Şimdi Ara

LAGUNA 2 ve ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
16.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr elde 20.000 ytl var şöyle kaliteli konforlıu olabilecek bi araba bakıyorum oturaklılığıda önemli laguna2 ler dikkatimi çeekiyo fakat fiyatları internet te 21.000 ile 24.000 arası gidiyo acaba normal pazarda 20.000 ytl ye bizi üzmeyecek laguna 2 bulabilirmiyiz ayrıca laguna 2 ler nasıl tutuluyomu ayrıca otomatik olma ihtimali varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 15 Eylül 2008; 12:11:03 >

• 20 ye biraz hor kullanılmış laguna alacağına 21-24 arasına çok temiz laguna alırsın keyifle binersin.
    tutmamasının şuan size zararı değil yararı var. tutan bir araç olsaydı bu fiyata böyle bir araç almanız imkansız olurdu zaten.
    sıfır almadığınız içinde dişe dokunur bir zarar ettireceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkma -- 15 Eylül 2008; 12:34:31 >
  • Laguna 2 ler zaten tutulmadığı için o fiyata düşmüş durumda yoksa D segmenti bir aracı o fiyata alamazsınız biraz fazla verip temizini almakta fayda var, aslında ikinci elin en alınacak arabalarındandır laguna 2 ler.
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

Laguna 2 ler zaten tutulmadığı için o fiyata düşmüş durumda yoksa D segmenti bir aracı o fiyata alamazsınız biraz fazla verip temizini almakta fayda var, aslında ikinci elin en alınacak arabalarındandır laguna 2 ler.
  • Arkadaşlar peki bu arabanın normal piyasada fiyatı nedir internetten bakıyorum aynı özelliklerdeki arabalara birisi 30 istiyor diğeri 21 diyor. Bendede 21 den fazla yok acaba bu paraya işe yarar bir laguna 2 alabilirmiyim
  • Hocam vectralarında ucuzları düşebiliyor

onlarada bir bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

Arkadaşlar peki bu arabanın normal piyasada fiyatı nedir internetten bakıyorum aynı özelliklerdeki arabalara birisi 30 istiyor diğeri 21 diyor. Bendede 21 den fazla yok acaba bu paraya işe yarar bir laguna 2 alabilirmiyim

40 bin ytl verdikten sonra haliyle adamcağız 30 bin ytl istiyor ilk etapda...2000 ytl daha koyarsan laguna2,nissan primera gibi konforlu donanımlı ancak tutulmayan araç rahat alırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani arkadaşlar 23 filanmı alınabilir bide ben şubata kadar bekleyebilir acaba o zamana kadar fiiyatı düşermiki
  • Biraz zorlarsan otomatik ve dizel bir önceki kasa Mondeo'lar bile var.Yani 23.000'ten falan başlayıp 40'a kadar çıkıyor
  • 2004 model 1.6 Motor prıv. donanımlısını kullanıyoruz.. Su anda 95.000 km bakımı yenı yapıldı.. Yaklasık 85.000 cıvarında Lpg takıldı ve ne olduysa o andan ıtıbaren oldu.. Her ay duzenlı olarak ıcıne kacan mın 500 Ytl'yı Renault Maıs Adana Servısı cıkarır oldu.. Kapı kılıtlerı bozuluyor..Cam kaldırma sıstemı arızalanıyor..Daha ıkı gun once mars basmadı -kı 95000 bakımından geldıgı gun-.. Kısacası bızım sansımıza mıdır nedır bu aralar cok canımızı sıkmaya basladı..

Kullanım zevklı ve konforu dersenız en ufak bır cekıncenız olmasın..Ama dedıgım gıbı bızım kı sanırım sansımıza bu aralar fazlasıyla servıse gıdıyor..

Fıyat konusunda da Renault'un takas ıcın bıze teklıf ettıgı fıyat 20.000 Ytl cıvarında..

Iyı aksamlar dılerım..
  • size geçmiş olsun her zaman 500 kağıt yemesi çok kötü yani tutlmamasının sebebi kronik sorunlarımı var acaba birde kliması filan nasıl
  • slm arkadaslar aracımı da cift yonlu klıma var ve sag tarafı26 dereceye getırdıgımde soguk ufluyor...sol taraf sıcak ufluyor...sorun ne olabılır acaba yardımlarınızı beklıyorum....
  • Meslektaşımda laguna 2 vardı. Sürekli bir yeri arızalanıyor. Elektroniği berbat ötesi diyordu. İnternette okuduğum yorumlar da hep bu yönde. Özellikle laguna 2 den uzak durmalı diye düşünüyorum. Onun yerine Mondeo daha alınabilir bir araç.
  • Laguna 2 yerine Mondeo'yu tavsiye ederim. Fiyat aralıkları aynı ve her açıdan daha iyi bir araç.
  • 19.00.000 Tl'ye 1999 Model Laguna 2.0 RXT'ler Var O arabada hava yastıgından tut ısıtmalı koltuguna kadar Var 2.0 Motora Binmem Diyosan 1.8 RXE 12.00.000 15.00.000 Tl Arası İyide Kacıyor . Ama Ben 1.8 RXE Almanı Tavsiye Ederim .
  • mondeo düşünülebilri
  • Arkadaşlar 2004 model laguna aldım,kmsi 130 binde,1.6 ex modeli.bu araçla ilgili öğrenmek istediğim bi kaç şey var.motor ömrünü merak ediyorum,en az 3-4 yıl binerim çünkü.kronik herhangi bi sıkıntısı varmı bu araçların,bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.@
  • Aynı şekilde sizin gibi Laguna 2 bakıyordum.Ama ne ucuzunu buldum ne de temizini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında piyasası pahalı bir araç değil pek.Konforuna göre verilen fiyat hiç bişey,ama işte renault hiç almam demiştim,lagunayıda hiç bilmezdim ama görünüşte konforda harika,bide motoru fln nasıldir onu bilmiorum.@ @OĞUZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerorhan

Aslında piyasası pahalı bir araç değil pek.Konforuna göre verilen fiyat hiç bişey,ama işte renault hiç almam demiştim,lagunayıda hiç bilmezdim ama görünüşte konforda harika,bide motoru fln nasıldir onu bilmiorum.@ @OĞUZ?

Evet dediğiniz gibi verdiği donanımlar bu fiyata gerçekten çok iyi.Ben Laguna bakarken 2.0 veya 1.6 sını alıcaktım.Aracın 1.6 motor taşıyamadığını okudum.Motor:1.6 110 hp Kg:1400.Hantal bir araçtır Ama yinede yeterlidir sonuçta bir yere uçacağımız yok sonuçta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.