Şimdi Ara

laguna mı astra mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laguna 2004 ile astra 2005 arasında kararsız kaldım. biliyorum farklı tipte arabalar ama yardımcı olursanız sevinirim...

• nasıl yardımcı olacağız dostum,Astra nire laguna nire. Lagunayı al
  • teşekkürler
  • ben ekonomik bi araç istiyorum. belki lpg bile taktrırım ???
  • İkisine de LPG olur. Astra C sınıfı. Laguna D sınıfı bir araç. Bakımı, masrafları Laguna'nın daha çok olur. Astra ona nispeten daha azdır. Laguna alacağınız paraya full Astra bulabilirsiniz. Ama Laguna konfor olarak Astra'dan üstündür. Astra kötü değildir ama Laguna ile karşılaştırıldığında Astra'nın konforu daha sönük kalır.

Bakım ve masraflar açısından Astra demek geçiyor içimden. 1.6 Yeni Astra HB Cosmo güzel olur.
  • laguna tabi yaw
  • yani laguna bir üst sınıf astra ise bir alt sınıf astranın renaulttaki karşılığı megan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikiside tipi guzel arabalar ama lagunaya göre astra daha az benzin içer laguna kasa agır astra kasa hafif cekistede etki edecektir bu bence astra tercih edilebilir nede olsa sonucta yabancı avrupa araba daha saglamdır
  • Lagunanın full dolu modeli privilage ı 25 civarı fiyatlara bulabilirsin,zaten sakın ola daha fazlasını verme.Laguna konforlu,sağlam bi araç fakat 2005 modelin üstüne makyaj gördü,üstelik şimdide yeni kasa geliyor.Zaten 2. eli çok zayıf bi araç satarken büyük kayıplar yaşanabilir.

Astra daha sportif daha güncel bi araç.Laguna kadar rahatlık beklenmemeli ama yol tutuşu sınıfında focus la beraber referanstır.Benim tavsiyem astra.
  • parça sıkıntısına evet diyorsan laguna
    hem pahalı hemde kolay bulunmuyor
  • yorumlarınız için teşekkür ederim...
  • Forumda Deniz arkadaşımız. Laguna 2.0 Privilage aracını satıp Astra almıştı. O bu konuyu görseydi söyleyecek şeyleri olurdu.

Laguna 2. elde zarar ettiriyor ama elinizde nakit olursa çok iyi fiyata en üst donanımlı bir Laguna bulabilirsiniz.
    Zaten ucuza aldığınız araç 2. elde yine kullanıcısına iyi bir fiyata satılabilir. 0 alınmadığı sürece çok fazla zarar ettireceğini sanmıyorum.
    Laguna D sınıfı ağır bir araçtır. Yol tutuşu ile, konforu ile, üst seviye donanımları ile güvenliği ile tercih edilesi bir araçtır.
    1.6 motor böyle bir kasa için hantal kalabilir. Şehirler arası yolculuklarda sollamalarda, bayırlarda isminin hakkını vermeyebilir. Ancak motoru öğrenir vitesinde ve devirinde kullanırsanız ve ne istediğinizi bilerek alıyorsanız problem olmaz.
    Eksiği belki parçaları biraz daha pahalıdır. Ancak Laguna çok sorun çıkaran bir araç değil diye biliyorum.
    Kaza yapmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum. Zaten kaskosuz binmeyeceğinizi varsayıyorum.

Astra bu kasası ile çok şık bir araç. Donanım olarak zengin. Yakıt tüketimi Laguna'ya göre daha azdır. Performans olarak Laguna'dan iyidir. Yo tutuşta problem yaşatmaz. C sınıfı araçlarda belli bir yeri vardır.

Hangisi tercih edilir sorusuna gelince. Biraz daha ağır abi, biraz daha rahatına konforuna düşkün, biraz daha ağır başlı ise Laguna. Biraz daha spor, biraz daha genç, biraz daha atak biraz daha ekonomik ise Astra diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Forumda Deniz arkadaşımız. Laguna 2.0 Privilage aracını satıp Astra almıştı. O bu konuyu görseydi söyleyecek şeyleri olurdu.

Laguna 2. elde zarar ettiriyor ama elinizde nakit olursa çok iyi fiyata en üst donanımlı bir Laguna bulabilirsiniz.
    Zaten ucuza aldığınız araç 2. elde yine kullanıcısına iyi bir fiyata satılabilir. 0 alınmadığı sürece çok fazla zarar ettireceğini sanmıyorum.
    Laguna D sınıfı ağır bir araçtır. Yol tutuşu ile, konforu ile, üst seviye donanımları ile güvenliği ile tercih edilesi bir araçtır.
    1.6 motor böyle bir kasa için hantal kalabilir. Şehirler arası yolculuklarda sollamalarda, bayırlarda isminin hakkını vermeyebilir. Ancak motoru öğrenir vitesinde ve devirinde kullanırsanız ve ne istediğinizi bilerek alıyorsanız problem olmaz.
    Eksiği belki parçaları biraz daha pahalıdır. Ancak Laguna çok sorun çıkaran bir araç değil diye biliyorum.
    Kaza yapmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum. Zaten kaskosuz binmeyeceğinizi varsayıyorum.

Astra bu kasası ile çok şık bir araç. Donanım olarak zengin. Yakıt tüketimi Laguna'ya göre daha azdır. Performans olarak Laguna'dan iyidir. Yo tutuşta problem yaşatmaz. C sınıfı araçlarda belli bir yeri vardır.

Hangisi tercih edilir sorusuna gelince. Biraz daha ağır abi, biraz daha rahatına konforuna düşkün, biraz daha ağır başlı ise Laguna. Biraz daha spor, biraz daha genç, biraz daha atak biraz daha ekonomik ise Astra diyorum.

doğru yorum.katılıyorum
    laguna sahibiyiz.2003 ve 2004 de fren ve ön takım sorunları çok yaşadık.neyse o yıllarda servislere girdik çıktık.garanti süresinde alet çok uğraştırdı bizi.ama garanti bitti alette tık yok satıp yeni birşey alıcaz.3 aydır satılıkta ama acaip düşük fiyat veriyorlar.bizde o kadar fiyata satmak istemiyoruz.ama sıkı benzin yakıyor 2000 motor ve otomatik vites bizimki.kesinlikle 2. eli acaip zayıf.ikinci el alacaksanız tabiiki cazip.keyif arabası cidden.
    astrada golf sınıfında ha golf ha astra denilcek kadar kaliteli sağlam bir araba
    arkadaşların dediklerine ilave edecek birşey bulamadım aslında.laf olsun diye yazdım

• YENİ ASTRA 1,6 TWİNPORT ELEGANCE 2005 MODEL 46000 KM DE
    ABS Alarm Alaşımlı Jant Cd Player
    Elektrikli Camlar Hidrolik Direksiyon Immobiliser Klima
    Merkezi Kilit Radio - Teyp Sis Farları
    Sürücü Hava Yastığı
    Yan Hava Yastığı Yol Bilgisayarı Yolcu Hava Yastığı

BU ARABAYA 26,250YTL VERLİR Mİ...
  • Daha neler tabii ki laguna. Bir defa segment farkı var laguna astranın bir üst segmenti. Laguna Vectrayla aynı sınıfta. Ben Laguna derim
  • tabiki laguna ama 2. elde güçlü bir pazar istiyorsan astra ama konfor ve performansta ki bunun kıyaslaması olamaz laguna
  • Bence 2. elini fazla düşünme.Çünkü sende 2. el alacaksın sonuçta değil mi?
  • soğal
  • laguna derim çünkü bi üst sınıfta vectra lagunamı desen bile laguna derim vectranın arkası dar
  • astra genç işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.