Şimdi Ara

LADA SAMARA & SKODA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a ladamı skodamı sizce hangisi elimde 3000 ytl param var ikisinden birini düşünüyorum tabi birde sizin fikrinizi alayım dedim arkadaslar bunların yakıtı hakkındada bilgi verirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

• bence ikisini de alma
    biraz daha biriktir
    broadway ya da doğan türü bişi al
    istanbul da oturuyorsanparça sıkıntısı çekmezsin ama anadolu da isen parça sorunu yaşaman muhtemel
    bi de ikisi de az yakmayan araçlardır
    sorun çıkarmaları muhtemeldir
    ayrıca ikinci elde de fazla tutulmazlar
    baksana motor parasına araba bulmuşsun...
  • Vallahi o yılki o araçlar arasında pek fark yok benzerlik çok ikiside kalas gibi...

Ama Lada Skodaya göre daga sağlamdır, ama Skoda biraz marka prestiji açısından daha iyi gibi...

Farketmez ama Skoda ağır basıyor sanki...
  • Kesinlikle yerli muhabbetine aldırma. Skoda Favorit'in 1993 ve sonrası modelleri gayet iyidir. Parçasının bulunmaması ya da pahalı olması söylentiden ibarettir. Ne diye hiç bir üstünlüğü olmayan modelleri daha fazla para vererek satın alacaksın?

Ekleme: Skoda 120L den kesinlikle uzak ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4polat -- 13 Eylül 2006; 16:17:08 >
  • Yaklaşık 3 yıl Lada Samara, 3 yıl da ablamın arabası olan Skoda Favorit kullandım. Aradığın sağlamlık, az yakma, dayanıklılık, sorunsuzluksa iki arabada Doğan, Renault vb gibi arabalara 10 basar en başta bunu söyleyebilirim. Ben Lada'mı sıfır almıştım ve periyodik bakımları dışında servise uğramadım. Garanti bittikten sonra da yağını suyunu koydum satana kadar hiç problem çıkarmadı. Hatta sattğım galerinin alt katındaki Lada Servisi de alacak olan bayiye motoru çok güzel bir problem yok dedi. Benim o kadar arabaya dikkat etmemiş olmama rağmen. Ama şunu söyleyeyim Lada sert arabadır. Yol gidişi sarsıntılı, sesli, vitesleri kemikli vb vb vb, kısaca dangur dungur bişeydir. Ama aradığın konfor, sessizlik vb gibi şeyler değilse seni üzmez. Temiz bir tane bulursan kaçırma. Az yakar. Bendeki lada 1.5 enjeksiyonluydu. Şehirlerarası yolda bir depo benzinli 90 km civarı yaklaşık 700-750 kilometre yol gidiyordu. Gelelim Skoda'ya. Ablamın vardı. Skoda Favorit GLX. Lada'dan daha rahat, daha sessiz, daha yumuşak bir arabaydı. İç aksamı falan da bir miktar daha kaliteli ve göze hoş geliyordu. (bizde Skoda varken henüz VW almamıştı Skoda'yı) O da az yakar ama Lada kadar kaçmaz. Kendi tercihimi soracak olursan ben Lada derim. Ama seçim senin. Yanlız kimsenin laflarına kulak asma gerçekten ikisi de ayağımı yerden kessin diyorsan tüm eski yerlilerden üstün arabalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piankhy1 -- 13 Eylül 2006; 17:08:07 >

• Skoda daha şık ve daha kaliteli.Ben skoda diyorum:)
  • yerli muhabbetlerinden kaçın 35, söyleyilimdir lada lada...

hem parçası cok ucuz hemde yerli arabalara göre kalitelidir 3,000 ytl de bu araclara göre gayet cuzi bir rakam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada Samara VS IMPREZA STI Drag
    18 yıl önce açıldı
    Skoda Fabia
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samaraların ve favorit lerin yedek parçaları nasıl? tofaş dan daha pahalıdır büyük ihtimal ama ne kadar daha pahalıdır?

bi de samara nın hb sinimi tercih etmeliyim yok sa sedan modelini mi ?
  • skodayı bilmiyoru ama lada'dan görünüm olarak kaslı duruyor.

fakat şu da bir gerçek, ladalar şahinin tüple yaktığını benzinde yakıyor.
  • Bence Lada al . Zamanında en çok ithal edilen araba ünvanına sahipti. Ve Rus malı yani taş gibidir.Tabi karar senin.
  • 1994 skoda favorit GLX sahibiyim sıfır almıştım, 130 binde şuan hiç bir zaman aldığıma pişman olmadım. parçası ankarada zibil.
    ondan önceki 1993 broadwaydi epey servise gitmiştim yok kapı kapanmıyor, ibre göstermiyor gibi.
    bir arkadaşın üste dediği gibi 1993 model ve yukarısı iyi.

yakıtı ekleyim 100 km de 7 litre şehir dışı süperbenzin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum -- 17 Eylül 2006; 23:41:58 >
  • skoda favorit glx bulabilirsen al korkma.. ladaya da şahine de beş basar... kaliteli iç yapısı vardır.. ladaya göre daha sessizdir.. benzin i koklar.. benzini koklar derken tabi fazla sert kullanırsan benzin dayanmaz ona ..

not: uzun yıllar skoda favorit glx 94 model kullandım.. hiç bir zaman beni üzmedi, yolda bırakmadı.. işçilik kalitesi çok iyiydi.. ama bendeki skoda alman ortak yapımıydı.. 93,94 model skoda favorit bulabilirsen yani LX veya GLX hiç düşünme al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 19 Eylül 2006; 5:08:41 >
  • piyasası nedir ki bunların ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.