Şimdi Ara

laguna yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 otomatik laguna almıştım alırken sase sorgulattım kayıt bulunamadı dedı plaka sorgusunda 2adet kaza gorundu sımdı satmak istedigimde sase no kayıt yok ama plakada 13binlira ağır hasar gözüküyor 13binliraya ağır hasar gozukmesı enterasan geldi ilk sorgulsmada niye gorunmedi söylenen sağ camurluk veon tampon degişmiş lagua kullanan arkadaşlar sımdı ben zarar ettim ama aracın satsak ederi ne olur yardımcı olun otomatık 2007 121binde 23 kadar razıyım vermeye paraya ihtiyacım var suan sizce makul mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teklider -- 29 Ağustos 2015; 6:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes durumun laguna ile alakasi yok. Olay tamamen sigorta sirketlerinin serefsizligi ile alakali. Ayni durum bnmda basima geldi araci aldigimda kazasi vardi onarilmisti ama sistemde scrsi temizdi diye aldim. 6 ay sonra perte dustu. Aslinda arac aldigimda da pertmis ama sisteme dusmesi 6-7 ayi buluyormus. Dolayisiyla bn ufakbi kazasi vardi duzeltildi diye zannederken halbuki pertten toplanmis.

Sizin aracta kaza yapmistir onarilmistir o ara sahibi satti araci sorguda gozukmedi simdi sisteme dustu , fecmis olsun. Kanimca dava acabilirsiniz ayipli mal satmak diye bir yasa var sanirim ...

• İkinci ellere bakmıyorlar davada benim bildiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: teklider

İkinci ellere bakmıyorlar davada benim bildiğim

Araci aldigi tarih noterden belli , aracin sisteme pert dustugu tarihte belli. Buyuk olasilikla alim tarihinden sonra sisteme pert dustu bunu kullanarak hakkini arayabilir...

• Satışa koydum soğudum cunku zararına veriyorum artık 23liraya satılırsa nabalım

• Arkadaşlar 2006 1.6 laguna 97binde baskı balata değişecek malatyada 950tl fiyat verildi sizce nasıl daha önce yaptıran varsa fiyat verebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hknn05

Arkadaşlar 2006 1.6 laguna 97binde baskı balata değişecek malatyada 950tl fiyat verildi sizce nasıl daha önce yaptıran varsa fiyat verebilir mi

Facebookta lagunanin forumu turk foeum. 800 kusur laguna kullanicisi var. Ordan hem uygun yaptirabilecegin yerleri hemde fiyati ogrenebilirsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.