Şimdi Ara

Laguna 2 Nasil ? 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bayagi baktim netten laguna 2 ile ilgili cok yorum var okudum cogunu. Ancak cogu eski biraz guncel bilgi almak istedim. 2009 Model 1.2 benzinli symbol aracim var. satip kafa kafaya laguna almak istiyorum lpgli ve otomatik 2.0 ya da 3.0. Ancaj herkes parcasi cok pahali zor satarsin vs laf ediyor.

Sizce aracin olumsuz yonleri neler?

2.0 ve 3.0 otomatik olanlar 4 ileri galiba bu sikinti yaratir mi ?

Rutin bir bakimi kac lira tutar ?

Kronik sorunu var mi ?

En az 3-5 sene binilecek bu araca. Sizce maddi acidan uzer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de laguna 2 var symbole göre çağ atlarsın parçaları abartıldığı gibi pahalı değil. Almadan önce mutlaka expere sokmanı öneririm elektroniğine çok dikkatli bakmam gerekiyor gösterge panelinde arıza ışığı olmaması lazım. Privilege plus en full donanımıdır ondan sonrada privilegedir. Son olarakta 2.0almanı öneririm hem yakıt hemde satarken avantajlı olur

• Arac otomatik ve buyuk ihtimal 2.0 ya da 2.0T olacak. Otomatikleri 4 ileri mi yakiti nasil performansi nasil

• Kardeş , parçası pahalı ya da satamazsın tarzı laflara kulak asacaksanız zaten yanlış yoldasınız. Piyasa aracı denilen belli başlı modellere bakmanız gerek.

Kulak asmam benim için bunlar değil konforu önemli doyorsanız zaten bakıp beğendiğiniz sorunu olmayan temiz bir aracı alın ...

• Konforlu arabaydı. 2.0 manuel 2003 model vardı. Koltukları çok rahat. Arkası geniş. Her yerinde özenilmişlik ve detayları hissediyosunuz. Ama bizdekinin dişli oranı çok kısaydı. Çok bağırıyor araç. Kronik sorunları var ama aklımda değil. Lagunacı arkadaşlar yazacaklardır. Bir daha alır mısın derseniz almazdım. Çok fazla elektroniği olan araç. Güvenemiyorum. Yolda bırakır diye korkarak sürdüm. Bir ay içinde üç dört defa bıraktı. Sonra almera aldık onu satınca. Dünya varmış dedim. Japonun sorunsuzluğu bambaşka oluyor. Kuruş masraf etmeden dağa taşa sür. Elektronik yok bir şey yok.

• Hocam öncelikle sembole göre çok çok artıları olan renonun bana göre en alinasi aracıdır.Temiz bi araç bulman yeterli,satamazsin lafları hikaye!!2013 yılında 2005 model Opel Meriva aldım,bana satamazsin bunu niye aldın diye çok laf ettiler ve aracı bu yıl ilanı koyduktan 20 saat sonra sattım araciTEMİZ OLAN HER ARAÇ SATİLİR,ROVER BİLE!!!!

• Peki otomatik viteslilerine ne diyorsunuz ? 4 ileri galiba vites. Performansi nasil tuketimi nasil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.