Bildirim
Lada samara vega....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yani avrupa araba yazsam daha çok bilgi sahibi olurdu ama yerli arabadan anlayan yok galiba... -
vega avrupa arabası değil ama yerlide değil . vega rus yapımı. lada samara ile benzer özelliklere sahip . motoru enjeksiyonlu. camlar otomatik. bazi versiyonları klımalı ve hidrolik direksiyonluve yol bilgisayarlı.2007 yılınakadar ithal edildi. -
soğutma sistemine özellike dikkat edin hatta değiştirin. radyatörü, boruları, genleşme kabı, hararet müşürü 120 tl yi geçmez. ayrıca acil durumlar için fan diçin direkt düğme koyun içeriye. parçaları çok ucz, oldukça sağlam, ve çok az yakan bir araç. lpg taktırmanıza bile gerek yok. şahine vereceğinize doğru bir araç almışsınız. -
ve en önemlisi :)
otobanda zorlanmadan 180 km ile gidebiliyor
şehiriçi biraz yorucu kullanımı bu aracın . -
Aracımda gaz yok daha tam ölçemedim ama 0.25 yakar falan diyorlar ş.içi ondan dolayı acaba gaz taktırsam mı diye düşünüyorum.Parça fiyatlarına baktım sudan ucuz ve 8 valf olduğundan triger kopsa bile motora zarar vermiyor ip bağla yola devam et. -
Öncelikle arabayı tanıyana kadar dikkatli kullanın.Rus arabası bu belli olmuyor hiçbirşeyi. -
Belli olmuyor derken?Almasamıydım yanii=? -
Rus yapimi olan hicbirseyin ne yapacagi belli olmuyor Ornek Tupolev.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X