Şimdi Ara

LAG IN SEBEBİ BELLİİİİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence bu lag a bilerek önlem almiyolar insanlara bilerek çildirdtiklari kesin.

Yakinda paralali server açicaklar bence lag ada bu sebeple önlem almiyolar...

• quote:

Orjinalden alıntı: RAPüstad123

Bence bu lag a bilerek önlem almiyolar insanlara bilerek çildirdtiklari kesin.

Yakinda paralali server açicaklar bence lag ada bu sebeple önlem almiyolar...

Doğru olabilir... Geçen bi forumda paralı olucağıda söleniyodu oyunun hatta adam link vermişti ama ben pek bişi anlıyamadım japonlardan anlıyanda yok herhalde hatırlasam verirdim adresi ama üzerinden rahat 1-2 hafta geçti unutuluyo

• Free To Play arkadaşlar bu oyun öyle birşey hiç bi zaman olacağını zannetmiyorum olsa olsa knight premium mantığında bişey yaparlar yoksa oyun betadan çıkana kadar paralı olma gibi bir ihtimal yok !!!
  • Oyun betadan çıktı bence cok oluo cıkalı surume bakarsan 1.52 gibi beta olan bi uygulama 1.0 oldugunda tam surume gecer ayrıca bence eklyicekleri yenilikleri adım adım ekliyorlar buda bir strateji tabi paralı olacağınıda sanmıyorum.
  • artık eklicek bi eşy kalmadı artık adamların yapcakları lvl capi artırmak arkadaşlar bi de yeni harita oyuna başka yeni şeyler gelmicek artık
  • Free To Play abi adam size demezki şimdi oynayın 5 ay sora paralı olcak alışın zaten verirsiniz parayı oyuna bağlanalım die sölenmiş olabilir sözlerinde durcağının kanıtı adamların böle demesimidir ben buna gülerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapika

artık eklicek bi eşy kalmadı artık adamların yapcakları lvl capi artırmak arkadaşlar bi de yeni harita oyuna başka yeni şeyler gelmicek artık

yenilik hiç bir zaman bitmez. bence oyuna daha cok guzel şeyler eklenebilir
  • şimdi oyuna eklenecek daha coook şey var oyun sitesine girerseniz harita incelemesine bakın derim daha cook büyüyecek oyun ve daha bi sürü server gelmesi gerekecek cünkü o kadar büyük bir harita bi o kadar da büyük oyuncu kapasitesi demektir ve laga gelince diğer serverlardaki oyun acıldığndan beri olan bişey ki oyunu benim gibi ilk serverler acıldığından beri akip eden arkadaşlar bilirler lag aslında azaldı bile eskiden 5 dakika lag olduunu bilirim artık yok

NOT ALPS HARİÇ ONUN DURUMU AP AYRI :D

alps e gelince ondaki lagın ki bence ve oyun yönetiminin yaptığı acıklamalara göre bu lag değil bi hata

adamlar oyunun girişindeki patch ve server kontrol bölümünde şunu yazmışlar

ewet biliyoruz yeni serverimiz cok sorunlu düzeltmeye calışıyoruz anlayış ve düşüncelerinize sığınıyoruz diyolar

bu da adamların bu soruna dün uykuda yakalandığını ki korede olay sırasında sabah saat 5 di :D gösteriyor neyseki uğraşıyolar

paralı olma konusuna gelince bi arkadaşımızın dediği gibi free to play denilen bir oyun paralı olmaz yani girmek için para ödemezsiniz ama bu oyun kendine büyük bir kapı buldu zaten item mall ve bu da oyunun daha cok para için riske girip adam kaybetmiyeceğini gösteriyor herkes bilir eski serverlarda coğu kişide maymun var ve global cheat artık sohbet alanı olmuş gibi bide tabii ticked olayı var ki 40 - 45 de ben bile almayı düşünüyorum o bölüm cehennem gibi ayrıca para göz olan bir oyun olsaydı kurt u tamamen para ile satardı swift pot u para ile satardı bunlar göz ardı edilemeyecek hususlar ve bence şimdilik iyi gidiyo ve büyüyünce cok güzel olacak düşünsenize cinden başlıyacaz trade e islam yazan bölgeye ordan bizansa felan gidecez :D:D dayana bilirsek işte o zman kervan olacak tek deve değil en az 20 -* 30 deve olacak ve inanın bu yolda lvl 60 bile 5 lvl atlar thiff kesmekten :D:D ve bence prremium olayı da olmaz sanmıyorum olsaydı coktan olurdu item mall ı alıştır sonra bide premiu ver olmaz ama eko paketler olabiir mesela derki maymun 88silk globall cheat 14 silk ikisini birden eko paketle 100 silk e veriyoruz denilebilir

neyse hayırlısı harite büyüme yakında olacak bunu biliyorum bide şu npc hunterler gelecek ama ne zman bakalım bi de şu alp düzese tam olacak hadi hayırlısı herkese kolay gelsin bu konuda

• bütün millete silk aldırıp zaten para harcatıyorlar kazanacaklarını kazanıyolar" free to play " hesabına premium dalgasına ;)
  • aynen doru söylüyosun böyle bi olay varken bide paralı yapıp müşteri kaçırmazlar haa böle yapmaları doğrumu yanlışmı o ayrı bir topic konusu olacak kadar derin bir mevzu en nihayetinde adamlar babasının hayrına bu işi yapmıyo onlarda ekmek le suyla beslenen senin benim onun gibi insanlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.