Bildirim
lada vega hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vay be kimse hakkında bişey yazmıyor garibanmışsın be vega kendi forumu bile 3 sayfa heralde pek sevenin yok -
güncel -
kaç lira hocam fiyatı ve durumu nasıl 10 bin civarı araç bakıyorum bende -
buyurun burdan;
http://forum.donanimhaber.com/m_50833961/mpage_1/f_/key_lada,vega//tm.htm
Başlık açmadan önce yukarıdaki arama bölümünü kullanırsanız istediğiniz bilgiye daha çabuk ulaşırsınız. -
benim ilk arabmdı..vega stw..onların 8valf ve 16 valf olanları var..1.5i veya 1.6i olanları 8v diğerlerinde 16v yazar zaten..hidrolik direksiyon yoktur..ben ilk zamanlar zorlanmıştım..LPG uyumsuzluğu olabilir..ben taktırmamıştım..elektrik tesisatı uyumsuz mu oluyomuş,,öle dediler..gerçi LPG işi takan ustada bitiyor ya..neyse.. alabilirsen 16v olanlarını al derim..bakımı ucuz, parçası bulunur..öle temizini bulursan üzmez seni..
8v olanları rampalarda yığılıyor..
bu paraya daha iyi başka bir araba alırsın..o da iyi herkese göre değiştiği için..ama daha modelli araba alınmaz..hatta şu an arabasızım..temiz bir tane bulabilirsem tekrar alıcam.. -
Sağlam bakımı ucuz donanım fakiri. -
donanımsız, sağlam parasının hakkını verir. -
ladalar sağlam arabalar kayınbiraderde var araba ölü dersin ama 140la gidip geliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X