Şimdi Ara

Laguna 3 2008 MODEL PRİVİLEGE CAM TAVANLI FUL ALINIR MI? ACİL DESTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim 2008 model FORD MONDEO 2.0 tdci aracım var otomatik vites aracımı satmak üzereyim bi tane laguna 3 var privilege 2008 model cam tavan deri koltuk zenon far anahtarsız çalıştırma ful bi araç Orjinal 150 binde 2 parça boyası var hasar kaydı yok fiyat 36.500 alıyımmi arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz laguna kullanıcıları piyasası hakkında bilgi sahibi olan teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mondeo kaça satıyorsun

• Motor ne? Sayet 1.6 ise degmez. Yok 1.5dci 110luksa olur bence. 2.0 kadar olmaz tabi. Ancak vergi ve yakit acisindan oldukca avantajli olur.

• 35 bine 195 binde km geri alınmış araç bi süre rente çarda çalışmış
    Bel altı boyalı 1 parça değişen var
    Yazdıklarım MONDEO nun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağım laguna 1.5 parça boyalı çok temiz 150 binde privilege cam tavan ful memur arabası hasar kaydı 300 lira var 1.5 dci 6 ileri privilege

• Merak ettiğim laguna nın piyasası nasıl (Şayet MONDEONUN Piyasası çok ağır hele boyalı olunca dahada ölü?)

• Arkadaşta var araçtan oldukça memnun yakıtı çok güzel anı hızlanması desen yine öyle ama piyasası nasıl gidiyor onu merak ediyorum sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kacmazonur K kullanıcısına yanıt
    Lagunalarin pek piyasasi yok. Ancak tam binici arabasi. Ben alirim yillarca guzelce binerim diyen adamin arabasi. Aklina gelen her donanim var. C sinifi parasinin daha daha azina d sinifi aliyorsun. Bence iyi secim.

• Eren Teşekkür ederim.
    Peki kalkışları ve ani hızlanması nasıl kullandimi hiç 1.5 dci

• Hocam laguna gayet güzel alınıp binilebilir. 1.5 dci ise az yakar. Temiz kullanılmışsa motor ömrü uzundur. Genel olarak parçaları alt segment olan kardeşlerine göre biraz pahalıdır. (Megane, fluence...) İkinci elde pek gitmez. Fakat ford mondeo 2.0 tdci den sonra alışmanız biraz zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacmazonur

Eren Teşekkür ederim.
    Peki kalkışları ve ani hızlanması nasıl kullandimi hiç 1.5 dci

Aynı motor latitude çok bindim araç ağır olduğundan fluance kadar atak değil ancak tork ile kurtarıyor ve gayet yeterli.
    Uzun yolda 6 ıncı vitesten aşağısına ancak virajlı yollarda düşerdik.
    Tabi elektronik oyuncakları bol olan D sınıfı 150 bindeki araca çok detaylı baktırmak gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.