Şimdi Ara

LADA VEGA HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 96 tofaş-şahin ( lpg li ) aracımı verip 2000 model lada vega 1,5 almayı düşünüyorum. Ladanın bu serisini kullanan arkadaşlar varmı ? Kronik arızaları varmı bu araçların ? Yaklaşık hergün 80 km. yol yapıyorum. konfor ve teknolojik açıdan bu aracı şahine göre tavsiye eder misiniz ? Öneri ve yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...

• eğer imkanınız varsa daha farklı ve rahat markalara bakabilirsiniz.
    Çünkü birkere kullanmıştım aracın direksiyonu hidrolik değildi sanırım 10 dakikada kolum yorulmaya başladı çok sert direksiyonu vardı.. Eğer çok araç kullanıyorsanız bu sizin için dezavantaj olabilir..
    Ayrıca ikinci elde kolay satılmayacağı ortada..
  • Düğmeleri bile standart dışı bir araç hep farklı yerlerde ve farklı semboller düşün artık... birçok seçeneğin var..

R19 bulabilirsin mesela 98-99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 11 Haziran 2007; 17:22:34 >
  • Bir kere station modeline binmiştim. Plastik kalitesi vasat, malzemede işçilik kötü o nedenle inanılmaz ses yapıyor her yeri. Ama bildiğim kadarıyla yakıt olarak Şahinden falan daha iyi. Eğer 2000 model araç 7-8 milyara alınabiliyorsa alternatif olabilir diğerlerine.
  • Tip olarak da güzel bir araç değil. Kuş serisinin tipi daha güzel. Arkadaşların dediği gibi başka alternatifler düşün...

Kolay gelsin
  • bence protonlarada bakılabilir. vede uygun rover falanda olabilir
  • ben o modelin ne maksatla çıkarıldığınıu bile anlamadım...hangi zamana gelmişiz ve hidrolik direksiyon yok!

samara ya elbise giydirmişler....Lada Samara al daha iyi...

sana tavsiyem bu vakitden sonra hidrolik direksiyonlu bi arabaya binmendir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada Vega alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    2012 Model Mazda 3 hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En tipsiz araba topiğinde en çok oy alan arabalardan biri. Bence başka alternatifleri değerlendirin veya 96 şahini kullanmaya devam edin.
  • onun yerine rover yada mazda 323 uygun olabilir
  • mazda 323 diyorum ben de...
  • Benim 2002 model bir vegam vardı. 6 ay kullandım. dayanamadım sattım. Arabanın motoru ve şanzumanı gayet iyi. Ama elektirk aksamı berbat. Bir senelik arabada kış günlerinde aküsü çabuk boşaldığı için takviye yapmaktan canım çıktı (kendi orijinal aküsü üzerindeydi,belki başka bir aküyle bu düzelebilir). İstanbuldan yola çıktım, otobanda yağmur başladı, camsilekleri çalışmıyor, sakaryada tamircide yapıldı. İstanbulda ziyarete gittik, aralanmış ön camlarını kapatamadığım için, evin camından ikide bir araba duruyormu diye bakmak zorunda kaldım(4 camıda otomatik). 120 ile giderken frene bastığında araba sağ sol yapıyor (kasa dengeli değil). bence eski samaralar daha dengeli ve iyi bir araba. Seçim senin.
  • oldum olası sevemedim o arabaları...
  • benim samaram oldu. şahinden kesinlikle iyiydi samara. ama vega için aynı şeyi söyleyemem. daha yeni bir model olduğu halde daha kötü. en kötü yanı da direksiyonu. samaranın o nefis kırık-kalın direksiyonundan sonra vega'ya nasıl öyle berbat eğreti incecik tepsi gibi direksiyonunu koymuşlar anlamadım.

arkadaşım vega aldı. 1 sene zor dayandı sattı. şahinden çok daha iyi ama bence lada alınacaksa samara olabilir. vega gerçekten kötü. yeni model olmasına rağmen kokpit 70'leri andırıyor. palio bile ondan iyidir...
  • palio bile ondan iyidir.

herhalde yani,
  • FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. BENDE SANAYİ USTALARINA SORDUM ARACTAN KAPORTA VE MOTOR DIŞINDA BAŞKA BİR ŞEY BEKLEME DİYORLAR. TORPİDO VE PLASTİK AKSAMI İŞÇİLİĞİ HAKİKATEN VASAT. EN İYİSİ BEN ŞAHİNİ SATIP ÜSTÜNE BİRAZ DAHA EKLEYİP ORTA SINIF BİR AVRUPA ARAÇ ALMAK.
  • veganin arka tarafını hic sevmiyorum cok kaba duruyor
  • Bence LADA düşünüyorsan yeni çıkan Kalina'yı incele derim ,VEGA'yıgeliştirmiş olabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 19 Haziran 2007; 14:24:47 >
  • İmzan herşeyi açıklıyor

Ne gerek var ki
  • ????ne demek istediğinizi anlayamadım ya neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 19 Haziran 2007; 14:24:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.