Şimdi Ara

Laguna III 2.0dci EXECUTİVE sipariş verdim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laguna EuroNCAP tarafından gerçekleştirilen güvenlik testleri sonucunda 5 yıldız alan tarihin ilk modeli olmuş, otomobil dünyasında yeni bir dönemi başlatmıştı. Bunu ben çok iyi biliyorum:))
  • 104 milyara passat, yemede yanında yat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 28 Mart 2010; 15:33:00 >
  • Hocam boşver diyorum yaa gerçekten boşver bakın en objektif test edebileceğimiz bir platform bakın herşey çooook açık ve nettt laguna hakkında şikayet yok denecek kadar az ama passat hakkında şikayetler almış başını gitmiş laguna hakında mekanıik pek bir şikayet yok denecek kadar az ama passat yazan yazana

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/24/f/115/g/Volkswagen

bu da renault bölümü buyrun

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/24/f/2165/p/7/g/Renault

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Hocam boşver diyorum yaa gerçekten boşver bakın en objektif test edebileceğimiz bir platform bakın herşey çooook açık ve nettt laguna hakkında şikayet yok denecek kadar az ama passat hakkında şikayetler almış başını gitmiş laguna hakında mekanıik pek bir şikayet yok denecek kadar az ama passat yazan yazana

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/24/f/115/g/Volkswagen

bu da renault bölümü buyrun

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/24/f/2165/p/7/g/Renault

orda renault'a ait 423,VW'e ait 159 şikayet var

Ayrıca kaç tane Laguna satıldı ki şikayet olsun

• konu çok uzadı ve sıktı artık...
    konuyu açan arkadaşım bu paraya alınabilecek en güzel ,en sağlam, en estetik aracı almışsınız mutlu günlerde kullanın tekrardan hayırlı olsun
  • quote:

konu çok uzadı ve sıktı artık...
    konuyu açan arkadaşım bu paraya alınabilecek en güzel ,en sağlam, en estetik aracı almışsınız mutlu günlerde kullanın tekrardan hayırlı olsun

Çok teşekkürler sağolun
  • Arabanız hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim.

Aynı aracın 2009'u da biz de var.
    Mal bizim değil , yani para sayıp almadım, şirket aracı.Sahiplenme ve koruma içgüdüsüyle hareket etmeden birkaç çift lafım var.
    1 senedir kullandığım aracın bana göre ( tabiki sınıf ve fiyatını da göz önünde bulundurmak şartıyla)sadece 2 kusuru var.

1. Ön koltuklar ciddi alçak. Arkada oturanların ayakları altlarına zor giriyor. Allahtan diz mesafesi geniş de ordan yırtıyor.

2.Tavan alçak.

Yukarıda , bence fazlaca sallanmış eleştirilere kişisel olarak katılmıyorum. Çoğunun da zorlama olduğu kanısındayım.
    Kullandığım süre boyunca tekbir problem , tıkırtı,amortisman sorunu, hoplama , zıplama vs. olmadı.
    Belki başka kullanıcılarda olmuştur. Ama ben yaşamadım.

Para sizin , zevk sizin , keyif sizin. Kimseye laf düşmez .
    Tekrar güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bureda

Arabanız hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim.

Mal bizim değil , yani para sayıp almadım, şirket aracı.Sahiplenme ve koruma içgüdüsüyle hareket etmeden birkaç çift lafım var.
    1 senedir kullandığım aracın bana göre ( tabiki sınıf ve fiyatını da göz önünde bulundurmak şartıyla)sadece 2 kusuru var.

1. Ön koltuklar ciddi alçak. Arkada oturanların ayakları altlarına zor giriyor. Allahtan diz mesafesi geniş de ordan yırtıyor.

2.Tavan alçak.

Yukarıda , bence fazlaca sallanmış eleştirilere kişisel olarak katılmıyorum. Çoğunun da zorlama olduğu kanısındayım.
    Kullandığım süre boyunca tekbir problem , tıkırtı,amortisman sorunu, hoplama , zıplama vs. olmadı.

Çok teşekkürler sağolun. Dediğiniz kusurlardan tavan alçaklığına katılıyorum arkada oturanlar için tavan alçak ama tabi !.80 den uzunlar için. ön koltuk altlarına gelince bence sorun yok 45 numara giymeme rağmen arkaya oturduğumda öğle bir problem yaşamadım. belki kullandığınız araçta koltuk yükseklik ayarı en alttadır ondan sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: screech_

quote:

Orijinalden alıntı: bureda

Arabanız hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim.

2.Tavan alçak.

Çok teşekkürler sağolun. Dediğiniz kusurlardan tavan alçaklığına katılıyorum arkada oturanlar için tavan alçak ama tabi !.80 den uzunlar için. ön koltuk altlarına gelince bence sorun yok 45 numara giymeme rağmen arkaya oturduğumda öğle bir problem yaşamadım. belki kullandığınız araçta koltuk yükseklik ayarı en alttadır ondan sanıyorum.

Valla bana göre alçak.
    Dün alkol vardı, ben kullanmadım , arkaya 3 kişi bindik. Ben ortadaydım,saçlarım habire tavanı fırçaladı durdu. Boyum da 1.80 değil. Yanımdaki iki kişi de 2-3 santimle kurtardılar.

• şimdi bir bayi 15,500den fazla mı kazanıyor bir lagunada
  • quote:

Hiç şaşırmam ama şunuda açık yüreklilikle söyleyeyim passata saygım vardır özelliklede almanların makine teknolojisine ama bu 20-30bin lira fark veripte kendimi kazıklatacak kadar değil.

Yeni farkettim haklısınız kazıklanmışım.Ama neyse ki şimdi satsam Passat'ımı sattığım paraya 2 tane sıfır ayarında 2. el Laguna alabiliyorum

• Alan arkadaşa hayırlı olsun. Bence Laguna III kalitesi ve teknolojisi ile üstün bir araç. Renault Laguna III'ün çıktığı günlerde bu aracın kalitesi ile sınıfında ilk üç içerisinde yer alacağını açıklamıştı. Ayrıca geliştime aşamalarında 2.000.000 km çeşitli yol şartlarında test edilmiş bir araç. Benim de imkanım olsa 60.000 liralık 1.5 dci modelini almak istediğim araç. Ancak aracın bir kusuru var ki bana göre tüm iyi taraflarını bastırıyor: tipi. Özellikle arka tarafı tam bir felaket. Önden ve yandan bakıldığında şık duruyor, ancak arka kısmı her şeyi batırıyor. Özellikle stoplar nasıl bir tasarımdır anlamak mümkün değil. Ne kadar bakarsan bak bir türlü ısınamıyorsun. Zaten Laguna III'ü çizen adam emekli oldu. Daha önce Mazda'da çalışan bir tasarımcı geldi. Umarım onun elinden güzel bir Laguna çıkar. Bu araç bu tiple kendi sınıfında Passatla, C5 ile, Mondeo ile, Insıgnia ile nasıl yarışacak ? Renault rakiplerine hiç bakmıyor mu? Amacım Renault'u körü körüne eleştirmek değil. Şu anki aracımız Megane, dediğim gibi imkanım olsa ben de Laguna alırım. çünkü çocukluğumdan beri Renault'a sempatim var. Ancak herkes benim gibi düşünmez. Mesela Insıgnia'nın tipine kötü diyen yoktur herhalde. İçi ile dışı ile 10 numara araba bence. Laguna'nın tipini düzeltmesi lazım. Nitekim ocak ayında Passat 250, Insignia 114, Avensis 103, C5 95, Mondeo 67 adet satarken Laguna sadece 20 adet satmış.

• quote:

ben olsam ben olsam

bence de aradaki fiyat farkını görünce insanın yapası geliyor
    Fransız estetiği ve sağlamlığı ile taa rönesanstan gelen estetiğinin buluştuğu en üst sınıf sanat eseri laguna'dan bahsediyoruz o kadar basit değil fransanın en köklü firması renaulttur renault'un da vitrini lagunadır
    yani öyle şeyler yazıyorsunuz ki cevap vermemek mümkün değil 18 binlik 20 binlik fiyatından bahsedenler olmuş laguna privlage nin evet doğrudur ama bizim berber çırağında bile var passat artık bu da doğrudur.
    Bana göre passat sokakta gördüğümüz herhangi bir araçtan bir tanesidir ama laguna lagunadır.Liftback d sınıfı farklı bir tasarıma ve güzelliğe sahip bana göre
    lagunaya bindiğim zamanı çok iyi hatırlıyorum içine oturdum arka koltuğa bu ne bee dedim içim gitti vallahi ,o genişlik ,o hız ,o konfor ,o görüş açısı, tam deri koltuklar yol akıyor resmen ,tık ses yok ,özellikle yol tutuşu ve aracın otoyolda akışı çok etkilemişti beni.Passat da güzel arabadır(en az laguna kadar) elbbette zevk ve beğeni meselesi ama ben olsam asla almam göz göre göre kazıklanmak istemem çünkü.
    Forumlara özellikle de şikayet vara yıllık servis verilerine bakacak olursak passatın sorun çıkarma anlamında lagunadan çoooook daha sorunlu bir araç olduğunu sanırım söylemeye gerek yok.Servis ve bakım maaliyetleri de tavan uyapmış durumda.ya ben aracı rahat etmek için alıyorum d sınıfı bu demek çünkü Laguna her koşulda passattan daha sorunsuz ve daha konforlu bir araba.

EK:hemen habertürkü açın birazdan laguna III tanıtılacak

reanult tüm reliability (güvenilirlik) testlerinde sonu çeken araba

sen neden bahsediyorsun Allah aşkına ?

1. Lexus 86.6%
    2. Skoda 84.6%
    3. Honda 84.4%
    4. Toyota 83.6%
    5. Jaguar 83.3%
    6. Mercedes 82.8%
    7. Audi 82.6%
    8. Mini 82.4%
    9. Mazda 81.3%
    10. BMW 81.2%
    11. Subaru 80.8%
    12. Volvo 80.6%
    13. Nissan 80.5%
    INDUSTRY AVERAGE 80.3%
    15. Ford 79.6%
    16. Land Rover 79.5%
    17. Hyundai 79.2%
    18. Vauxhall/Opel 79.1%
    19. = Saab 79.0%
    19. = Suzuki 79.0%
    21. Seat 78.8%
    22. Peugeot 78.5%
    22. Renault 78.5%
    24. Citroen 78.4%

kaynak JD power survey 2009

birde passat alan enayi demişsin de sana sadece gülüyorum

laguna alan ne oluyor bu durumda sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 28 Mart 2010; 19:36:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

VW fanatikleri dolmuş gene marka değil Peygamber sanki altı üstü bir otomobil firması eleştiriyi hazmedin biraz herkes beğenmek zorunda değil.

Yanlış,VW düşmanları dolmuş yine demek gerekiyor.Geri kalan kısım yanlışı düzeltmek amacıyla yazıyor..
  • quote:

Nitekim ocak ayında Passat 250, Insignia 114, Avensis 103, C5 95, Mondeo 67 adet satarken Laguna sadece 20 adet satmış.

İnanın hiç şaşırmadım.Laguna 3'ü ilk gördüğüm an böyle olacağını öngörüyordum
  • toyota corolra ya ne olmuş?fanatikliğin sonu heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: screech_

quote:

Orijinalden alıntı: alperdoruk

screech arkadaşım öncelikle aracınız tekrar hayırlı olsun. Gördüğüm kadarı ile 2008'den buyana LagIII kullanıyorsunuz. Memnunsunuz ki ayınısını aldınız. Yaptığım test sürüşü yorumunu okumuşsunuzdur yukarıda. Direksiyonun sert olması ile ilgili bir görüşünüz ve yorumunuz var mı?

Direksiyonla ilgili hiçbir şikayetim olmadı gayet yumuşak ve tepkileri mükemmel.

Yeniden merhaba arkadaşlar. screech kardeşim yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Belki de ben aracı kısa mesafe kullandığım için veya alışkın olmadığımdan belki de kullandığım araçta bir sorun olduğundan öyle hissetmiş olabilirim.
    Şunu da belirtmeden geçemiyeceğim ki bence önden de arkadan da yandan da görünüşü tasarım olarak mükemmel bir araç Laguna III. Ben bayılıyorum, başkaları beğenmeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

toyota corolra ya ne olmuş?fanatikliğin sonu heralde

toyota yeni model mi çıkardı? corolra
  • quote:

ben olsam ben olsam

bence de aradaki fiyat farkını görünce insanın yapası geliyor
    Fransız estetiği ve sağlamlığı ile taa rönesanstan gelen estetiğinin buluştuğu en üst sınıf sanat eseri laguna'dan bahsediyoruz o kadar basit değil fransanın en köklü firması renaulttur renault'un da vitrini lagunadır
    yani öyle şeyler yazıyorsunuz ki cevap vermemek mümkün değil 18 binlik 20 binlik fiyatından bahsedenler olmuş laguna privlage nin evet doğrudur ama bizim berber çırağında bile var passat artık bu da doğrudur.
    Bana göre passat sokakta gördüğümüz herhangi bir araçtan bir tanesidir ama laguna lagunadır.Liftback d sınıfı farklı bir tasarıma ve güzelliğe sahip bana göre
    lagunaya bindiğim zamanı çok iyi hatırlıyorum içine oturdum arka koltuğa bu ne bee dedim içim gitti vallahi ,o genişlik ,o hız ,o konfor ,o görüş açısı, tam deri koltuklar yol akıyor resmen ,tık ses yok ,özellikle yol tutuşu ve aracın otoyolda akışı çok etkilemişti beni.Passat da güzel arabadır(en az laguna kadar) elbbette zevk ve beğeni meselesi ama ben olsam asla almam göz göre göre kazıklanmak istemem çünkü.
    Forumlara özellikle de şikayet vara yıllık servis verilerine bakacak olursak passatın sorun çıkarma anlamında lagunadan çoooook daha sorunlu bir araç olduğunu sanırım söylemeye gerek yok.Servis ve bakım maaliyetleri de tavan uyapmış durumda.ya ben aracı rahat etmek için alıyorum d sınıfı bu demek çünkü Laguna her koşulda passattan daha sorunsuz ve daha konforlu bir araba.

EK:hemen habertürkü açın birazdan laguna III tanıtılacak

Aynen katılıyorum denizkubi, her yer passat doldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yotota Colorra

quote:

Hiç şaşırmam ama şunuda açık yüreklilikle söyleyeyim passata saygım vardır özelliklede almanların makine teknolojisine ama bu 20-30bin lira fark veripte kendimi kazıklatacak kadar değil.

Yeni farkettim haklısınız kazıklanmışım.Ama neyse ki şimdi satsam Passat'ımı sattığım paraya 2 tane sıfır ayarında 2. el Laguna alabiliyorum

Biraz harçlık vereyimde 3 tane al çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi screech_ -- 28 Mart 2010; 23:42:01 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.