Şimdi Ara

Laguna III 2.0dci EXECUTİVE sipariş verdim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: screech_

Bakın ben 6 ay ingilterede kaldım. kaldığım süre boyunca bi kaç tane passat gördüm. bunun yanında yüzlerce laguna gördüm. kaldığım evin sahibinde bile laguna vardı ki adam ingiltere gibi bir yerde 2 katlı villada oturuyordu yani daha iyi pahalı arabalara binebilir. ama lagunadan çok memnunum değiştirmek istemiyorum diyordu. buna ne diyeceksiniz...

Bu zor bir soru Wolfsburga telefon açmadan cevap verebilen çıkmaz

Konuyu bu kadar uzatmayın artık VW ile ne bağlantınız var bilmiyorum ama Lagunanın Passatla kıyaslanmayacak kadar ve her yönden ve kat kat üstün bir araba olduğunu siz de biliyorsunuz arkadaşlar.....

• @screech_

pardon neyle kıyaslayacaklar çok merak ettim şimdi...

git google a yaz otomobil segmentleri, laguna segment gibi kelimler her yerde çıkar karşına, üst orta sınıf otomobiller: vw passat, ranault laguna, toyota avensis, ford mondeo,honda accord..vs diye neyle karşılaştıracagız, e kasa, pheaton, avalon, legend la mı..ha eğer istediğiniz bu ise yazık edersiniz lagunaya, ama bunun sebebi lagunanın kötü olması değil, sürüden ayrılanı kurdun kapacağı gerçegidir.

edit: ha ingiltereden bahsetmişsin, ingilterede araç görmek üst segmente delalet ise bende aynı ingilterede 1 yıl kaldım, yarısında girip çıkmadığım delik kalmadı, gördüğüm focusun, vauxhall vectranın sayısı belli değil, ozaman focus d segmenti, vectra e segmenti oluyor öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 29 Mart 2010; 17:05:09 >
  • Ne bu passat üstünlüğü anlamadım 2007 yılında aldığımız sıfır passat 2.0 tdı 6 ayında uzun yolda yağ eksiltti 1 sene sonra turbo patllattı bumu passatın üstünlüğü ha burda lagunayamı destek veriyorum hayır ama şu passatı abarmayın artık ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

@screech_

git google a yaz otomobil segmentleri, laguna segment gibi kelimler her yerde çıkar karşına, üst orta sınıf otomobiller: vw passat, ranault laguna, toyota avensis, ford mondeo,honda accord..vs diye neyle karşılaştıracagız, e kasa, pheaton, avalon, legend la mı..ha eğer istediğiniz bu ise yazık edersiniz lagunaya, ama bunun sebebi lagunanın kötü olması değil, sürüden ayrılanı kurdun kapacağı gerçegidir.

edit: ha ingiltereden bahsetmişsin, ingilterede araç görmek üst segmente delalet ise bende aynı ingilterede 1 yıl kaldım, yarısında girip çıkmadığım delik kalmadı, gördüğüm focusun, vauxhall vectranın sayısı belli değil, ozaman focus d segmenti, vectra e segmenti oluyor öylemi?

benim segmentle ilgili tek kelime ettiğimi gördünmü. sanırım başkasıyla karıştırdın:) dediğin doğru focus vauxhall vectrada çok fazlaydı. o cümlemde, ingilterede bile laguna passattan daha çok tercih edilmiş demek istedim. segmentlerle ilgili tek kelimem yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi screech_ -- 29 Mart 2010; 17:17:01 >

• @screech_

bu forumun çalışma şeklini halen pek anlamadın sanırım

ekleme; bende zamanla öğrendim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 29 Mart 2010; 17:15:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: screech_

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

@screech_

benim segmentle ilgili tek kelime ettiğimi gördünmü. sanırım başkasıyla karıştırdın:)

pardon trafik karışmış

mesajın doğrusu

@anandtech

• Bir süredir konu içerisinde yapıcı eleştiriler getirmeye çalışıyoruz ama yazıların bir kısmı kural ihlali oluşturmakta, sevindirici tarafı herkesin olgunlukla karşılayarak şu ana kadar şikayet etmemesi ama lütfen biraz daha dikkatli eleştirilerde bulunalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_37143699/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Laguna'ya Passat'tan iyi diyen sorunu kendinde aramalı.
  • 20 tane satması iyi olduğunu gösterir,sürü halinde alanlar değil de bilenler alıyor demektir.mesela en çok vw satmış ama en kazık ve kötü marka değil mi sanki vw ama en çok satmış sadece burdan düşünsen bile azıcık anlarsın ....

VW kötü marka
    TSI motorları DSG şanzımanları zaten Renault üretiyor,
    Zaten Porsche,Lamborghini,Bentley,Bugatti,Audi bunlar hep amele arabaları

Az satması çok satması onun iyi olduğu anlamına gelmez.Demek ki ülkemizde 1 yıl içinde 6500'e yakın kazıksever varmış ki Laguna'nın varlığından haberi yokmuş?
    Araçların birbirlerine üstünlüklerini anca profesyonel testler ve sürücüler tarafından gözlenirse ancak ona inanırım.Şu an D segmentinde yeni Skoda Superb gibi bir araç varken Laguna'nın yüzüne bakmam.Bunu 17 yıldır Renault kullanan ve hâlen Megane sahibi biri olarak söylüyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: anandtech

20 tane satması iyi olduğunu gösterir,sürü halinde alanlar değil de bilenler alıyor demektir.mesela en çok vw satmış ama en kazık ve kötü marka değil mi sanki vw ama en çok satmış sadece burdan düşünsen bile azıcık anlarsın ....

hee doğru ya vatandaş passat'dan bile çok satan C serisi mercedes'i ondan alıyor değil mi sürü psikolojisi

VW en kötü marka mı hadi oradan güvenilirlik testlerinde sonuncu renault varken kimseye kaptırmaz merak etme

VW'nin bazı modelleri kazık birçok modelinde fiyat almanya ve ingiltere ile aynı madem bilmiyorsun git araştır

reno bayisiysen de açıkca reklam ver DH'e de ad block plus'ımız ciflesin

biraz olsun çelişme kendinle

• Laguna kaliteli olabilir yalnız D sınıfı karizması yok diyelim bu sınıfta C5- SUPERB- İnsingia- Passat çok daha çekici araçlar bence
  • Sürekli gereksiz tartışmalar ve bitmek bilmeyen şikayetler nedeniyle hayırlı olsun diyerek konunuzu kapatıyorum.

iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.