Şimdi Ara

LAGUNA 3 TEST SÜRÜŞÜ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
116.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın rengi duman gri.Buarada ben agelbal üyeliğim iptal olmuş nedense anlam veremedim yeniden üye oldum
  • @a.gelbal

Öncelikle yeni aracın hayırlı olsun ve Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Bazı sorularım olacaktı sana umarım cevaplarsın.Aracını tam olarak ne kadara aldın?Ayrıca alırken ne kadar bir peşinat ödemesi yaptın toplamda?Navigasyon cihazını arabayı alırken hediye olarak mı veriyorlar?Umarım sorularımla canını sıkmamışımdır çünkü bizde aynı senin aldığın özelliklerde bir laguna istiyorduk.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

bence laguna,megane den kat kat daha iyi kaliteli bir araçtır ama bizim insanımız tutturmuş megane herkez ona yönelince haliyle laguna nın piyasası düşüyor.

neyse aracınız hayırlı olsun allah kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin.

aracın içi güzel duruyor.

dışı hakkındaki görüşlerim ise reklamlarda tv de nette gördüğüm kadarıyla mükemmel bir araç olacak dedim renault yappmış dedim ama işin açığı çektiğin resimleri görünce hayal kırıklığına uğradım ama tabi bu zevk meselesi.

Boşver iyi olmuş bizim yerli uydurmasyon imalat Megane' a. Böylece harika bir Laguna II 2.0 Privelege alabiliyorum 20.000 liraya. Ve hatta güzel bir tane bulabilirsem belki de 3.0 İnitiale Laguna. Dilerim işlerim yolunda gider, çünkü maddi durumum kötü ve 1 nci arabamı satmaya kıyamadığım için biraz zorluyor 2 nci otomobili edinebilmek. Kimse duymasın Laguna 2.0 ların alınacak en iyi otomobil olduğunu :)

• Teşekkürler Allah herkese böyle bi araba nasip etsin.Sorulara gelirsek aracı 59 milyara aldık peşinat olarak 39 milyar verdik 20 milyarda kredi.Navigasyon ise ellerinde yoktu gelince HEDİYE verecekler.
    quote:

Orjinalden alıntı: NeOzguR

@a.gelbal

Öncelikle yeni aracın hayırlı olsun ve Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Bazı sorularım olacaktı sana umarım cevaplarsın.Aracını tam olarak ne kadara aldın?Ayrıca alırken ne kadar bir peşinat ödemesi yaptın toplamda?Navigasyon cihazını arabayı alırken hediye olarak mı veriyorlar?Umarım sorularımla canını sıkmamışımdır çünkü bizde aynı senin aldığın özelliklerde bir laguna istiyorduk.Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar bana birinin otomatik el frenini açıklayabilir mi? Nasıl çalışıyor bu sistem? Cevaplayanlara şimdiden çok teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cartman_c06

Arkadaşlar bana birinin otomatik el frenini açıklayabilir mi? Nasıl çalışıyor bu sistem? Cevaplayanlara şimdiden çok teşekkürler..

Bildiğim kadarıyla aracı durdurduğunuzda otomatik olarak devreye giriyor...Çalıştrıp gaza bastığınız andada otomatik olarak devre dışı kalıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Arkadaşlar bana birinin otomatik el frenini açıklayabilir mi? Nasıl çalışıyor bu sistem? Cevaplayanlara şimdiden çok teşekkürler..

Bildiğim kadarıyla aracı durdurduğunuzda otomatik olarak devreye giriyor...Çalıştrıp gaza bastığınız andada otomatik olarak devre dışı kalıyor...

Stop edildiğinde otomatik olarak devreye giriyor, motor çalışırken ve duruş anında ise siz manuel olarak devreye alabiliyorsunuz, yani dik rampalarda tuşa dokunursanız aracı milim kaçırmadan kalkabilirsiniz, devre dışı olması içinde vitese takıp biraz gaz vermeniz yeterli.
  • MErhabalar.
    Bende yeni alacağım d segment araç için araştırma yapıyorum.İlk olarak laguna 3 inceledim.
    Laguna 3 gerçekten dış görünüş olarak iyi görünüyor. Taki aracı inceleyene kadar.Araç (1,5 dci 110 hp privilege)Neden mi? 55.000 ytl civarı bir araç satıyorsun. d segmenti özellikle ön konsolda kullanılan plastik kalitesini neden bu kadar sert malzeme kullanmışlar. Araç içi geniş ama özellikle ön koltukların bulunduğu kısım çok sade ve boş duruyor. Torpido gözünde aydınlatma yok. İç kapılarda kullanılan plastikte aynı ön konsoldakinden. Arka koltuklardaki diz mesafesi yeterli. Ama arka klima havalandırmasındaki plastik çok basit.Lüks sınıfta daha iyi malzeme kullanılabilirdi.Arka park sensörü standart.Ön park sensörünün standart olmaması eksi bir özellik. Bu yazdıklarım karalama yada kötüleme amaçlı değil. Bu fiyatı halkımızın daha kaliteli bir araca binmesi gerektiğini düşünüyorum.
    SAygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: comedian9

MErhabalar.
    Bende yeni alacağım d segment araç için araştırma yapıyorum.İlk olarak laguna 3 inceledim.
    Laguna 3 gerçekten dış görünüş olarak iyi görünüyor. Taki aracı inceleyene kadar.Araç (1,5 dci 110 hp privilege)Neden mi? 55.000 ytl civarı bir araç satıyorsun. d segmenti özellikle ön konsolda kullanılan plastik kalitesini neden bu kadar sert malzeme kullanmışlar. Araç içi geniş ama özellikle ön koltukların bulunduğu kısım çok sade ve boş duruyor. Torpido gözünde aydınlatma yok. İç kapılarda kullanılan plastikte aynı ön konsoldakinden. Arka koltuklardaki diz mesafesi yeterli. Ama arka klima havalandırmasındaki plastik çok basit.Lüks sınıfta daha iyi malzeme kullanılabilirdi.Arka park sensörü standart.Ön park sensörünün standart olmaması eksi bir özellik. Bu yazdıklarım karalama yada kötüleme amaçlı değil. Bu fiyatı halkımızın daha kaliteli bir araca binmesi gerektiğini düşünüyorum.
    SAygılarımla.

Malzeme ve işçilik olarak bence şuan birçok rakibinin ilerisinde..

Ayrıca sizinde yazdığınız gibi dizel bir araç alıyorsunuz 55.000 ytl ye...Başka 55 bin ytl lik xenonlu,deri-ısıtmalı-elektrikli koltukları,arka kapı aırbagleri,6 lı cd çaları,anahtarsız giriş sistemli,6 ileri vitesli ve de dizel motorlu başka bir araba alabilir misiniz?

C5 i saymayın çünkü donanım olarak Laguna dan geri..

Çokta zor değilmiş değil mi?Olay bu kadar basit

• Bazı yerlerinde hakkaten kalitesiz plastik kullanmışlar. Bu bütün arabalarda karşımıza fazlasıyla çıkmaya başladı. Özellikle alt kısımlara ve kapılara bu sert ve kalitesiz plastiği koyuyorlar maalesef.

Her zaman söylediğim gibi milyon dolar versen yinede arabada kusurlar çıkacaktır. Ne yazık ki araba işi böyle....

Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Malzeme ve işçilik olarak bence şuan birçok rakibinin ilerisinde..

Ayrıca sizinde yazdığınız gibi dizel bir araç alıyorsunuz 55.000 ytl ye...Başka 55 bin ytl lik xenonlu,deri-ısıtmalı-elektrikli koltukları,arka kapı aırbagleri,6 lı cd çaları,anahtarsız giriş sistemli,6 ileri vitesli ve de dizel motorlu başka bir araba alabilir misiniz?

C5 i saymayın çünkü donanım olarak Laguna dan geri..

Çokta zor değilmiş değil mi?Olay bu kadar basit

Merhabalar .
    Yukarıda yazdığın özelliklerinde c sınıfındaki bir çok araçta bulunuyor.Bunlar artı bir özellik değil. Privilege en üst donanaım olarak satıyorlar.Sadece 6 airbag standart olarak sunuluyor. 8 hava yastığı bir çok d segmenti araçta standart .Mesela 1,4 tsi 122 hp passat fiyatı 49,000 ytl . 6 lı cd çalar artık artı bir özellik değil. Koltuk ısıtması ve bel desteği d segmenti her araçta standart.Hatta c segmenri grande puntoda bile standart sunuluyor.Laguna gerçek bir d segmenti ise bunların dışında artı özellikleri olmalıydı.Laguna 3 bence diğer d segmenti araçlardan ayıran farklı bir kaç özellik olarak 17'' jantların standart olarak sunulması ve yol tutuşunun iyi olması. Bu fiyat aralığında bu aracın satış rakamların çok yüksek olmayacağıdır. Bir tüketici olarak böyle olmasını düşünüyorum.Verilen para 55.000 ytl .Para sokaktan toplanmıyor.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comedian9 -- 16 Ağustos 2008; 21:22:48 >

• Arkadaşlar bu Laguna 3 Fransa'da üretiliyor. Değil mi?
  • quote:

Arkadaşlar bu Laguna 3 Fransa'da üretiliyor. Değil mi?

evet
  • Teşekkürler. Eğer Bursa'da üretilseydi hemen soğuyacaktım..
    quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

quote:

Arkadaşlar bu Laguna 3 Fransa'da üretiliyor. Değil mi?

evet

• arkadaşlar bu yeni laguna 1.6 110 hp ne kadar tüketir sakin kullanımda 90 ı geçmeden ortalama ne tüketir bu araç
    bilgileriniz için teşekkürler
  • 4.5 litre
  • quote:

Orjinalden alıntı: SON KELAM

4.5 litre

bencek daha fazla yakar
  • quote:

Orjinalden alıntı: **MaStErS**

arkadaşlar bu yeni laguna 1.6 110 hp ne kadar tüketir sakin kullanımda 90 ı geçmeden ortalama ne tüketir bu araç
    bilgileriniz için teşekkürler

1.6 derken sanırım benzinli soruyorsun, şehir dışı ortalama 6.5lt / 100km aşağı düşmez. Benim Megane dediğin şartlarda 5.8-6.0lt / 100km'de yakıyor. Çünkü Laguna 3 kasası daha ağır.
  • arkadaşlar 1,6 110 hp benzinli taşır mı bu aracı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **MaStErS** -- 29 Ağustos 2008; 19:54:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.