Şimdi Ara

Cerwin Vega devasa sistem hakkında yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evim müsakil şehir merkezinde değil bahçeli komşu sıkıntım yoktur tam benlik bir sistem gördüm bilen dinleyen test eden bu sistemi varmı arkadaşlar ? Ayrıca internetten epeyi aradım satan yok hiç bi yerde bulamadım para olur hayalimdeki sistemi bulamam nerden alabilirim satıldığı yeri bilen var mı? bütçem 6000 TL zorlarsam 7000 i bulur .. ben bu sistemi alıcam zaten sinema gibi bi beklentim yok müzik üzerine sadece.. salonum çok geniş o yüzden ufak sistemler kesmiyor beni z5500 kullandım tatmin etmedi ben amatör kullanıcıyım burda bu konularda epeyi usta arkadaşlar var benim bilgim pek yoktur. yorumlarınızıda gerçekten merak ediyorum.. işte link..

http://www.youtube.com/watch?v=LOwjic-Ove8&feature=related

• Video'daki sistem biraz abartmış

Bence salonunuz 60-70 m2 bile olsa bir Cervin Vega hoparlör yetebilir. Oldukça güçlü yüksek hassasiyetli ancak en iyi bildiği iş Rock müzik çalmak olan bir hoparlördür. Neredeyse her serisini dinlemiş biri olarak eski serilerini daha çok tutarım.
    Benim önerim .Temiz bulunabilirse
    DX-9
    AT-15
    ve Video'daki CLS-215 olurdu. Bu arada Video'da CLS'leri 2 adet mono mono NAD THX Power amfi ile beslemişler burada buna benzer bir setup zaten 6.000 TL yi oldukça geçecektir.
  • bende CLS-215 modelini almayı düşünüyorum zaten beni ancak bu tatmin edebilir :) forumda kullanana da rastlamadım bi kişi haricinde bütçeyi biraz zorlasada değer kanımca :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharlatanss

bende CLS-215 modelini almayı düşünüyorum zaten beni ancak bu tatmin edebilir :) forumda kullanana da rastlamadım bi kişi haricinde bütçeyi biraz zorlasada değer kanımca :)

Olduki o modeli istediğiniz gibi temiz buldunuz.
    Zaten 1 çift hopa vereceğiniz rakam 6000-7000 i zorlayacaktır.(ki tahminim 5000$ civarı bir rakamdır fiyatı)
    Ayrıca bu takımı beslemek için alacağınız elektroniğede vereceğiniz rakam azımsanmayacaktır.

Ayrıca bu tarz set bakıyorsanız quadral hoplarada bakmanızı tavsiye ederim.
    En azından fiyat olarak kıyaslayabilecek yeni seçeneğiniz olacaktır.
  • Ben cls 12 modelini kullandım , dinlediğiniz müzik türü çok önemli ,herşeyden önce ... birde 5000 usd li rakamlar değil , yanlış yönlendirme olmasın
  • videodaki kolon cls 215 geçen sene TR fiyatı ben 12 leri alırken 2950 tl idi şu an güncel serisi ise xls
    http://www.cerwinvega.com/home-audio/floorstanding-speakers/xls-215.html

649$ abd fiyatı
    http://www.shopcerwinvega.com/detail/CER+XLS-215/XLS-215

5000$ la uzaktan yakından alakası yok

• ben DX-9 modeline baktım sanırım bu benim bütçeme yeterli, arkadaşlar peki bu konferans ve düğünlerde kullanılan powermikserler ile bunları çalıştırsam? onlar hakkında herhangi bi konuda yok forumda nasıl bi verim alabilirim? behringer veya dynacord mikserler ile iki kolonu çok rahat idare eder o mikserler mesela.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-studyo-ekipmanlari-behringer-europower1000-power-mikser-400-watt-2-kabin-hoparlor-92503495/detay burdaki gibi bi mikser

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal bir anfide iş görür yüksek db li kolonlar olduğu için sürülmesi kolay artı cüssesi her ne kadar heybetli dursada çok çok güçlü kolonlar değiller 6ohm da yaklaşık 200 w civarı rms değere sahip olması Iazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoort.2.el ya da sıfır nerede bulabiliriz acaba bir çift CLS215.Bayramdan sonra ciddi ciddi almayı düşünüyorum.
  • hocam vereceğin paraya 6000 daha kat konserlerdeki array speakerlardan al en azından sende kurtulursun bizde güven bana
  • Bu kolonlara ben de hastayım.Karaköy'de bir hifi dükkanında Cerwin Vega'nın tek sürücülü bir modelini dinlemiştim.Baslar bana sert geldi.Muhtemelen bu da öyledir.Düşük seste yoğun baslar yerine yüksek seste artan yıkıcı baslara sahip.Ben düşük seste de yüksek seste de yumuşak bas sevdiğim için ve bir de trance dinlediğim için bana pek hitab etmiyor.Ama albenisi çok yüksek.En azından alıp bir süre kullanmak isterdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.