Şimdi Ara

Laguna 2 Expression Plus Aldık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizi bu duruma sokanlar acaba zerre utanıyormu ?

2006 sıfırı 35 bin liraydı bu araçların
  • Hayirli olsun dogani 22 ye satti bizim tanidiklar yazik gunahtir siz iyi almissiniz. Gule gule kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajli laguna ..himm..gayet guzel bi tercih.hayirli ugurlu olsun.

• geçen sene laguna 2 privilage faz2 aldım. ben hayatımda hiçbir arabamdan bu kadar tiksinmedim. nereye elimi atsam elimde kaldı. hangi ustaya göstersem abi bu laguna ellemem başıma bela kalıyor laflarını dinledim. bi ara inat oldu satmayacam neyi varsa toplayacam diye ama baktım ki olmuyor pes ettim. aldığım fiyat ve yaptığım 3500 tl masrafı ekleyerek zararsız sattım

inşallah benzerleri başınıza gelmez hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

geçen sene laguna 2 privilage faz2 aldım. ben hayatımda hiçbir arabamdan bu kadar tiksinmedim. nereye elimi atsam elimde kaldı. hangi ustaya göstersem abi bu laguna ellemem başıma bela kalıyor laflarını dinledim. bi ara inat oldu satmayacam neyi varsa toplayacam diye ama baktım ki olmuyor pes ettim. aldığım fiyat ve yaptığım 3500 tl masrafı ekleyerek zararsız sattım

inşallah benzerleri başınıza gelmez hayırlı olsun
    bence sizin araçta sorun varmış amcam ilk çıktığında o zamana göre büyük para verip almıştı 8 sene bindi 2014 de sattı latitute aldı ama laguna sını unutamadı 8 senede rutin bakımları dışında hiçbir sorun da yaşamadı.
  • 5 tane araba baktiniz hepsini ayni ilden mi ? Expertiz ne kadara bakiyor ? Araba benzinli binildigi icin basinizi agritmaz sorun olmaz guzelce lpg yi taktirin kullanin.

Birde hangi ilden araba aldiniz ?

• Bende 5 sene önce vardı Laguna 2004 en fulu 18 19 bine almıştım herhalde şimdi gene niyetimde var 30! civarı ama başka seçenekte yok açıkçası

• Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın inşallah, benimde beğendiğim kasadır bir ara 19 k idi ikinci eli ve arkadaşa dedim bu araç büyük kasaya sahip nasıl oluyor da 19 k oluyor internette beyin arızası şikayeti çok diye fiyatını düşük tutuyorlar satılmıyor gibi bir şeyler demişti yoksa araç çok güzel çok donanımlı bir araç.. Demek ki onunda fiyatı 30 k olmuş ha vay bee..
  • Çok efsane bir araba almışsınız hocam Lagunalar süper arabalar gerçekten güle güle kullanın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

bence sizin araçta sorun varmış amcam ilk çıktığında o zamana göre büyük para verip almıştı 8 sene bindi 2014 de sattı latitute aldı ama laguna sını unutamadı 8 senede rutin bakımları dışında hiçbir sorun da yaşamadı.

Alıntıları Göster
    bu arabaların beyni sorunlu otomatik el frenleri sorunlu

cam mekanizmaları sorunlu hepsinde bir gün mutlaka arıza veriyor.

parçası yok

ben ilk defa ustaların bir arabaya bakmadıklarını gördüm. 3-5 ustaya gittim hepsi kaçtı biz bakmıyoruz dediler. zaten sorunlu olduğunu 2.elinin olmamasından da anlıyoruz

o yüzden aman aman diyorum uzak dursun başa bela bu lagunalar.

• Araç bakmayan l giderken nelere dikkat edelim 2006 model 2.0t otomatik Laguna kronik arızalar neler

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

bu arabaların beyni sorunlu otomatik el frenleri sorunlu

cam mekanizmaları sorunlu hepsinde bir gün mutlaka arıza veriyor.

parçası yok

ben ilk defa ustaların bir arabaya bakmadıklarını gördüm. 3-5 ustaya gittim hepsi kaçtı biz bakmıyoruz dediler. zaten sorunlu olduğunu 2.elinin olmamasından da anlıyoruz

o yüzden aman aman diyorum uzak dursun başa bela bu lagunalar.

Alıntıları Göster
    ben bilmiyorum arkadaş ben sadece amcamın kini biliyorum 8 sene sorunsuz kullandı ki laguna lar ilgimi çektiği için sık sık amcama aracı sorardım sizin dedikleriniz çıkıyor olabilir tabi ama birazda şans meselesi yalnız şu var ki hangi araç olursa olsun ben ona bakmam buna bakmam diyen usta benim gözümde usta değildir.

• sozelciii S kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde faz 1 var 1.6 atmosferik motor aksamında parçaları uygun sıkıntı yok. Kaporta aksamı pahalı bu aracın güzel araçdır az yakar çok kaçmaz ağır araç çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    30 bine ne alınır hocam ? Ben geely emgrand düşünüyorum nasıl değerlendiriyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.U.N.O

30 bine ne alınır hocam ? Ben geely emgrand düşünüyorum nasıl değerlendiriyosunuz ?
    Hocam Geely nedir ya? 30.000 TL ye Hyundai Accend ERA veya Admire kasa, hatta 2004-2006 Model arası Elantra bulabilirsin, gidip abuk subuk Çin arabaları almayı nereden aklınıza geliyor şaşırıyorum valla.
  • Çok kaçması bizim için önemli değil. Geniş, güvenlikli, kısmen donanımlı, güvenlikli bir araç arıyorduk. Güzel bir seçim yaptığımızı düşünüyorum.

Ayrıca fotoğrafları az önce çektim. Haftasonu temizlediğimde fotoğraf makinası ile daha detaylı çekim yapacağım.
  • hayırlı olsun çok seri araç
  • çok beğendiğim, değeri fazla bilinmeyen araçlardan. millet aynı paraya laguna değil clio falan bakıyor. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozelciii

Çok kaçması bizim için önemli değil. Geniş, güvenlikli, kısmen donanımlı, güvenlikli bir araç arıyorduk. Güzel bir seçim yaptığımızı düşünüyorum.

Ayrıca fotoğrafları az önce çektim. Haftasonu temizlediğimde fotoğraf makinası ile daha detaylı çekim yapacağım.
    kusura bakma ama başına bela aldın. bu lagunayı kullananlara bi sor hepsi illallah edip satıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.