Şimdi Ara

Laguna III 2.0dci EXECUTİVE sipariş verdim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

ben olsam ben olsam

bence de aradaki fiyat farkını görünce insanın yapası geliyor
    Fransız estetiği ve sağlamlığı ile taa rönesanstan gelen estetiğinin buluştuğu en üst sınıf sanat eseri laguna'dan bahsediyoruz o kadar basit değil fransanın en köklü firması renaulttur renault'un da vitrini lagunadır
    yani öyle şeyler yazıyorsunuz ki cevap vermemek mümkün değil 18 binlik 20 binlik fiyatından bahsedenler olmuş laguna privlage nin evet doğrudur ama bizim berber çırağında bile var passat artık bu da doğrudur.
    Bana göre passat sokakta gördüğümüz herhangi bir araçtan bir tanesidir ama laguna lagunadır.Liftback d sınıfı farklı bir tasarıma ve güzelliğe sahip bana göre
    lagunaya bindiğim zamanı çok iyi hatırlıyorum içine oturdum arka koltuğa bu ne bee dedim içim gitti vallahi ,o genişlik ,o hız ,o konfor ,o görüş açısı, tam deri koltuklar yol akıyor resmen ,tık ses yok ,özellikle yol tutuşu ve aracın otoyolda akışı çok etkilemişti beni.Passat da güzel arabadır(en az laguna kadar) elbbette zevk ve beğeni meselesi ama ben olsam asla almam göz göre göre kazıklanmak istemem çünkü.
    Forumlara özellikle de şikayet vara yıllık servis verilerine bakacak olursak passatın sorun çıkarma anlamında lagunadan çoooook daha sorunlu bir araç olduğunu sanırım söylemeye gerek yok.Servis ve bakım maaliyetleri de tavan uyapmış durumda.ya ben aracı rahat etmek için alıyorum d sınıfı bu demek çünkü Laguna her koşulda passattan daha sorunsuz ve daha konforlu bir araba.

EK:hemen habertürkü açın birazdan laguna III tanıtılacak

reanult tüm reliability (güvenilirlik) testlerinde sonu çeken araba

sen neden bahsediyorsun Allah aşkına ?

1. Lexus 86.6%
    2. Skoda 84.6%
    3. Honda 84.4%
    4. Toyota 83.6%
    5. Jaguar 83.3%
    6. Mercedes 82.8%
    7. Audi 82.6%
    8. Mini 82.4%
    9. Mazda 81.3%
    10. BMW 81.2%
    11. Subaru 80.8%
    12. Volvo 80.6%
    13. Nissan 80.5%
    INDUSTRY AVERAGE 80.3%
    15. Ford 79.6%
    16. Land Rover 79.5%
    17. Hyundai 79.2%
    18. Vauxhall/Opel 79.1%
    19. = Saab 79.0%
    19. = Suzuki 79.0%
    21. Seat 78.8%
    22. Peugeot 78.5%
    22. Renault 78.5%
    24. Citroen 78.4%

kaynak JD power survey 2009

birde passat alan enayi demişsin de sana sadece gülüyorum

laguna alan ne oluyor bu durumda sence

alnımda enayi yazmadığı kesin. aynı ayarda arabaya 30bin lira fark vermediğim için iyi şeyler söyllerler heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: ByWRX

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

toyota corolra ya ne olmuş?fanatikliğin sonu heralde

toyota yeni model mi çıkardı? corolra

herkes espriyi anlayamaz tabi.

yukarıda 7 gün tatile gönderilen fanatik bir arkadaş var.niki Yotota Colorra.
    harflerin yerini değiştir;toyota corolra

• quote:

Orijinalden alıntı: screech_

alnımda enayi yazmadığı kesin. aynı ayarda arabaya 30bin lira fark vermediğim için iyi şeyler söyllerler heralde

aynı ayarda falan değil sen ancak bu şekilde kendini avutursun arkadaşım arada bariz fark var laguna büyük C sınıfından başka birşey değil benim gözümde

ne tip, ne konfor ne kalite olarak passat'ın yanından geçemez ... passat'ın duruşu ve oturaklılığından eser yok lagunada .... onu da geçtim satmıyor artık hiç 20 tane satmış geçen ay

onu da geçtim hadi vatandaş bile passat'ı farklı görür değerlendirir lagunaya C sınıfı muamelesi yapar emin ol

demekki daha iyinin bir bedeli var bunun adı doğuş kazığı da olsa yapacak birşey yok sonuçta 2 gün sonra satmaya kalkınca da passat para edecek ama laguna etmeyecek yaaa arkadaşım işte böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 29 Mart 2010; 0:03:13 >

• aracınız hayırlı olsun.konuda baya bi tartışma olmuş.şunu belirteyim öncelikle.kimsenin bir başkasının aldığıyla dalga geçmesi haddine değil.isteyen istediğini alır kullanır.parayı veren o cefasını çeken o neyse.laguna kötü, alınmayacak bir araba değil ama şöyle bir durum var.piyasada passat,mondeo,insignia gibi harukulade modelleri bu araçla aynı fiyata alabiliyorken laguna almak biraz marka düşkünlüğüyle alakalı bence.yıllardır renault kullanan biri bu tercihi yapıyorsa normal karşılanmalı.bana göre laguna bu fiyatı hakeden bir araç değil rakipleriyle fiyat-performans açısından karşılaştırıldığında.iyi geceler.
  • quote:

quote:

aynı ayarda falan değil sen ancak bu şekilde kendini avutursun arkadaşım arada bariz fark var laguna büyük C sınıfından başka birşey değil benim gözümde

ne tip, ne konfor ne kalite olarak passat'ın yanından geçemez ... passat'ın duruşu ve oturaklılığından eser yok lagunada .... onu da geçtim satmıyor artık hiç 20 tane satmış geçen ay

onu da geçtim hadi vatandaş bile passat'ı farklı görür değerlendirir lagunaya C sınıfı muamelesi yapar emin ol

demekki daha iyinin bir bedeli var bunun adı doğuş kazığı da olsa yapacak birşey yok sonuçta 2 gün sonra satmaya kalkınca da passat para edecek ama laguna etmeyecek yaaa arkadaşım işte böyle

Ya arkadaşım 20-30bin tl fazla verecek kadar hiçbi üstünlüğü yok şuan. ilkokul çocuklarına bile sorsan bunu söyler. lagunanın kasası şu anki passattan yeni olduğu için haliyle biraz daha iyi diyorum ama önceki yorumlarımda dediğim gibi passatın yeni kasası çıkınca lagunadan daha iyi olacağına inanıyorum dedim. şu anki durumda laguna iyi diyorum ama passat yeni kasayı çıkarınca durum değişecek. anlamakmı istemiyosunuz benmi anlatamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ya arkadaşım 20-30bin tl fazla verecek kadar hiçbi üstünlüğü yok şuan. ilkokul çocuklarına bile sorsan bunu söyler. lagunanın kasası şu anki passattan yeni olduğu için haliyle biraz daha iyi diyorum ama önceki yorumlarımda dediğim gibi passatın yeni kasası çıkınca lagunadan daha iyi olacağına inanıyorum dedim. şu anki durumda laguna iyi diyorum ama passat yeni kasayı çıkarınca durum değişecek. anlamakmı istemiyosunuz benmi anlatamıyorum.

arabadan anlayanlar söylemez ilkokul çocukları söyler

neyse ya al sana hayırlı olsun ne diyeyim sonra dediğime geleceksin

• 36bin tl fazla verip aynı özellikte passatı kim alır Allah aşkına samimi olarak söyle kardeş
  • quote:

36bin tl fazla verip aynı özellikte passatı kim alır Allah aşkına samimi olarak söyle kardeş

herkez alıyor geçen ay 20 tane satmazdı yoksa laguna mantıklı ol biraz
  • o dediğin passatların hemen hepsi 1.4T comfort modelleri onuda sırf motoru için alıyorlar vergisi falan ucuz diye. şimdi sen passat1.4T comfortla laguna 2.0dci executive yide karşılaştırırsın kaç kişi 104bin liralık highline almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi screech_ -- 29 Mart 2010; 10:15:47 >
  • Alan almış satan satmış.Artık uzatmanın alemi yok.Herkes passat a binmek zorunda değil.0 km passat almanın pek bi esprisi kalmadın sanki.1 sene sonra yeni kasa çıkarken bunlar ucuzlar nasılsa.Arkadaş dediği gibi indirim aldıysa mantıklı olanı yapmış.Ama indirimsiz hali çok pahalı.full dizel dsg superb daha bi iyi sanki.beyaz olanı heleki
  • Lagunanın fazla satmadığı ve 2. elinin hiç parlak olmadığı doğru. Ama bunda kalite motor donanım gibi unsurların değil, dış tasarımının etkili olduğunu düşünüyorum. Yoksa Passatla kalite ve donanım anlamında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Hatta bence motor ve donanım olarak Laguna daha iyi.
    Passatın gerektiğinden fazla abartıldığı ortada. Yukarıdaki şikayetvar alıntısında komple boyası atan 3-4 aylık bir Passattan bahsediliyor. Böyle örnekler bence hiç olmamalı Passat gibi bir araçta. Sorsan en iyi boyayı Almanlar yapar derler.
  • hocam yapmayın allah aşkına. zevk mi alıyorsunuz başkalarının tercihlerini küçümseyerek beğenmiş almış işte adam kime laf düşer
  • Arkadaşlar Laguna D segmenti Passatta D segmenti diye geçiyor ama heryerde yazılıyor ki bu sınıflandırma aslında yanlış.Laguna daha çok E segmenti Passat ise C segmenti arabasıdır.Otomobil kültürünüz sadece mahallenizle kısıtlı kalmasın açın yabancı otomobil programlarını okuyun yabancı dergileri heryerde Passat C sınıfı Laguna E sınıfıdır.Elin oğlu Lagunanın BMW 3 serisinden nasıl daha üstün olduğunu nasıl 5 serisi ayarında olduğunu anlatıyor burda siz Passatla kıyaslıyorsunuz

Üstelik Laguna hiç arıza yapmaz iddia ediyorum sanayiye giden 1 tek Laguna olmayacak 5-10 sene boyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anandtech

Arkadaşlar Laguna D segmenti Passatta D segmenti diye geçiyor ama heryerde yazılıyor ki bu sınıflandırma aslında yanlış.Laguna daha çok E segmenti Passat ise C segmenti arabasıdır.Otomobil kültürünüz sadece mahallenizle kısıtlı kalmasın açın yabancı otomobil programlarını okuyun yabancı dergileri heryerde Passat C sınıfı Laguna E sınıfıdır.Elin oğlu Lagunanın BMW 3 serisinden nasıl daha üstün olduğunu nasıl 5 serisi ayarında olduğunu anlatıyor burda siz Passatla kıyaslıyorsunuz

Üstelik Laguna hiç arıza yapmaz iddia ediyorum sanayiye giden 1 tek Laguna olmayacak 5-10 sene boyunca.

Böyle garip bir bilgiye nereden ulaştınız?

• quote:

Arkadaşlar Laguna D segmenti Passatta D segmenti diye geçiyor ama heryerde yazılıyor ki bu sınıflandırma aslında yanlış.Laguna daha çok E segmenti Passat ise C segmenti arabasıdır.Otomobil kültürünüz sadece mahallenizle kısıtlı kalmasın açın yabancı otomobil programlarını okuyun yabancı dergileri heryerde Passat C sınıfı Laguna E sınıfıdır.Elin oğlu Lagunanın BMW 3 serisinden nasıl daha üstün olduğunu nasıl 5 serisi ayarında olduğunu anlatıyor burda siz Passatla kıyaslıyorsunuz

FORUMA RENK KATAN ÜYELERE BAYILIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

quote:

Böyle garip bir bilgiye nereden ulaştınız?

şimdi yazardım kaynagı ama zaten 4 kırmızı kartımız var..direk uçuş moduna girerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

FORUMA RENK KATAN ÜYELERE BAYILIYORUM

Ne demek istiyorsunuz ? Hayatında hiç Laguna kullandın mı kullanmayı bırak bindin mi acaba ?

Herkesin fikrine saygı gösterin lütfen.

• passat cok abartılıyor . Kac kişi laguna3 oturup inceledi merak ediyorum. Laguna3 renonun yeni üretim anlayışını hayata geçiren bir araç. Kalite olarak farlı olduklarına ksinlikle inanmıyorum..
  • MeteAvcı abi sana rakip çıktı
  • @anandtech

Sizin direttiğiniz segment konusu bir fikir değil, olamaz da çünkü segment ayrımları belirli kalıplar içerisinde sabittir.

Bu sınıflandırmanın yanlış olduğunu mahalle harici yazan bir kaynak varsa okumak isterim.

Sanayide Laguna görmek için 5-10 sene boyunca gitmeye gerek yok, şu anda gitseniz görebilirsiniz ki aynı şey Passat için de geçerli, her araç arıza yapabilir bu da gayet doğal bir durum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.