yapsın ikisi arasında

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.